Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Prve lekcije o neiskrenosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa da, uvijek treba reći i to što prije dok se ne nakupi.
    Ja učitelje/ profesore doživljavam kao klijente/ poslovne partnere, i oni su ljudi koji rade svoj posao i naravno i griješe. Komunikacija može samo pomoći u uočavanju pogreški i rješavanju što se može. A komunikacija s roditeljima dio je njihovog posla jer škola je i edukativna i odgojna institucija i partner roditeljima u tome. Kad si partner onda razgovaraš.
    I moj je posao takav da radim s klijentima i najgore je kad jedna strana pretpostavlja jedno, druga drugo i na nesporazum se nadoveže novi nesporazum i nastane problem koji nije trebao nastati.
    Zato, uvijek treba pitati, provjeriti, pričati. Posebno u ovim sad okolnostima kad u školi za svaku i najmanju glupost traže pisanu suglasnost roditelja , i roditelj može za svaku sitnicu razgovarati, zašto ne bi.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

proljetos je mom jedna profesorica rekla da od idućeg sata uzme papir i olovku i zapisuje sve koji prave nered pod odmorom i satom.
    čim je došao doma skužila sam da nešto nije ok i odmah mi je rekao o čemu se radi.
    pitala sam ga kako bi se osjećao kad bi to stvarno i radio, rekao je da se ne bi osjećao ugodno i da to ne želi radit.
    eh pa rekoh prije idućeg sata kod dotične profe lijepo sačekaj pred vratima i reci joj točno to što si meni sad rekao
    i naravno onda je odmah nastao problem u njegovoj glavi što ako mu zamjeri, što ovo, što ono.
    rekla sam mu da joj kaže, a ako ona bilo što loše napravi da ću ja ići u školu.
    na kraju je super završilo, on svoje obavio, ona je samo rekla u redu M, ne moraš.

nakon svakakvih iskustava s velikom, uglavnom sa drugim đacima i sa jednom profesoricom,
    rekla sam da više ništa ne prepuštam slučaju.
    nadam se da problema neće biti, ali sam na oprezu,
    jer stvarno, što je netko napisao, sve je više luđaka i učenika i profesora,
    danas više nego ikad.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I više cijene kad im dijete tako pristupi i zahtijeva rješavanje situacije, nego kad roditelj urgira (roditelj uvijek stigne).

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    I više cijene kad im dijete tako pristupi i zahtijeva rješavanje situacije, nego kad roditelj urgira (roditelj uvijek stigne).
    Oni ludaci koje si pominjala naročito cene...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •