Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Gablec tema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ugh za špinat i stajanje
    nadam se da će doć sad Kaee i reć da je to hrvatski mit, ko krumpir
    Bo'me je, ili ga tu jos nitko nije cuo.
    I sampinjoni koji se ne smiju jesti ako su stariji od ___________ [svastanesto strasno sto sam cula].

Ali stvarno, spinat ovdje griju bez problema. I krumpir. (Pa na kraju i ja.)
    S druge strane, umiru od straha ako poneses na posao sendvic koji nije u frizideru, ili ako pojedes hermeticki (tvornicki) zatvoren jogurt koji je stajao na sobnoj temperaturi u uredu od 8 - 10 ujutro ili ako ljeti kupis jaja u ducanu i nosis doma bez pokretnog frizidera.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Bo'me je, ili ga tu jos nitko nije cuo.
    I sampinjoni koji se ne smiju jesti ako su stariji od ___________ [svastanesto strasno sto sam cula].

Ali stvarno, spinat ovdje griju bez problema. I krumpir. (Pa na kraju i ja.)
    S druge strane, umiru od straha ako poneses na posao sendvic koji nije u frizideru, ili ako pojedes hermeticki (tvornicki) zatvoren jogurt koji je stajao na sobnoj temperaturi u uredu od 8 - 10 ujutro ili ako ljeti kupis jaja u ducanu i nosis doma bez pokretnog frizidera.

U Engleskoj jaja ni doma ne drže u frižideru.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    U Engleskoj jaja ni doma ne drže u frižideru.
    Jednom smo se bili upustili u neku raspravu o tome. Ispalo je da je stvar u pranju tj. nekakvoj obradi jaja prije nego idu u prodaju. Engleska se ne peru pa mogu stajati na sobnoj temperaturi. Americka su tako pripremljena izvana da bi, kazu, riknula odmah ako se ne pospreme u frizider. I drzim ih u frizideru, ali ne nosim coolere kad idem u kupovinu, neovisno o dobu godine.

Inace, tu valjda nitko ne bi pojeo tvrdo kuhano jaje koje je stajalo na sobnoj temperaturi (u ljusci, naravno). Mi i dalje jedemo takva, za gablec, a i ona obojana za Uskrs. Ta mi stvarno stoje na stolu u sobi, a onda ih pojedemo kad nam dopadnu saka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •