Stranica 4 od 13 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 640

Tema: Napad na Pariz

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ja ne pišem psovke, ne vrijeđam i ne omalovažavam kao ni potičem mržnju i zlostavljanje. Ali slažem se da bi ju trebalo podebljati , definitivno, samo ne radi mene.

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Beti, nešto čitam sad da je bila još neka pucnjava u Parizu , ali nisam ništa opširnije našla.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zasto ova ZaraMia jos uvijek ima pravo pisati?

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ja ti nisam ova. Koja nekultura.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja čak ne mogu naći točku/stavku/naslov koji se zove baš tako "strogo zabranjeni postupci", a kamoli materijal za ispravke. Eto što se događa kada čovjek koristi navodnike onda kad za njih nema potrebe

Edit: a da, ovako je jasnije kad se sve kopira.
    Edit2: ne, ne vidim materijal.
    I zato ti nisi osoblje foruma

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne pišem psovke, ne vrijeđam i ne omalovažavam kao ni potičem mržnju i zlostavljanje. Ali slažem se da bi ju trebalo podebljati , definitivno, samo ne radi mene.

Onda ocito pises i ne razumijes sto pises

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto ova ZaraMia jos uvijek ima pravo pisati?
    A ti bi joj uskratila to pravo?

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Uh-puh pa da se nju pita , svima koje ne dijele njeno mišljenje treba treba uskratiti pravo pisanja, štoviše ukloniti sa foruma. :rolleyes:

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Žuta- još bolje ih poslati u razminiravanje , ima puno mjesta još u Lijepoj našoj koja treba razminirati.

Da. Zabranila bih joj na neodređeno.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

To što si sad kvotala Cubana išlo je za potencijalne teroriste, etiketirane potencijalnima od strane obavještajaca. Znači, ljudima koji su u dosluhu s terorističkim organizacijama, ali ih ne mogu uhititi i zatvarati jer je još uvijek na snazi to da zločin prvo treba počiniti, tek potom je netko kriv i za zatvaranje. Zara se nespretno nadovezala pa ovako iz konteksta izvađeno ispada da je to napisala za izbjeglice.

Ginger, vidiš li me da se guram u osoblje?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Daj me nemoj nasmijavat.
    Uostalom, ja sam negdje procitala da neki zbog obujma posla s dvoje male djece ne stignu ni na wc... nevjerojatno, ali pisu stalno na ovoj temi.
    Ocito dvoje - troje novih clanova imaju zadatak vrijedat ostale, eto, jer imaju vremena na pretek- da ne napisem jos nesto uz to.
    I potpisujem Cubanu. ZaraMia je napisala dovoljno gluposti za cijeli zivot.
    Mozda za par godina shvati i bude je sram sto je pisala i kako je razmisljala - ili jos gore - ne bude.
    Ali opomene su dobivale forumasice za PUNO benignije rijeci od njenih.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 15.11.2015. at 20:49

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

annie, kad žena doji onda ne može na wc, ali može biti na tabletu i pratiti forum.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 15.11.2015. at 20:53

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Odlicna pravnica bi bila, ako vec nisi.
    Iskreno to mislim, zutaminuta.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 15.11.2015. at 20:55

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne, zuta, nisi shvatila smisao
    al nije ni bitno

annie, ovo za opomene je istina, smeksalo se osoblje

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Teško, nikad ne bih našla želudac braniti lopove, mafijaše, ine, ali znam što hoćeš reći. Hvala.

Ginger, onda si trebala paziti na konstrukciju rečenice.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 15.11.2015. at 20:58

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Žuta , potpisujem.

Annie , točno da ne mogu ni na wc , a još je točnije ono kaj je žuta napisala , imam mob i dok dojim i nosim malu u klokanici mogu tipkat kolko me volja :cool:
    I vidim da si ti super upućena u moje postove i u ono kaj ja radim , gdje putujem itd. čak više nego ja sama. Pa , ne mogu reći da mi to ne laska

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tesko bi mi bilo promaknuti kad je svaka druga nedavno otvorena tema tvoja.

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

I annie , umjesto da se baviš tuđim slobodnim vremenom , bavi se sa svojim , vidim da ga imaš na pretek. Uzmi si još koju izbjeglicu pa zajedno čačkajte po prastarim postovima. :cool:

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A gdje nećeš kad te branim od sile cyber puritanki.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zabavi se ti radije svojim obrazovanjem, da ti i djeca ne bi ispala kao ti.
    Zivo me zanima kakvo obrazovanje uopce imas, ako ga uopce imas, i koliko ti je godina. Cisto da znamo procijeniti ima li ti spasa uopce.
    Al ja sad stvarno odlazim s ove teme, dok jos imam vjere u covjecanstvo i u to da postoje ljudi koji su daleko bolji od tebe - u svakom pogledu.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 15.11.2015. at 21:18

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Fermajte više, tema ne liči na ništa. Kome se ne sviđa pisanje one koja ju je otvorila, neka ne otvara, administratori će srediti ako se prekardaši. I na ostalim temama, lijepo molim da se prestanemo ponašati kao uvrijeđena djeca.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I annie , umjesto da se baviš tuđim slobodnim vremenom , bavi se sa svojim , vidim da ga imaš na pretek. Uzmi si još koju izbjeglicu pa zajedno čačkajte po prastarim postovima. :cool:

Sirius? Do kad?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Otvoriti ću ovu temu jer smatram da je potrebna, no molim sve koji pišu da se drže teme. Sva skretanja sa teme, kao i govor mržnje, biti će sankcionirani.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A ja zaspala sa dječurlijom

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Storma ja se ispričavam što se vraćam na tu temu ali samo hoću reći da je ono što je napisala annie ništa drugo nego vrijeđanje i omalovažavanje mene , aludirajući na moje obrazovanje i godine. Pa mislim da bi bilo prikladno da dobije opomenu.

Idem i ja spat , mislim da mi je najpametnije. :cool:

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

I žuta,

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ovo je vec degutantno. Od odredjenih ljudi ovdje sam ocekivala vise nivoa, a pretvorilo se u pljuvacnicu. Sta se ne moze neslaganje s nekim izraziti na ljepsi nacin, nego sa "Ma daaaj", "daj odi pisi negdje drugdje", "Kaj si jos tu" i sl.
    Po meni je to isto nekulturno. Zara i zuta ne smiju biti neotesane, jer ce se inace pozvati admin, ali ih se isto tako neotesano smije spotati i to je ok, tu admin ne treba reagirati.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Napad na Pariz napad je na sve nas, na našu demokraciju i način života koji bi teroristi voljeli iskorijeniti. Siju strah i mržnju i sele rat na tlo našeg kontinenta. Madrid, Pariz, London, Tunis, pad Ruskog zrakoplova (navodno teroristički čin)... Naravno da se ljudi boje i da osjećaju strah i animozitet prema "došljacima" sa istoka, tim više što se ispostavilo da je hladnokrvni ubojica okrepu dobio upravo u našem centru... Divim se onima koji se ne boje, skidam kapu majkama kojima nebi bio problem da im ovih dana dijete otputuje na izlet u Francusku, Belgiju... Ja nisam među njima i iskreno mene je strah...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da ne pišem šta sve rade po Njemačkoj i Švedskoj, koliko je porastao broj silovanja , krađi , pljački
    Dolaskom izbjeglica nije povecana stopa kriminala u Njemackoj

Dolaskom velikog broja izbjeglica u Njemačkoj nije se povećala stopa kriminala ali se po kriminalu ističu izbjeglice iz zemalja poput Srbije, Kosova i Makedonije, proizlazi iz analize Saveznog ureda za suzbijanje kriminala (BKA) objavljene u petak

»Brojke koje nam stoje na raspolaganju nam pokazuju da izbjeglice jednako često počinjuju kaznena djela kao i ostatak stanovništva«, rekao je ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere. On je objasnio kako dolaskom izbjeglica u Njemačku nije zabilježen natproporcionalni porast kaznenih djela.
    »Najveća većina u Njemačkoj traži utočište i mir i ne bavi se kriminalom«, rekao je de Maiziere.

S druge strane desava se ovo: Njemačka policija: Drastičan rast broja napada na izbjeglice

Po meni svatko tko iznosi neistinite, neprovjerene, nevjerodostojne navode, zapravo glasine, poput onoga gore citiranog, itekako omalovazava i potice mrznju i zlostavljanje.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 15.11.2015. at 23:18

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Uh-puh potpisujem od riječi do riječi. A očito su neke osobe tu privilegirane pa im se gleda kroz prste i smiju vrijeđati, a ja koja sam nova ( a nikog nisam uvrijedila ni omalovažavala ) dobijem jezikovu juhu. Ali dobro , ostavimo to sad iza nas , storma je napisala da ne smijemo skretati sa teme.

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

LEIRmam - eto baš zbog toga sam i otvorila ovu temu , da podijelim svoj strah s vama jer mi stvarno nije svejedno , a tema je otišla u skroz drugom smjeru.

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Aurora - nisam ja to izmislila pa napisala , nego kopirala sa interneta. Uostalom nemam se šta tebi opravdavati. I vidim da je ovo još jedna od sljedbenica , pa ne namjeravam raspravljati.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uh-puh potpisujem od riječi do riječi. A očito su neke osobe tu privilegirane pa im se gleda kroz prste i smiju vrijeđati, a ja koja sam nova ( a nikog nisam uvrijedila ni omalovažavala ) dobijem jezikovu juhu. Ali dobro , ostavimo to sad iza nas , storma je napisala da ne smijemo skretati sa teme.

misliš na ovoj temi ili inače? jer ja sam te zapamtila da si čim si došla izjavila: Bože me sačuvaj, ovo je fakat sektaški forum i odma popila opomenu biće nakon kojeg dana boravka na forumu...
    da ja imam takvo mišljenje ne bi se tu vele zadržavala...imaš masu drugih di se smije svašta pisat bez opominjanja....ali naravno,tamo baš i nema konstruktivnih tema,savjeta i pomoći od strane strpljivih žena koje vjerojatno kroz godine i godine postanja po deseti pišu nekom istu stvar da bi pomogle...

on topic, pa i Aurora je tebi samo kopirala sa interneta, po netu se stvarno da svašta pročitati, ne treba svaki članak i izvor uzimati zdravo za gotovo,neki imaju za cilj sijanje straha i iskrivljavanje činjenica...
    ako ti stvarno nije svejedno i strah te,ne bi li te ovakvi linkovi trebali umirivati?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.11.2015. at 00:08

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Aurora mi je to kopirala s ciljem da me optuži da ja širim mržnju i neistine.

Da, te žene su strpljive i spremne pomoći samo onima koje dijele njihovo mišljenje i stav prema temi o kojoj se piše i općenito prema životu. Ako nisi istomišljenica , već sam napisala, nisi dobra osoba/ neobrazovana si / živiš u shebanoj okolini , uglavnom nisi dostojna biti na ovom forumu. Eto. Ali opet smo skrenuli sa teme.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Dolaskom izbjeglica nije povecana stopa kriminala u Njemackoj

Dolaskom velikog broja izbjeglica u Njemačkoj nije se povećala stopa kriminala ali se po kriminalu ističu izbjeglice iz zemalja poput Srbije, Kosova i Makedonije, proizlazi iz analize Saveznog ureda za suzbijanje kriminala (BKA) objavljene u petak

»Brojke koje nam stoje na raspolaganju nam pokazuju da izbjeglice jednako često počinjuju kaznena djela kao i ostatak stanovništva«, rekao je ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere. On je objasnio kako dolaskom izbjeglica u Njemačku nije zabilježen natproporcionalni porast kaznenih djela.
    »Najveća većina u Njemačkoj traži utočište i mir i ne bavi se kriminalom«, rekao je de Maiziere.

S druge strane desava se ovo: Njemačka policija: Drastičan rast broja napada na izbjeglice

Ovo je točno. Izbjeglice nisu ništa više kriminalnije od Nijemaca, ali niti manje. U čitavoj ljudskoj populaciji na ovom planetu, ima ispravnih i neispravnih ljudi, bez obzira na spol, boju kože, vjeru, nacionalnu pripadnost. I ne postoji više ili manje kriminalna nacija. Osim što ipak postoji više ili manje kriminalan spol. Počinitelji silovanja, pedofilije i ubojstava mahom su muškarci, a ne žene. U Njemačkoj konkretno što se tiče silovanja, 1% otpada na žene, ostatak su počinitelji isključivo muškarci. SLično je sa pedofilijom, kao i ubojstvima. Također, prema studiji UN-a, u čitavoj svjetskoj populaciji većinom su žrtve ubojstava muškarci, ali i počinitelji, u 95% slučajeva.

Činjenica je također, da se neki pojedinčani kriminalni slučajevi zataškavaju, a počinitelji su izbjeglice, zbog ionako zagrijane situacije, straha i neprijateljstva prema izbjeglicama i čitavoj ovoj situaciji. Što ne znači da ista ta kriminalna dijela svakodnevno u Njemačkoj ne čine i Nijemci.

To je što se tiče stope kriminaliteta u Njemačkoj.

Terorizam, opasnost od terorizma i ovaj oblik nekonvencionalnog ratovanja koji se unazad 14 godina pojavio na zapadu jedna je međutim sasvim druga kategorija.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam se jucer sa djecjim suzama borila. U srijedu idem u Pariz.
    Otkazali su čitavu europsku turneju koja je trebala završiti 10. decembra u Portugalu. U napadu je ubijen i jedan član njihove ekipe.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dodala bih nešto. Kao sto vidim, mediji ovdije uzimaju zdravo za gotovo, da je terorist čija je putovnica registrirana u grčkoj i kod nas bio među izbjeglicama.
    Na vijestima u Austriji se kaže, da je jedino sto je činjenica to, da je ta putovnica registrirana. I ništa drugo.

Ne zna se da li se zaista radi o osobi koja je putovnicu imala, ili je putovnica ukradena, prodana....ili nesto treće. Pogotovo je pomalo čudnovato, da je ona ostala čitava.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius? Do kad?
    spavam zeno.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hajdemo sad ovako.

Nazad u Pariz. Fino i pristojno. Opomene su podjeljene, blagi smo bili (kao Evropa prema izbjeglicama).
    pravila su tu, ako su ih novije korisnice do sada propustile procitati. Odoh sad malo raditi.
    Ako bude frke kljucam temu i blokiram pristup forumu zlocestima jer na poslu nema vremena citati sve.
    Ugodan dan.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Htjela sam podsjetiti sinoć na rezultate ankete s druge teme. Tek 30 % bi uzelo obitelj izbjeglica pod svoj krov. Ostalih 70 % ne bi. Kuda bi onda s njima? Dalje od sebe, zar ne?

Ali smo mi ipak bolji od nekog tko je impulzivno, u mraku tragedije, zaključio da izbjeglice treba deportirati.

Usput, hoće li netko jasno definirati govor mržnje jer ja sam mislila da je to pozivanje na ozlijeđivanje i ubijanje, nazivanje pogrdnim imenima te pokušaji dehumanizacije neke grupe ljudi.

