Pokazuje rezultate 1 do 50 od 640

Tema: Napad na Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Uh-puh potpisujem od riječi do riječi. A očito su neke osobe tu privilegirane pa im se gleda kroz prste i smiju vrijeđati, a ja koja sam nova ( a nikog nisam uvrijedila ni omalovažavala ) dobijem jezikovu juhu. Ali dobro , ostavimo to sad iza nas , storma je napisala da ne smijemo skretati sa teme.

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    Uh-puh potpisujem od riječi do riječi. A očito su neke osobe tu privilegirane pa im se gleda kroz prste i smiju vrijeđati, a ja koja sam nova ( a nikog nisam uvrijedila ni omalovažavala ) dobijem jezikovu juhu. Ali dobro , ostavimo to sad iza nas , storma je napisala da ne smijemo skretati sa teme.

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk
    misliš na ovoj temi ili inače? jer ja sam te zapamtila da si čim si došla izjavila: Bože me sačuvaj, ovo je fakat sektaški forum i odma popila opomenu biće nakon kojeg dana boravka na forumu...
    da ja imam takvo mišljenje ne bi se tu vele zadržavala...imaš masu drugih di se smije svašta pisat bez opominjanja....ali naravno,tamo baš i nema konstruktivnih tema,savjeta i pomoći od strane strpljivih žena koje vjerojatno kroz godine i godine postanja po deseti pišu nekom istu stvar da bi pomogle...

on topic, pa i Aurora je tebi samo kopirala sa interneta, po netu se stvarno da svašta pročitati, ne treba svaki članak i izvor uzimati zdravo za gotovo,neki imaju za cilj sijanje straha i iskrivljavanje činjenica...
    ako ti stvarno nije svejedno i strah te,ne bi li te ovakvi linkovi trebali umirivati?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.11.2015. at 00:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •