....gledajući teletabise počeli smo sa "jedaaaaan....dvaaaaaaa...triiii....četiiriiiiiii .."..-i polako ga ja i MM počeli učiti brojiti do 5..kad ono jučer počne Karlo iz čista mira sam: " jedaaaaaaaaaaaaaaaa............daaaaaaaaaa.......t iiiiiiiiiiiiiii........ceeeetiiiiiiiii......peeeee ee...." :shock:..-pitala ga iznenađena kao da ponovi a on: "..jedaaaaaaaaa.......tiiiiiiiiii.......-PEEEEEEE!!!",heh malo skratio..al-eto
![]()
![]()
...ma samo bi me zanimalo-gdje se mi možemo ubaciti u one topice tj. grupe tipa "zimsko-proljetne" ili "jesensko-ljetne" bebe i sl.???malo sam cackala ali ne iscackah. :?
zimsko proljetne 2004 / 2005
ja sam mislila da su zim.-prolj. 2004/2005 jer je Karlo gotovo godinu mlađi od naših zapedića :/
ALI dobro došli!![]()
Ma, super mi je Karlo. Ja ću vas pratiti ma gdje bili, ali mislim da će ti tamo ipak biti zanimljivije i interaktivnije...
ovdje sam ja mislila, jer su oni Karlov uzraast:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=32872
..ahaaaaaa.idem ja onda na taj link od WM..pozdravi mi sve tamo...![]()
-fala WM!
al karlo je 2004.godiste! meni je logicnije da ide na zimsko proljetne 04/05
pa to sam i ja mislila(možda sam se pogrešno izrazila)
daphne, dobro smo rekle obje, smao je LeeLoo otišla na zim.prolj. 2003-2004 pa me zbunila![]()
aha... ok..![]()
.....evo i nas,da se samo malo javimo...-super smo i dalje..počeli smo brbljati sto na sat...spajamo po dvije riječi bez problema npr. zuti muuun ( žuti limun)....ceeena aguka ( crvena jabuka).....daaaaaa piiiiraaaa mamaaaa ( daj krumpira maaamaaaa)...daaaa piiiiiiiiii ( daaaaj pitiiii)..... :D ..- i tako,imamo oko 15 kg,malo više.....evo baš jučer smo i Karlu napravili njegov prvi pasoš
..-pa budemo uskoro malo na snijeg......papati volimo i dalje....iako još biramo pšto ćemo jesti..-kekse bi jeli dan i noć.....-noniće i dalje vrti oko malih prstića.. a i mamu i tatu... he he..-ma neka,neka.....-mama je i dalje s Karlom doma i bit će još neko vrijeme..( odoh ja na neplaćeni dopust..)....-ovih dana nam je top tema piljenje drva jer nono ispred kuće s pilom pili drva pa smo svi fascinirani tim čudom tehnike....
..-i tako...-javimo se opet uskoro u ovaj " naš" topic......-...naravno još nam neizmjerno fale naši dragi kumovi a Karlitu posebno mala Laurica..smrc.
..
pozdravic.![]()
A ja se svako malo sjetim kako Karlo kaze Dooodiiiiii dooooodiiiiii (s onog topica o Istri)![]()
Super brblja :D
....citam..citam.....i cudan me osjećaj prolazi....Karlo je posebno bio vezan za Lauru..među njima je samo 3 dana...cim smo ga dobili odmah smo se poveselili kako cemo zajedno raditi feste za rođendane.....† Virgo30 prvotno napisa
![]()
![]()
LeeLoo![]()
LeeLoo, što reći... Suosjećam najiskrenije.
A joj![]()
..mali raport..eto,bili s Karlom po prvi put na snijegu i bio je oduševljen..uglavnom....-kad se približila ura od spavanja tako je cendrao da su nas svi austrijanci gledali..
..ali sve u svemu bio je super..trčkarao je za alpskim kravama sve u 16.
......
p.s. zgoda prvog dana i prve ure..ono bijeeeeeela padina sve oko nas bijeeeeelo i veeeedro nebo.. a Kalro kamo on?.....pa u najveću kaljužinu i čačkat ralicu koja se odmarala uz cestu...-... i stalno joj je tepao " begeeeee,begeeeeeee,baaaaaageeeeeeeeeee.."....a shto mogu-dijete voli bagere...![]()
.....šetamo mi danas i naravno stali uz ogradu promatrati bager kako trpa kamenje u kamion......radnika ko' u priči i onda nam nakon nekog vremena priđe jedan stariji radnik i nešto brblja s Karlom ,pohvali ga kako je dobar () i pita mene da ako je to moj sin..-ja odgovorim potvrdno na što on prokomentira:"da.....vidi se..jako vam sliči-pravi mamin sin!".. he he..a što ću kad je Karlo plavokos na mamu...
.....
.....
.....
Joj, što neko gušta na snježnim padinama...
joj LeeLoo, moramo brzo jednu kavicu organizirati....
pusa karlu![]()
i nama se ovo često događaLeeLoo prvotno napisa
![]()
pusa maminom sinu![]()
..eto-danas točno godinu dana da smo odaslali naše molbe po Hrvatskoj....![]()
![]()
Nadam se da ce vam uspjeti jos bar dvoje![]()
..auuuuuuu.....gejsha prvotno napisa
.....MM bi riknuo da dobijemo još dva živaca kao što je Karlo..a i ja....-he he sala,sala.Samo neka.jedno barem...ili jedna,ispravnije,ali nije nužno.
![]()
Ma znsh kak se kaze jedno ko nijedno dvoje ko jedno a 3 ko dvoje![]()
...he he,prvi put cujem.Izrecitirat cu to MMu.![]()
Kad ih je vishe lakshe je "zabavljaju" se medjusobno znaci ne trcis ti za njima vec trče jedno za drugim 8)
Pa pravi mamin sin![]()
..eto da malo apdejtamo post..-he he,i dalje je sve 5!..Karlo je zadnjih tjedana zivnuo za poludit..vjerojatno ovo proljeće djeluje na njega-pici sto na sat-kao ona tasmanijska neman....-a što li ga brbljaaaaaa..mraaak--ponavlja sve kao papigica pa smo već svi počeli paziti što i kako govorimo...malo zezamo mamu oko hranjenja ali to nas bude valjda prošlo..imamo u vrtu novu ljuljačku i pravi pravcati pješčanik pa čeprkamo u njemu po cijele dane--pijeska posvuda!..eto,zadnja dva dana baš učimo pjesmicu od teletabisa napamet..onu "blistaj blistaj zvjezdo mala....."..a svaku večer zadivljujuće gledamo zvijezde i mjesec kojemu šaljemo bačine i mašemo.....he he mama ga pokušava poučiti o onoj najsjajnijoj zvijezdi koja bliješti pa on sam već mrmlja da je to " veneaaaaa"..........sva robica od lani nam je odavna prekratka tako da smo polako već i obnovili odjevni fond......u ulici je glavna atrakcija-stane na terasu i sve susjede koje rade u vrtu zaziva njihovim imenima,doduše još malo onako nezgrapno ali da se naslutiti koga zove he he
.....najviše volimo šetati uz more i trčati,samo što sada to nije onako trčanje reda radi-nego već pravi galop,čovjek se malo i umori...hi hi.....zadnji tjedan je fasciniran-klima uređajima..imamo ju doma i stalno odlazi do nje i maše joj "pa-pa klima,papa klima..".....i tako,kamo god dođemo-maše klimama....
8) .....a i jako voli sjediti u tatinom ili maminom autu pa voziti-kud god krenemo stalno idemo-za Pulu..a sve nam ide u Pulu..he he -i kad se tuširamo pa jel' ovaaaaj kakica odlazi--a kamo odlazi?..ma u Puuuluuuuuu ...
..i to "l" izgovara onako tanano,tanko. he he.
ma eto,ja samo malo..čisto da se javimo-budemo se javili opet jer je mama stalno tu-inače mama je već odavno trebala opet početi raditi ali je u dogovoru s tatom-ostala doma do devetog mjeseca,tj. do nove šk. godine ( na neplaćenom)-tako da čim više bude doma i skuplja snagu za trčkaranje za Karlom..ili kako ga cio zove " Karlinjo"...pusa svima!!!![]()
![]()
LeeLoo, tek sad sam skužila da je Karlo usvojeno djetešce. Pa to je prekrasno!!!![]()
Čestitam, sad već se veeelikim zakašnjenjem.
Vidim iz tvojih postova da je poseban i presladak i mogu misliti kako vas sve vrti oko malog prsta.
uživajte u svojoj srećici.
![]()
Sav je na mamu 8)
![]()
I prije nego sam se uključila na forum,pratila sam sve vezano za vas i Karla,ne znam zašto ali odmah sam te zapamtila i uvidjela da zaista uživate u svom djetetu i da ste ponosni roditelji. Želim vam svu sreću i da uživate još sto godina sa svojim sinom !!![]()
Lelloo, super fora s mahanjem klimama! Pusa Karlitu i tebi i hvala na izvješću!
Isuse Bože, LeeLoo, ja ko i Linda - opala s Marsa - tek sam sad skužila ovaj tvoj topic![]()
A ne`š vjerovat kako - čeprkala sam po forumu i u Pretražnik ukucala "kinder jaje". Jedan od nađenih topica je i ovaj tvoj![]()
Odmah sam ga pročitala od početka do kraja, veselila se vašim prvim zajedničkim trenucima, plakala na post od Virgo30 i na postove oko 19.01., i onda se ponovo veselila vašim novim doživljajima...
Samo ti želim reći da sam zaista preprepresretna zbog tebe i TM-a, a osobito zbog vašeg malog dječačića, kojem se Fortuna malo zakasnila nasmiješiti, ali mu je onda podarila najnajljepši osmjeh i najnajbolje roditelje![]()
![]()
![]()
ajd nam jos malo pricaj dozivljaje![]()
...he he.-morate čuti kako Karlo priča sve u 16 "po labinjonski"-narječju ovoga kraja..za početak smo ga pustili da uči i hvata malo našeg narječja a malo hrvatskog a pred školu ćemo malo forsirati baš hrvatski književni govor..daklem...stalno kad ga nešto zanima pita "MAMA,MAMA-CA JE TO?".."TATA,TATA..-CA JE TO,CA JE TO?"..HI HI HI..ehhh..![]()
..a inače danas smo sjedili skupa u autu( ispred kuće naravno... 8) i tako je Karlo vozio-u Pulu naravno... 8) ..mama je morala sjest na suvozačevo mejesto.."mama,mama-sedi tu!Tu sediiiii"..a onda smo ga malo poučavali djelovima auta.. he he..ali malo po "labinjonski" a malo po "rvacki":"timun-muuun,retrovizor-retoizor..pa...mjenjaš-meač pa truba-uba itd..
he he.mali brblja sve u 16..svako toliko mu kažem-daj šuti malo..a on" utii"..i nasmije se...mali vražičak! :D![]()
![]()
![]()
mogla bi te čitati danima![]()
bash mi drago sto je karlo došao bash kvama vidi se da mu je super![]()