Ne nečija želja da sve bude kao prije godinu dana, da rijeke ljudi koji su se zaputile po život opasno putovanje na odredišta na kojima ne znaju što ih čeka, ostanu doma ili ih tamo vrate.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Oprosti, zuta, ali ta anketa, kao i razni javni pozivi na udomljavanje izbjeglica, su nebuloza.
    Smjestaj izbjeglica je posao drzave, zbog milijun razloga. A ja cu osobno drage volje placati porez za provedbu tog zadatka.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam podsjetiti sinoć na rezultate ankete s druge teme. Tek 30 % bi uzelo obitelj izbjeglica pod svoj krov. Ostalih 70 % ne bi. Kuda bi onda s njima? Dalje od sebe, zar ne?

Ali smo mi ipak bolji od nekog tko je impulzivno, u mraku tragedije, zaključio da izbjeglice treba deportirati.

Usput, hoće li netko jasno definirati govor mržnje jer ja sam mislila da je to pozivanje na ozlijeđivanje i ubijanje, nazivanje pogrdnim imenima te pokušaji dehumanizacije neke grupe ljudi.

Ne nečija želja da sve bude kao prije godinu dana, da rijeke ljudi koji su se zaputile po život opasno putovanje na odredišta na kojima ne znaju što ih čeka, ostanu doma ili ih tamo vrate.
    Slanje kroz minsko polje nije želja da sve bude kao prije.
    Posljednje uređivanje od Storma : 16.11.2015. at 09:31

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nisam čitala cijelu temu, previše je toga ali vidim da su se vode uzburkale...
    Kad se ovakvo nešto dogodi, naravno da se uvijek upire prstom i traži se krivac. Najgore što sebi možemo sami sebi napraviti je da živimo u paničnome strahu i u sebi širimo mržnju prema nekome. Treba se prilagoditi situaciji, kako god loša bila. Sigurnosti za našu djecu odavno nema, jer ih nažalost i mimo ovakvih strašnh događaja vrebaju svakakve opasnosti.
    Jako me se dojmio komentar djevojke koja je jutros gostovala u "Dobro jutro Hrvatska". Djevojka je jedna od dobitnica nagrade za volontiranje (ili nešto slično -nisam taj dio slušala pažljivo) i njezine riječi na upit voditelja da komentira događaje u Francuskoj su da je uz njih, da im se divi na hrabrosti jer se nisu zatvorili u kuće da poručuje svima koji gledaju da ne dozvole da ih strah obuzme i da ne mrze nikoga jer da teroristi upravo to žele-da nas obuzmu strah i mržnja.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Slanje kroz minsko polje nije želja da sve bude kao prije.
    Napisala sam i sinoć. To se odnosilo na potencijalne teroriste obilježene potencijalnim od obavještajaca, dakle misli se na ljude s kriminalnim dosijeom koji su u dosluhu s IS-om. Npr. braća koja su pobili Charlie Hebdo.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 16.11.2015. at 09:33

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zutaminuta, je li tema Pariz i strah koji osjećamo jer nam se svijet čini manje sigurnim nego jučer ili kako bi neka od nas riješila problem terorizma i jesu li "izbjeglice" ili izbjeglice?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    zutaminuta, je li tema Pariz i strah koji osjećamo jer nam se svijet čini manje sigurnim nego jučer ili kako bi neka od nas riješila problem terorizma i jesu li "izbjeglice" ili izbjeglice?
    U uvodnom je povezano sve troje.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aurora mi je to kopirala s ciljem da me optuži da ja širim mržnju i neistine.

Da, te žene su strpljive i spremne pomoći samo onima koje dijele njihovo mišljenje i stav prema temi o kojoj se piše i općenito prema životu. Ako nisi istomišljenica , već sam napisala, nisi dobra osoba/ neobrazovana si / živiš u shebanoj okolini , uglavnom nisi dostojna biti na ovom forumu. Eto. Ali opet smo skrenuli sa teme.

ne,ti postaš link (ili nisi ni to,nego si ga samo parafrazirala,ne sjećam se) koji širi mržnju i neistine...dakle, obe prenosite info s neta...a svašta se tamo da pročitati,ja jutros evo vidim netko dijeli vid sa neke grupe koja se zove "Izbjeglice niste dobrodošle u Hrvatsku" tako nešto...pa ne moram ga ni pogledati,ime grupe mi sve govori...hoću reći,treba stvarno filtrirati što se čita....

a za pomoć ti govorim o mnogobrojnim temama koje si otvorila po pitanju zdravlja djece isl...tu nema veze tko kakvo mišljenje i stav o životu ima nego si dobila konkretne savjete i pomoć u više navrata,zar ne?
    (i to od žena koje eto vjerojatno imaju skroz drugačije razmišljanje od tebe na ovoj temi)

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj dodagoda prvotno napisa Vidi poruku
    da ne dozvole da ih strah obuzme i da ne mrze nikoga jer da teroristi upravo to žele-da nas obuzmu strah i mržnja.
    A ovo je bit. Ako nam se dogodi da nas obuzmu strah i mržnja cilj terorista je ispunjen. Nadam se da im to zadovoljstvo nećemo priuštiti.

S druge strane, razumijem strah, sasvim normalna reakcija na ovakve događaje. Razumijem i strah od mogućnosti da s izbjeglicama dolaze infiltrirani teroristi, što meni iskreno zvuči nerealno, ali ajde. Ustvari mi je realnije da među izbjeglicama dolazi potencijalna opasnost koju ćemo mi učiniti stvarnom ako ih ne primimo u svoje društvo kao sebi ravnpravne građane Europe jer baš ti marginalizirani i od svih odbačeni pojedinci su mete radikalista koji od njih učine ubojito oružje. Što i njih same čini žrtvama, potrošnom robom za nečije sulude ideje.

Ali, bez želje da ikoga uvrijedim ili se svrstam na ičiju stranu, ne mogu ne primjetiti silnu netoleranciju na drugačije mišljenje upravo u postovima onih koji pozivaju na toleranciju i prihvaćanje različitosti
    Pokažite malo tolerancije na forumu svojim primjerom, prihvatite da postoje ljudi kojim imaju sasvim drugačije mišljenje od vas, mišljenje koje vam se ne sviđa i s kojim se ne slažete. Po čemu se razlikuju želje da te "drugačije" forumašice odu pisati na neke druge forume, među sebi sličnije, od želja da izbjeglice idu u neke druge države, među sebi sličnije?

I baš prigodno, danas je Međunarodni dan tolerancije. Bilo bi lijepo da svi zajedno pokažemo malo tolerancije i u praksi, a ne samo načelno, tolerantnim i liberalnim stavovima koje ponosno i sigurno iznosimo među svojim istomišljenicima istovremeno zajedničkim snagama napadujući svakog tko se usudi razmišljati i pisati drugačije od nas.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Maro, evo, kako si i mene prozvala svojim postom, rado ću ti odgovoriti: za mene tolerancija prestaje na mjestu na kojem vidim netoleranciju.
    Kao što smo već pisali po drugim topicima na ovom pdf-u.
    Ako netko svoju mržnju pokušava opravdati pravom na drugačije mišljenje, ja mu to pravo neću priznati.
    Ti misliš da je slanje u minska polja samo to, drugačije mišljenje?
    Da je ideja da će se netko buniti jer ima PS3 umjesto PS4- tolerancija na različitost?
    Ja ne mislim.
    A vidim da ni osoblje foruma to nije tako vidjelo.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I još nešto- ja sam slala ZaruMiu na dnevno.hr da tamo bez napada neistomišljenika u miru prokomentira svoj strah. To što bi to bio govor mržnje, u to neću sad ulaziti. Ionako pišem o nečemu što je Storma zamolila da ne vraćamo u diskusiju.

Oni koji bi izbjeglice slali nekamo kamo oni ne bi išli i gdje ih, u konačnici, niti ne žele, šalju ljude ne među istomišljenike, nego upravo suprotno.
    U tome je razlika.

Stranica 4 od 13 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •