...samo kratak pozdrav od Karla!...-eto,bili i na prvom kupanju u moru i ooobozava more a narocito igru sa kamencicima.I u hranjenju ima novost-vise nece da ga samo ja hranim..nego drzi svoju zlicu i brcka po tanjuru i tek onda imam dozvolu da ga hranim...
...jako voli vaditi mi lonce iz ormara u kuhinji i khm.....-igrati se s kantom za smece( naime,kanta mi je zute boje pa mu vjerojatno nemoze proci neprimjetno...)...-hm,sta jos? E,da.Napravili smo mu i prvu festu dobrodoslice( baj d vej,okrenuli janca )-i upoznao je brdoooo klinaca od mojih prijateljica pa su uzivali u zajednickoj igri...-od igracaka ooobozava jednu igrackicu iz turbo limaca-ubacuju se tri kuglice u tri otvora ispod kojih je po jedan autic i kad loptica prodje,ovisno o rupici-cuje se ili sirena od policije ili vatrogasaca ili prve pomoci-jedini je problem sto moram paziti da mi ne pobaca te loptice preko terase u vrt jer smo vec u par navrata trazili doticne loptice medju salatom
Sto se tice crtica,to jos nismo bas zainteresirani al je jutros ipak malo vise paznje poklonio teletabisima.Nadamo se uspjehu.
Eto,toliko.Ja nasla malo vremena da se javim,inace svaki dan skicnem sta ima novoga po svim podforumima,narocito o posvajanju a napisem kad stignem,kao eto sada- u sitne sate.Toliko od mene,pa se cujemo.
veliki bacin od Karla!!!