Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Boja mokrace kod bebe

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno Boja mokrace kod bebe

Nigdje ne nalazim informacije , pa kratko pitanje. Kakve boje treba biti bebina mokraca? Imamo 3 i po mjeseca i inace kad god se popiskila dok bih je presvlacila mokraca je bila prozirna tj.bezbojna. I evo jutros se popiskila i po prvi put sam vidjela da je mokraca zute boje. Smije li biti takva ili je pokazatelj necega?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Nigdje ne nalazim informacije , pa kratko pitanje. Kakve boje treba biti bebina mokraca? Imamo 3 i po mjeseca i inace kad god se popiskila dok bih je presvlacila mokraca je bila prozirna tj.bezbojna. I evo jutros se popiskila i po prvi put sam vidjela da je mokraca zute boje. Smije li biti takva ili je pokazatelj necega?
    Ako je čega znak, isto kao i kod odraslog čovjeka, prvo na listi bi bila dehidracija, čini mi se.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je li zute boje, ili je tamna (vise narancasta)?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Zuta. Svjetlije zuta..

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ima li neobičan miris? Pokazuje li beba kakve simptome tipa razdražljivost, manjak apetita, uspavanost, temperaturu?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Sanja s, ne zelim te plasiti ali ako ti kao mama mislis da nesto nije ok, poslusaj samu sebe. Kad je moja curka imala 6 mjeseci osjetila sam da joj mokraca cudno mirisi. Svi su mi govorili da umisljam i zezali me ali me pedica poslusala i dala da napravimo hitno urin. Taj smo dan zavrsili u bolnici sa teskom upalom koja je vec presla na bubrege. U bolnici su mislili da je nalaz pogresan jer je ona bila super opceg stanja, a kad su ga ponovili ostavili su je u bolnici, nisu mogli vjerovat. Ja sam je nakon dva dana izvukla na vlastitu odgovornost,jer mi bas nisu dozvoljavali dojenje,ali to je vec neka druga prica.
    Poslusaj svoju intuiciju uvijek i mislim da neces pogrijesiti.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ne. Beba je odlicno. Ponasa se kao inace. Evo jucer popodne kad smo se kupale popiskila se opet prozirno.
    Nemam osjecaj da nesto nije u redu, samo mi je bilo cudno. Od tad se nije ponovilo..
    Posljednje uređivanje od Sanja_S : 09.11.2015. at 11:46

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kod nas se desava da je prvi jutarnji urin ovakav, narocito ako te noci preskoci par podoja.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

E to je bio prvi urin nakon noci. I probudila se samo jednom za jesti. Hvala Lakse mi je sad.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam isto brinula i dala urin na analizu. Starije dete imalo urinarne, pa zato oko toga imam frku. Bilo je sve ok i onda sam ustanovila da je pravilnost da je takav prvi jutarnji urin posle fine noci ;D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •