-
Imaš pravo. Zabrijala sam da je ovo drugi slučaj kada djecu treba poticati na kritičko razmišljanje, a ovdje se radi o trivijalnom komentiranju odjeće. Ono, i tu bi valjalo biti iskren, a to što neka curica ne može podnijeti otvoreno izražavanje ukusa druge curice - njena mama bi trebala poraditi na tome. Na samopoudanju. Ne da druga curica uči, kroz glumu ili drugačije, kako transformirati riječi u nešto prihvatljivo. Opet, nije tako strašno kao što mi se činilo na prvu.
Što se tiče komentara, sitnim slovima jer je off topic ... zasmetalo mi predbacivanje u rukavicama. Da budem točnija, uvijek me smeta bilo što - u rukavicama. Ne bih rekla da ona "ništa loše nije mislila". Svi mi ponekad loše mislimo. To je činjenica. Inače u tom konkretnom slučaju ne bi imala potrebu na tako bizaran način prokomentirati dvije, velikim slovima naglašeno, godine koje nije mogla utrošiti na običnu kavu i petminutne vijesti. U što zapravo ne vjerujem da nije. Jednostavno joj nije sjeo moj komentar o Boži. Sve i da stvarno nije imala dvije godine za petminutne vijesti baš je krivo tempirana tema i kontekst unutar kojeg će to napisati.
Da mi je rekla tako kako si napisala opet ne bi izrazila ono što ju zapravo muči, a to je sam komentar.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma