Pokazuje rezultate 1 do 50 od 640

Tema: Napad na Pariz

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne pišem šta sve rade po Njemačkoj i Švedskoj, koliko je porastao broj silovanja , krađi , pljački
    Dolaskom izbjeglica nije povecana stopa kriminala u Njemackoj

Dolaskom velikog broja izbjeglica u Njemačkoj nije se povećala stopa kriminala ali se po kriminalu ističu izbjeglice iz zemalja poput Srbije, Kosova i Makedonije, proizlazi iz analize Saveznog ureda za suzbijanje kriminala (BKA) objavljene u petak

»Brojke koje nam stoje na raspolaganju nam pokazuju da izbjeglice jednako često počinjuju kaznena djela kao i ostatak stanovništva«, rekao je ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere. On je objasnio kako dolaskom izbjeglica u Njemačku nije zabilježen natproporcionalni porast kaznenih djela.
    »Najveća većina u Njemačkoj traži utočište i mir i ne bavi se kriminalom«, rekao je de Maiziere.

S druge strane desava se ovo: Njemačka policija: Drastičan rast broja napada na izbjeglice

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne pišem psovke, ne vrijeđam i ne omalovažavam kao ni potičem mržnju i zlostavljanje. Ali slažem se da bi ju trebalo podebljati , definitivno, samo ne radi mene.
    Po meni svatko tko iznosi neistinite, neprovjerene, nevjerodostojne navode, zapravo glasine, poput onoga gore citiranog, itekako omalovazava i potice mrznju i zlostavljanje.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 15.11.2015. at 23:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •