-
Zamjena robice u drugom dućanu?
..mala mi je dobila na poklon par komada odjeće iz Zare malog broja....kupljeno je u St,nemam račun ni prilike za zamjenu u St...
Mislila sam to poslati po zaovi u Zg da prova zamijeniti za veći br. u nekoj od Zara...pretpostavljam da je riječ o istom uvozniku za cijelu Hr...
Što mislite bi li to prošlo? (naravno roba je sa etiketom)
-
nisam sigurna dal mozeš bez računa, ali možeš probati
-
ja sam npr već mijenjala robicu bez računa u lokalnim dućanima, doduše bila je riječ o jedinom te marke u gradu dok eto npr Zara po Zg-u ima više...
a baš jutros u DM-a je jedna žena ispred mene na blagajni pitala može li zamijeniti Garnier color šampon za kosu,da je pogriješila nijansu,prodavačica je pitala ima li račun a ona da nema...ova je samo rekla: a kako ja znam da ste to u nas kupili i onda je ipak pristala...
-
-
Pobjeglo ovo gore... dakle, i u zari i hm-u sam mijenjala st/zg al uvijek s racunom. Nedavno mi nesto u hm-u nisu htjeli bez racuna mijenjati.
-
dm je sasvim druga priča oni mjenjaju uvijek ( bar su meni) večinom na račun zaboravim kad dođem doma
-
Zara inače ima tzv. Poklon račune.
Na njima piše artikal, šifra, ali nema cijene pa da zamoliš onoga tko ti je tu robicu poklonio da izvadi taj račun?
Ako ne možeš tako nazovi Zaru i pitaj, odnosno dogovori se s nekim u komercijali da ti se izađe ususret i onda se na to pozoveš u dućanu.
Rješenje se uvijek nađe, ali ne tako da samo dođeš u dućan jer prodavačice ne mogu i ne smiju takve situacije rješavati.
-
Jesi uspjela zamjeniti bez računa?
Meni je termin za 14 dana i vjerovatno ću svašta dobiti iz Zare i iz H&M od frendica.
Bojim se da ne dobijem nesto duplo ili pre malo pa bi mi dobro dosla info.
Inace ja kad kupujem nesto svojima sogi, frendici itd. kazem da ako im ne pase da sam spremila racun al nismo svi takvi..
-
Jednom je jedna gospodja u Zari ispred mene na blagajni mijenjala artikle koje je dijete dobilo na poklon i to bez racuna. Jos je nesto i komentirala u smislu da ni ne zna pouzdano od koga je to dobilapa ni ne moze traziti racun. To je bilo u Rijeci.
A moze li se mijenjati roba iz drugih ducana ne znam, ali po ovom primjeru ispada da moze.
-
Jednom je jedna gospodja u Zari ispred mene na blagajni mijenjala artikle koje je dijete dobilo na poklon i to bez racuna. Jos je nesto i komentirala u smislu da ni ne zna pouzdano od koga je to dobila pa ni ne moze traziti racun. To je bilo u Rijeci.
A moze li se mijenjati roba iz drugih ducana ne znam, ali po ovom primjeru ispada da moze.
-
Ispravljala sam tipfeler jer tipkam s moba pa islo dva puta
-
U Zari su opcenito vrlo poslovni i usluzni. Vracaju i novac, ali to s racunom, naravno.
A jednom mi se desilo, u Nizozemskoj doduse, ali politika poslovanja je valjda svugdje ista, da su mi pri zamjeni artikla za drugi broj vratili i nekoliko eura koliko je to bilo snizeno u taj dan/dva. (Bio je kolovoz, doba snizenja).
Bas su me bili ugodno iznenadili.
-
jel zara iz CCO prima stvari iz Ilice?
-
Da, kupljeno u bilo kojoj Zari u Hrvatskoj može se mijenjati u bilo kojoj drugoj - svi su oni ista firma. Ja sam nedavno pitala sasvim jasno i dobila sasvim jasan odgovor da im je to pravilo.
Naravno, s računom.
Isto vrijedi i za H&M.
Posljednje uređivanje od Barbi : 11.11.2015. at 15:34
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma