Hitno molim pomoć jer ne znam što mi je činiti. Evo o čemu se radi... prije petnaestak dana nazvala me bivša djevojka sa kojom sam bio prošle godine u vezi i rekla da je prije skoro 3 mjeseca rodila zdravo muško dijete Kada mi je to saopćila bio sam doslovce šokiran pošto je nisam vidio skoro godinu dana a i rastali smo se u svađi. Također nisam imao bilo kakvih informacija od strane nje ili nekog drugog o njenoj trudnoći niti o tome da je rodila. Zamolila me potom da se nađemo na što sam ja i pristao te kada smo se našli počela mi je pokazivati fotografije bebe te rekla da je mali "pljunuti ja". Također mi je rekla da je iza veze sa mnom bila 8 mjeseci u vezi sa nekim situiranim tipom koji joj se jako sviđao, sa kojim se navodno bila zaručila te koji je želio prihvatiti i priznati to dijete kao svoje. (Nisam mogao vjerovati da je bila u stanju takvo što učiniti). Mislim ako je bila trudna, zar nije bila njena moralna dužnost mene kao potencijalnog oca obavijestiti o tome i ova glupost da drugom muškarcu nudi dijete koje je navodno moje? ...Nakon što mi je pokazala fotografije bila mi je rekla da mogu posjetiti dijete. Na sve to ja sam rekao kako bi trebao napraviti DNK test da se uopće utvrdi da li je dijete moje ili nije. Također je rekla da živi kod prijateljice kako ne bi trebala plaćati veliku stanarinu i režije a na kraju je ispalo da ona živi u kući centra za socijalnu skrb. Opet sam ostao šokiran,prvo "živim kod prijateljice" a sada ispada da živi u socijalnoj ustanovi, no bilo kako bilo prelazim i preko toga, i odlazim posjetiti dijete.. ona se pravi kao da se ništa nije dogodilo i počinje priču o tome kako bi bilo dobro da se vjenčamo pošto njoj treba moj potpis kako bi od države dobila stan. (Meni je takvo što apsolutno neprihvatljivo pošto ne mislim ići u brak sa osobom s kojom sam prekinuo prije godinu dana, već i ja dalje tjeram svoje kako bi trebalo napraviti taj DNK test da se uvrdi da li je dijete moje ili nije. Zatim smo se nešto opet sporiječkalii izjavila je da me stavlja na blok listu te izjavila kako sa mnom više ne želi komunicirati i sada kada je zovem na mobitel ne želi se više javljati. Ono što mene zanima je što da napravim u ovoj situaciji - stavila mi je bubu u uho da sam ja otac i sada jednostavno nestaje... P.S. Ono što sam zaboravio napisati je da kada mi je tek saopčila da sam ja navodno otac rekla je kako ona od mene nema nikakvih potraživanja i ako ja ne želim da dijete ne moram niti priznati kao svoje. Također cijelo vrijeme svojata to dijete i govori kako će s njim najvejrojatnije otići van granica lijepe naše. Volio bi saznati istinu da li sam otac ili nisam, pls. help... što da radim???? !