Pokazuje rezultate 1 do 50 od 640

Tema: Napad na Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ma ne da idem na temu o kašlju , nego idem što dalje odavde , jer tu te pojedinci natjeraju da se zapitaš jesi luda samo ti ili i većina ljudi koja misli kao i ja. Pročitajte komentare po portalima , moje mišljenje prema ovoj invaziji muslimana dijeli većina ljudi. Ali dobro , ne da mi se više uopće natezati po ovoj temi. Lijep pozdrav

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    moje mišljenje prema ovoj invaziji muslimana dijeli većina ljudi.
    Nemoj ići

Pokušaj razgovarati s ljudima ovdje, argumentirano itd
    Pa ne moramo se svi oko svega slagati

Ako je problem u tome što se radi o muslimanima, što bi ti s muslimanima koji već dugo žive u Hrvatskoj, imaju državljanstvo itd?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pročitajte komentare po portalima , moje mišljenje prema ovoj invaziji muslimana dijeli većina ljudi.
    "Većina ljudi", tj. reći ću zapravo ipak "mnogi ljudi" u ovoj zemlji su nacionalisti, mrze pedere i bili su ZA na referendumu o obitelji.
    Ne mogu ti reći koliko sam sretna što na internetu postoji barem jedno mjesto gdje takvi nisu većina.
    I uopće se ne pitam tko je lud, nego duboko u sebi znam da ja nisam. Tko se ovdje pita "tko je lud" mora sam u sebi naći odgovor na to pitanje.

I što bi uopće značilo "invazija muslimana"? Samo to vidiš? Invaziju muslimana? Ono zbilja? Invazija? Muslimana? Invazija Muslimana? Halo?!! Mislim, meni od takvih izjava tlak skoči na 800.
    To je diskurs i terminologija kojoj nema mjesta u raspravi, i nema apsolutno nikakve veze s "razlikujemo se u mišljenjima - poštujemo jedni druge". NEMA.

On topic... teroristički napadi... U Parizu ili drugdje. Već je netko nešto slično napisao... ja bih to nazvala nekako "treći svijet uzvraća udarac". Imigranti (ne mislim na ove imigrante "ljeto 2015."), nego svi koji su došli u zapadne zemlje u posljednjih nekoliko desetljeća... svih tih desetljeća nisu integrirani. Šafran je pisala puno o integraciji. No, ja ne bih išla od premise "oni se ne žele intergirati". Ja bih krivca tražila u društvu/državi koje ih nije integriralo.
    Ako ti imaš već treću generaciju u Europi (drugu rođenu u Europi) i svi još žive izolirano, i većina ih još radi poslove na dnu društva... onda si ti kao društvo tu fulao. Pustio si ih da dođu i rade slabo plaćene poslove koje domaći ne žele, a niti tu drugu i treću generaciju nisu "digao gore" na društvenoj ljestvici. Dodaj tome velikobrojne obitelji, čitav splet predrasuda i stavova prema njima (da su ovakvi i onakvi, a nikad im nisi pružio priliku da budu drugačiji), dodaj tome malo da danas svi znaju čitati i pisati i mogu na internet, znaju povijest (pljačka, eksploatacija, kolonijalizam bijelaca...), dodaj malo oružja i vjerskog ekstremizma (većina terorista su rođeni u Europi, Londonu...) i naravno da imaš društveni problem.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 16.11.2015. at 18:39

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ma ne da idem na temu o kašlju , nego idem što dalje odavde , jer tu te pojedinci natjeraju da se zapitaš jesi luda samo ti ili i većina ljudi koja misli kao i ja. Pročitajte komentare po portalima , moje mišljenje prema ovoj invaziji muslimana dijeli većina ljudi. Ali dobro , ne da mi se više uopće natezati po ovoj temi. Lijep pozdrav

Ni uz najveci trud ne mogu presutiti: da mi se citaju takvi suludi komentari, sudjelovala bih na indexovom forumu, a ne tu.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Slažem se sa opomenama za rasprave o pravopisu. Ubijate temu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja te ne poznajem zaramia,
    nisam često na forumu pa nisam skužila ni temu o romima,
    niti o kašlju,
    ali kad pročitam ovo boldano, baš me nekako zazebe... svuda.
    jer takvim stavom što mi zapravo radimo drugačije od onih s "druge strane",
    mržnja i netrepeljivost.
    imam tako dobrih prijatelja muslimana i iskreno bi me bilo sram da oni ovo pročitaju,
    mene koja niti je luk jela, niti mirisala.

tko zna što će biti, nitko nije ravnodušan prema svemu ovome što se događa,
    možda je od tih 400 000 izbjeglica koji su prošli kroz hr prošao samo taj jedan terorist,
    možda 100 000 njih, vrijeme će pokazati,
    ali trenutno mislim da nema razloga biti tako zatvoren i oštar.
    i to su samo ljudi, većina njih bježi upravo od onoga što se dogodilo u francuskoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •