Pokazuje rezultate 1 do 50 od 640

Tema: Napad na Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno Svimbi.
    Meni je samo žao da se one koji se usude napisati nešto protiv izbjeglica odmah napada.
    Tako bi otprilike prošao i da netko od nas ode pisati na dnevno.hr.
    A ja sam se eto nadala da tu barem može biti drugačije, ne trebamo odmah tjerati i napadati neistomišljenike.
    Ne preodgoj, nego rasprava u kojoj se ne ispravlja gramatika, ne pita druge za obrazovanje i sl. stvari koje nemaju veze s temom.
    E, i u kojoj se ne kopaju citati s drugih tema s ciljem diskreditacije onih forumašica koje ne dijele mišljenje većine (kao što su se za Zaramiu navodili primjeri "čudnih" promišljanja i s drugih tema) ili ti se jednostavno ne sviđaju (kao što Vertex suptilno čini za mene).
    To nije NEŠTO što je napisano protiv izbjeglica, to je diskriminacija i govor mržnje. Nemojmo miješati kruške i jabuke.
    To nije neslaganje s nekim tko pristojno izražava svoje mišljenje, to je napad na mase i mase ljudi i to ne po prvi put. A nije da je birala riječi.
    A obrazovanje i pristup informacijama (ali provjerenim i pouzdanim) su ključni za oblikovanje mišljenja i time nimalo nebitni u svakoj raspravi. To je činjenica.
    A ovakve stavove ne možeš promijeniti, ma ni pokušati, barem ne na Forumu.
    Cure su joj na početku pokušale mirno objasniti, ali ako ne ide- ne ide.
    Fin.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 16.11.2015. at 12:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •