Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Hitno molim pomoć - moja bivša djevojka je rodila dijete i proziva me ocem djeteta.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno Hitno molim pomoć - moja bivša djevojka je rodila dijete i proziva me ocem djeteta.

Hitno molim pomoć jer ne znam što mi je činiti. Evo o čemu se radi... prije petnaestak dana nazvala me bivša djevojka sa kojom sam bio prošle godine u vezi i rekla da je prije skoro 3 mjeseca rodila zdravo muško dijete Kada mi je to saopćila bio sam doslovce šokiran pošto je nisam vidio skoro godinu dana a i rastali smo se u svađi. Također nisam imao bilo kakvih informacija od strane nje ili nekog drugog o njenoj trudnoći niti o tome da je rodila. Zamolila me potom da se nađemo na što sam ja i pristao te kada smo se našli počela mi je pokazivati fotografije bebe te rekla da je mali "pljunuti ja". Također mi je rekla da je iza veze sa mnom bila 8 mjeseci u vezi sa nekim situiranim tipom koji joj se jako sviđao, sa kojim se navodno bila zaručila te koji je želio prihvatiti i priznati to dijete kao svoje. (Nisam mogao vjerovati da je bila u stanju takvo što učiniti). Mislim ako je bila trudna, zar nije bila njena moralna dužnost mene kao potencijalnog oca obavijestiti o tome i ova glupost da drugom muškarcu nudi dijete koje je navodno moje? ...Nakon što mi je pokazala fotografije bila mi je rekla da mogu posjetiti dijete. Na sve to ja sam rekao kako bi trebao napraviti DNK test da se uopće utvrdi da li je dijete moje ili nije. Također je rekla da živi kod prijateljice kako ne bi trebala plaćati veliku stanarinu i režije a na kraju je ispalo da ona živi u kući centra za socijalnu skrb. Opet sam ostao šokiran,prvo "živim kod prijateljice" a sada ispada da živi u socijalnoj ustanovi, no bilo kako bilo prelazim i preko toga, i odlazim posjetiti dijete.. ona se pravi kao da se ništa nije dogodilo i počinje priču o tome kako bi bilo dobro da se vjenčamo pošto njoj treba moj potpis kako bi od države dobila stan. (Meni je takvo što apsolutno neprihvatljivo pošto ne mislim ići u brak sa osobom s kojom sam prekinuo prije godinu dana, već i ja dalje tjeram svoje kako bi trebalo napraviti taj DNK test da se uvrdi da li je dijete moje ili nije. Zatim smo se nešto opet sporiječkalii izjavila je da me stavlja na blok listu te izjavila kako sa mnom više ne želi komunicirati i sada kada je zovem na mobitel ne želi se više javljati. Ono što mene zanima je što da napravim u ovoj situaciji - stavila mi je bubu u uho da sam ja otac i sada jednostavno nestaje... P.S. Ono što sam zaboravio napisati je da kada mi je tek saopčila da sam ja navodno otac rekla je kako ona od mene nema nikakvih potraživanja i ako ja ne želim da dijete ne moram niti priznati kao svoje. Također cijelo vrijeme svojata to dijete i govori kako će s njim najvejrojatnije otići van granica lijepe naše. Volio bi saznati istinu da li sam otac ili nisam, pls. help... što da radim???? !

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ako stvarno želiš preuzeti obaveze oko djeteta, tada se obrati centru za socijalni rad ili odvjetniku, a možeš, u krajnjem slučaju, i policiji.
    Ili, kontaktiraj prvo njenu obitelj, ako ih poznaješ i znaš doći do njih.

Sretno ti, jer ovo će te koštati i vremena i novaca i živaca. Njen postupak ne odobravam, ali ona je prošla i trudnoću i porod i brigu o novorođenčetu sama, pa ju to malo opravdava.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Šteta da nisi koristio zaštitu pri spolnom odnosu. Ne znam što bih ti napisala osim pamet u glavu idući put i sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pa nisam koristio zaštitu jer sam htio dijete sa njom dok smo bili u vezi. Brijem da ću se obratiti centru za socijalni rad.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Felixzg prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nisam koristio zaštitu jer sam htio dijete sa njom dok smo bili u vezi. Brijem da ću se obratiti centru za socijalni rad.
    Ma ti si trol.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ti si trol.
    x

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bi pokušala još jednom na ljudski način (otići kod nje ili razgovarati s njenom obitelji ako postoji), objasniti da je test očinstva jedini način i da želiš preuzeti potpunu odgovornost ako si otac. Ako ne ide na fin način, onda angažirati odvjetnika i po zakonu kako slijedi..
    To što je ona prošla trudnoću i porod sama, to joj nije nikakvo opravdanje za idiotsko ponašanje. Malo bi jednog za tatu, pa bi malo drugog. Test očinstva je jedini način, a kako ćeš doći do te faze, ocijenit ćeš sam može li se s njom dogovarati ili pokreni pravne korake.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja potpisujem Trinu
    Posljednje uređivanje od Ginger : 14.11.2015. at 08:21

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sve ti lijepo pise u obiteljskom, uostalom cije je ime navedeno u rodnom listu djeteta?
    Njeno ponasanje jest neodgovorno a nisi niti ti bas sjajan...nisi koristio zastitu jer si htio dijete dok si bio s njom?Znaci postoji mogućnost da je tvoje. To kaj ona nece nista od tebe, ukoliko se ispostavi da je tvoj, tebe ne oslobada odgovornosti.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kris,pa nije neuobičajeno željeti dijete s nekim s kim jesi,to kaj su poslije prekinuli ne znači da se prije nisu voljeli.
    I ja nisam shvatila da on želi izbječi odgovornost,naprotiv.
    Isto tak nije da ona neče ništ od njega,pa traži da se vjenčaju halo.
    Mislim ono...lako nagađat hladne glave sad kaj bi ja da sam bila u toj situaciji...ali ako je več donijela (ne tak laku) odluku da ne želi da on zna,onda se nema kaj sad predomišljati dok je očito u škripcu i vidi da bi joj sad on ipak dobro došao.
    Nije grijeh ni predomisliti se,beba je još mala...al da ona oče samo da on sudjeluje u djetovom životu,nebi mu postavljala svojevrsne ultimatume i sad ga ignorirala kad nije od prve dobila kaj oče. Meni je to djetinjasto..pa ne radi se o bombonima.
    Uglavnom,potpis na Trinu.
    Pokušaj doči do njenih,kad več nemreš normalno do nje, da kolko tolko čuješ o čemu se radi a onda obavezno na dnk analizu.
    Za dalje,o tom potom.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

opet neki potencijalni scenarij za sapunicu?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tema iz "Sudnice"

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije mi uopće jasno zašto se sprda s čovjekom, pa nije ovo neka baš tako jako neobična situacija. Možda su se razišli u ružnim okolnostima, možda je imala drugačiji plan, mislila da će uspjeti složiti život sama s bebom, možda se zaljubila u tog novoga i sve nade polagala u njihovu zajednicu i sve to otišlo kvragu. Kad vas se čita, dobiva se dojam da su sve žene dušice koje pucaju od morala i poštenja, a realnost je daleka od toga. Ima žena (i muškaraca) koje su spremne na svašta. Ovaj čovjek je u najglupljoj poziciji jer nakon toliko vremena saznaje da možda ima dijete, pa neka mu se pomogne savjetom

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

U sličnoj je situaciji bio i netko meni vrlo blizak. Zato sam i napisala prijašnji komentar. Prvo mu je rekla da je dijete njegovo, a kad je zatražio DNK, zbrisala je i ne može joj ući u trag. Pa sad, što bi čovjek iz toga svega mogao zaključiti nego da ga je pokušala namuljati, ali nije uspjela, pa je pobjegla da se ne otkrije.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Priča je izmišljena jer to da je planirao dijete piše se u prvoj rečenici uvodnog posta, a ne onako usput kao da je beznačajna informacija.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Priča nije izmišljena jedino ako ona nije sve izmislila tj. da je izmislila da sam ja otac, evo poslušao sam savjet jedne od forumašica i kontaktirao sam preko fejsa njenu sestru koju od prije inače nisam poznavao. Napisao sam joj u poruci o čemu se radi a ova kaže da uopće nije u kontaktu sa njom. Inače moja bivša je tvrdila da upravo sa tom sestrom ima najblijskiji kontakt u cijeloj obitelji. Također možda se moja bivša meni željela vratiti u život jer je u meni vidjela slamku spasa, možda je djetetu mislila osigurati sigurnu egzistenciju pošto je njen bivši navodno bio dobro situirani liječnik. Inače ono što sam zaboravio napisati u prethodnim postovima je da me prije cca 6 mjeseci bila zvala i njena bivša šefica (bilo mi je čudno što me ona zove a ni nju nikada nisam bio upoznao) -kod koje je radila i rekla da ju je ova moja bivša okrala, da uopće nije radila posao koji je meni rekla da radi, da uopće ne ide na fax ( a meni je tvrdila da ide), da joj otac ne živi u inozemstvu kako je tvrdila već da živi u Hrvatskoj i da je teški propalitet (alkoholičar), da stan gdje je navodno bila kod rođaka (i davala instrukcije rođakovom sinu uopće nije stan od rođaka već da je taj stan iznajmila preko "Plavog Oglasnika" te da je tamo ostala dužna brdo para. Ono što je njenu bivšu šeficu najviše čudilo da odakle mojoj bivšoj tolki novci da joj pokloni dijamantnu ogrlicu te zašto ju joj je kupila, potom kada sam to bivšoj rekao na kavi ona je samo smireno odgovorila da joj šefica pati od šizofrenije, da je luda i da joj se sveti iz razloga što je ova prestala raditi kod nje. Znam da moja tužna priča zvuči poput scenarija za sapunicu ( i da neki poput Žuteminute) misle da izmišljam sve ovo - nemam razloga lagati sve što sam napisao je gola istina.

Banned
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Najbolje ti je da još jednom pokušaš otići do nje , i nagovoriti je na dnk test. Jer ako je ona takva kakvom je ti opisuješ , ja ne bih željela da to dijete ( pa bilo moje ili tuđe ) odrasta uz takvu majku.

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •