Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Prve lekcije o neiskrenosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam imala nezgodnu situaciju sa budućom mladenkom, uvalila mi katalog s vjenčanicama a ja ni manje ni više neznajući na njezinu prstom i da mi je baš grozna. Rasplakala ženu, đaba sam joj dva sata objašnjavala da ja nemam pojma o haljinama i da se na moje mišljenje uopće ne obazire. Odonda komentiram samo ono što mi je lijepo, ili tražim te neke termine tipa zgodna i sl.
    Imam dvije tri frendice i sestru s kojom mogu otvoreno komentirati baš sve, ali većini sam naučila prešutjeti.
    Imam oko sebe hrpe odnosa koji po meni ne štimaju, al ljudi su sretni i funkcioniraju.
    Naučili su živjeti sa tim svojim i partnerovim manama i dobro.
    Prije nisam primjećivala koliko ima sebičnih ljudi koji svoje neke potrebe stavljaju ispred familije. Inače sve ok i sve pet ali ako je srijedom tjelovježba ili vožnja biciklom on ide pa makar se kuća raspala. Mene bi to smetalo a netko to prihvati. I šta ja trebam, reći nekom da je nenormalan jel ja to tako ne bi?!
    Mada kipim u sebi a i glava me zaboli.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Inače sve ok i sve pet ali ako je srijedom tjelovježba ili vožnja biciklom on ide pa makar se kuća raspala. Mene bi to smetalo a netko to prihvati.
    hahaha, baš pričamo na vježbačicama o ovome
    da se kuća neće raspasti jer smo mi otišle vježbat

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha, baš pričamo na vježbačicama o ovome
    da se kuća neće raspasti jer smo mi otišle vježbat
    neće, ali isto tako nije ni taj termin u kamen uklesan. I ako ti je mm ostao prekovremeno na poslu jel mora i nije nikako drugačije mogao onda ne smatraš pod obavezno da se on mora pobrinuti i osigurati čuvanje djece kako kod zna i umije da bi ti otišla vježbati.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ali naravno, slažem se s tvojim pointom, jednostavno je stvar u tome da nismo mi mjerilo svih stvari, to što je nama nešto lijepo ili poželjno i obrnuto, ne znači da to mora vrijedit za druge. To je cijela bit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •