Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
ma daj, ja ne mogu vjerovati da netko time nije oduševljen
meni nikad bolja pizza nije ispala nego stim tijestom
ALI
prije neke dvije godine probala sam to prvi put I božesačuvaj, zgrozila se
po nekom drugačijem receptu gdje ta podloga bude deblja I nejestiva
ovaj koji mi s esvidio jer uopće ne možeš prokljuviti da je to cvjetača uključuje prokuhavanje naribane cvjetače u void
pa se ižmiže u krpi I dobiješ neku masu kojoj bi bilo teško odrediti porijeklo na prvu
dodas ejedno jaje i parmezan i zapeče solo bez nadjeva 10 min. , pa zatim još s nadjevom
e to je hrskavo i prefino
tang, nakon ovog truda molim te reci da nisi po ovom receptu radila
Sve super, ali šteta božja finu cvjetaču upropaštavati na taj način...

Nekako mi se čini da su najbolji jednostavni recepti. Ali to sam samo ja. Ovo je za moju kuću debelo previše prčkanja, a rezultat ne opravdava uloženi trud.