Opet struja, ha?
Barem znam s kim cu osnovati stranku za sljedece izbore.

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
Ili ajmo ovako. Tisuce i tisuce izbjeglica prolaze kroz tvoj grad i recimo 20 000 odluci ostati. Zna se da su u toj rijeci naroda i teroristi ili buduci teroristi. I sad si ti mislis....Jesu li ostali? Jesu li se vec umrezili sa ovom vec postojecom mrezom radikalaca? Sta planiraju? Kad planiraju? ?......vidis na cesti muskarce sa kuranom kako sire islam....Jel danas siguran dan? Ajde sad zatvori oci i zamisli situaciju, pa mi reci da li i nakon toga osjecas altruizam.
Nisam ja altruisticna. Da jesam, bila bih u Opatovcu/Brodu.
Ja sam samo "radikalna anarho-ljevicarka koja uziva u nemoci zapada" sto bi rekao Zizek.

Potpis gore na Cvijetu. Svjesna sam realnih problema zbrinjavanja i integracije tolikog broja ljudi. I ako me cega strah, strah me je hoce li se itko uspjeti s tim nositi na nacin dobar za sve. Sirenja islama me strah koliko i sirenja katolicanstva. Dok zivim u sekularnoj drzavi, briga me ko se kome moli i klanja.
Razumijem strah od bombe, ali ne prihvacam strah od drugacijeg. On uvijek ima isti princip, samo se "ONI" mijenjaju.
Ovako nekako:
Ti Srbi. Samo su oni na celnim mjestima u partiji.
Ti Hercegovci. Sto su nam tu dosli s tim svojim mobitelima i bijelim carapama, na vodecim su pozicijama svugdje, i samo guraju svoje rodjake! Ja kad sam prije 10god. dosla iz Slavonije, ja sam se samo trudila kako cu se prilahoditi (osoba koja u to vrijeme u stambenoj zgradi u ZG kiseli zelje u haustoru pokraj ulaznih vrsta, a na balkonu vise kobasice i spek).
Ti Dalmatinci, sto svi oni dolaze u ZG.
Ti Bosanci, ne mozes vise naci majstora a da nije Bosanac, a svi su katastrofa. I jos grade kuce bez dozvole (mora da su ih svih 700 tis. za koje su predani zahtjevi za legalizaciju sagradili Bosanci).
A ti Romi (razgovor u Medimurju), oni i njihovs djeca imaju pravo na sve, gomilu prava imaju, a mi nista.
Janjevci, pa samo djecu radaju...

Cijeli zivot slusam price o NJIMA i kako meni otimaju.
I nikad to necu zvati nicim drugim nego šovinizmom, ovdje medu "mojom strujom", na fejsu ili uzivo. A vi se u vezi toga osjecajte kako god hocete.

Na kraju, da, ni meni nije jasno da se nesto od tih par milijuna tona oruzja koji trenutno postoje na zemlji ne moze usmjeriti u taj jedan cilj. Ali to je neka politika opet vec.