...eto,samo mali pozdravić.karlo je super,svakim danom se isčuđujemo njegovim sve većim vokabularom a pogotovo kako je dobro usvojio padeže kod izgovora....i iznenađuje nas npr. smislenim pitanjima ali i svojom lukavošću,mali šaljivđija.već i sada je pravi mali veseljak i nadamo se da će takav i ostati tijekom svog daljnjeg odrastanja...-čak smo i jesti počeli sve više.....-u početku je jeo pa je malo postao izbirljiviji pa smo se malo natezali sim-tam i evo sad KUC-KUC kao da se to sve regulira.Tutu još nismo uspijeli skinuti..malo je na pelenama malo u gaćicama....noni ide odmah na tutu ali čim vidi mene viče nećeeee tuuuutuuu..oćeeeeeeeeeeeeee peeeeeeeeljenuuuuuu.. he he...-mama je počela raditi pa kad ga susjedi pitaju gdje je mama on spremno odgovara..-na deluuu..u koooliiii..makemakiku.......a kad dođem doma priljepi se uz mene i obožava najprije malo sjest u auto i voziiit..a kad uđem u stan...navali na moje cipele i kaže...oceeeee i karlo tok-tok.naime,cipele imaju petu i upravo se tako čuju.. he he...
...a inače jaaaako voli meso i nono je sav ponosan-nono je u penziji ali je po zanimanju mesar,imao svoju mesnicu i već ima viziju kako će karlo kad naraste biti "mici bekaric"....--eto,samo par riječi da se javimo.Forum mama prati redovito i vidim da je ovaj podforum živnuo što mi je baš drago..jedno vrijeme je bilo zatišje ali eto-živnulo....
puno pozdrava iz istre.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LeeLoo![]()
Karlu
i ja uživam u Karlovim dogodovštinama.![]()
Lijepo je pratiti kako dečkić raste.![]()
![]()
za Karla i LeeLoo. Nešto mi šteka oko struje
u Labinu pa nikako da se kuća dogotovi... ali već ćemo se mi vidjeti!
drago mi je da uzivate i da nam pises kako napredujete
i tebi i Karlu![]()
Jos jedna pusa Karlu od nas![]()
Pozdrav Karlu i njegovoj mami.
...samo kratko javljanje-super smo,napredujemo,zadnjih tjedan dva smo jaaaako živnuli..postao je pravi mali vražičak i trenutno muku mučimo jedino s odvikavanjem od pelena.eto.Ali vas pratimo svaki dan tj. čitamo i vidimo da je ovaj podforum jaaaako živnuo što je baš super.Pozdrav od Karlinja koji eto uskoro slavi i svoj treći rođendan.![]()
![]()
Leeloo, baš sam se pitala gdje si i što je s vama. Bacino Karliću.![]()
LeeLoo, voljela bi da malo češće pišeš o Karliću....
Karlu...
![]()
A kak je mamin Karlo?![]()
..he he - KARLO PRIČA SVE U 16!......ZADNJIH PAR TJEDANA IDE STO NA SAT-PRIČA,TRČI,ZEZA SE,STALNO SE SMIJE-AMA BAŠ STALNO....-FULL JE RAZIGRAN.USKORO NAM SE BLIŽI I TREĆI ROĐENDAN PA MAMA POLAKO PLANIRA TORTU I TE STVARI.....EVO BAŠ ME ZOVE,KAŽE MAMA NE TU SEDIT,IGRAT!![]()
Pusa malom Karliću!
malom Karlu, a vama želim puno radosti i lijepih trenutaka, zbilja ste zaslužili
Pa da, igrat se treba! Lijepo je čitat da kod vas sve fino napreduje.
...evo mame samo malo..-dakle..čitam i čitam forum,trudim se svakodnevno ali postam nešto rijeđe.jako mi je drago što je ovaj podforum konačno živnuo....-vidim da ima posvajanja sve više..ma super- a mi smo ok,i dalje smo živahni,brbljamo puuuuuno,sve nas zanima..najviše volimo kopati po tatinim ladicama u potrazi za raznoraznim alatima,kabelima,daljinskim upravljačima i sl....a da,stabilizirali smo se oko 17ak kila.
..he he,a kad ga pitaju čiji je-izvali ko' iz topa-mamin i tatin.tatin i mamin........slijedeće jeseni ga planiramo dati malo u vrtić jer vidimo da mu jaaaako paše društvo ostale djece.
Ma eto,toliko.Samo da vas sve pozdravim.
![]()
Pozdrav i vama LeeLoo,
Lijepo je čuti vijesti od vas. Vidim da će Karlu uskoro rđendan, jeste li što planirali? Bliski smo po uzrastu, a i po kilima.
..helou..ahhh-mama ima viziju rođendanske torte i to- 3 D torta u obliku bagera/motora-hmmm..-jeli to moguće proizvesti?????![]()
![]()
jeste!
ima super recept za kompaktnu masu na forumu,moram ti to naći :/
zovnut ćemo još haribo i brigitu2 da ti daju koji savjet oko dekoracije(presvalaka od marcipana)
ma može se,pomoćemo ti pa barem savjetom![]()
karlu![]()
![]()
evo ti osnovne mase:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...675&highlight=
a dekoraciju ćemo već smisliti![]()
Ja razmišljam o gusarskom brodu. 8)LeeLoo prvotno napisa
(ak mi uspije, javim tips&tricks)
Karlićku!
...malo smo bili bolesni ( http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...asc&highlight= )ali sada je sve OK.Karlo tutnji 100 na sat.
i migulica je mahericawhite_musk prvotno napisa
http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=0
...kao i njene sljedbenice s linkanog topica.
leeloo, moraš brzo u akciju jer se dan bliži!![]()
zaboravih karlu poslatišto je bio hrabar i otrpio braunilsku torturu.
Za Karlića, sa željom da ostatak zime bude zdrav.
Danas nam je divan dan, divan dan,
nasem Karlu rodjendan, rodjendan.
Ziveo, ziveo i sretan nam bio,
ziveo, ziveo i sretan nam bio!
Ziiiiveeeeeooooo!![]()
he,he-hvalaaaaa,hvala......Zorica prvotno napisa
:D
Sretan rođendan, Karlo! :D :D :D
Sretno!![]()
:D
:D![]()
Sretna rođendan Karlu
![]()
:D Sretan rođendan!!
Sretan rođendan :D
...sretan rođendan malom bombončiću...
Karlo sretan ti 3. rođendan![]()
Hvala svima na čestitkama.Budući da smo pred par tjedana bili u bolnici-feštu smo odgodili za sada ovaj slijedeći vikend a jučer smo imali samo u krugu familije-he he što Karla nimalo nije spriječilo da se dobro provede.Od cijeta i cije je dobio na dar trokolicu-motor tako da se sav raspametio kad ju je vidio pa ju je vozikao cijeli dan po kući i trubio.Bio je full vesel.Svijeće smo puhali sve u 16 i to u jedno 5,6 navrata-stalno smo ih palili i gasili.
Eto toliko.Pa se čujemo.
Smile