-
pa, ne znam zbog čega se točno loše osjećaš, jer ja mislim da si na dobrom tragu, samo što mislim da je to tema za više razgovora, razmišljanja i učenja od samo jednog razgovora, pa ti možda zato izgleda sada čudno
meni ide na živce i kod odraslih ljudi koji svoju nepažljivost i nepristojnost smatraju za dobru osobinu zvanu iskrenost
i mislim da je velika životna vještina naučit kada biti pristojan i možda malo oblikovati istinu prema onome što osoba želi čuti
a kada ipak biti iskren
recimo, prijateljica kupi majicu koja je meni božesačuvaj, ali vidim da je ona oduševljena
ako kažem "meni je to preružno", samo ću je povrijedit i smanjit joj gušt, a čemu to?
ne treba ni pretjerat s glumom, ali "super, nije moj đir, ali totalno je TI" bi bio skroz ok odgovor. možda da u više navrata pričate o tome da ne postoji samo jedna opcija koja je lijepa i poželjna, nego je normalno da svatko ima svoj stil.
druga je stvar da je nekad bolje i za druge izabrat iskreno reć istinu čak i ako je neće bit ugodno čuti, stvari tipa "imaš špinata među zubima" ili nešto što netko radi a da nam baš smeta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma