Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Prve lekcije o neiskrenosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ah, sad mi je jasno zašto u komunikaciji sa mnom često koristiš taj izraz

btw, kad je jedna od nas frendica u srednjoj školi našla dečka (a mi ostale ništa ), nije se neko vrijeme baš previše družila s nama, a dečka je skrivala k'o zmija noge. međutim, jedna ju je ipak uspjela uloviti s dotičnim, pa kad smo mi ostale navalile ispitivati "kakav je, kakav je, daj nam ispričaj", ona je prvo počela zamuckivati, da bi na kraju rekla "a, ono, društven je"

otad i nama izraz "društven" znači puno više od puke društvenosti

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ah, sad mi je jasno zašto u komunikaciji sa mnom često koristiš taj izraz

da bi na kraju rekla "a, ono, društven je"

otad i nama izraz "društven" znači puno više od puke društvenosti

društven
    kad već evociramo uspomene iz srednje
    jedna cura iz razreda, kad bi je pitali da nam da bilježnicu da prepišemo zadaću, onda bi rekla "joj ne znam, to je delikatno"
    osim što smo je prozvali delikatesa, kad nešto ne bi htjeli napraviti bi rekli "joj to je delikatno"

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

delikatna delikatesa cool

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    btw, kad je jedna od nas frendica u srednjoj školi našla dečka (a mi ostale ništa ), nije se neko vrijeme baš previše družila s nama, a dečka je skrivala k'o zmija noge. međutim, jedna ju je ipak uspjela uloviti s dotičnim, pa kad smo mi ostale navalile ispitivati "kakav je, kakav je, daj nam ispričaj", ona je prvo počela zamuckivati, da bi na kraju rekla "a, ono, društven je"
    kad je moja mama vidila dečka od moje (fatalno predivne) prijateljice, rekla je (meni, naravno, ne njoj) "wow, ona stvarno nije površna"

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    kad je moja mama vidila dečka od moje (fatalno predivne) prijateljice, rekla je (meni, naravno, ne njoj) "wow, ona stvarno nije površna"
    tako je i mene frendica sva u panici zvala i pitala tko ti je taj, reko frend, a ona kaže pao mi je kamen sa srca, već sa mislila da ti nije nešto više. Na kraju mi je taj čovjek u crnom, mršav, ispijen postao muž, a ona nam je vjenčana kuma .

Što se tiče komentiranje, nisam tip koji će komentirati odmah nekoga /nešto osim ako me zaista duboko ne dirne u pozitivnom smislu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •