Ne znam, svatko mora odučiti sam za sebe. Ja vam mogu samo sa moje strane napisati ono o čemu se izvještava iz minute u minutu u Njemačkoj.
Izvanredna situacija u Parizu biti će izgleda produljena (razgovara se upravo) na narednih 3 mjeseca zbog jakih indicija na daljenje napade, također keimijskim i biloškim oružjem, pored ove razbijene čelije jučer. u St. Deniseu. U Njemačkoj je situacija također kritična na što upozorava ministar unutarnjih poslova. Navodno je u Hannoveru kao i u Francuskoj bilo planiran čitav niz napada. Trenutno taj podatak još nije potvrđen, ali niti ni opovrgnut. Dogodio se feler u izjavi jer je De Maiziere izjavio da jedan ministar unutarnjih poslova ne smije građanima reći baš sve što zna, da ne bi uznemirio građane, nisam čitala, viejdle asam i čula što je govorio. To je naravno izazvalo još veću nesigurnost. No to je bio njegov odgovor na to, za sada. No to sigurno nije sve, iz sata u sat dolaze nove informacije. Utakmice će se održavati i dalje za sada, ali pod posebnim uvijetima.
Provedena je anketa među Francuzima da li su se spremni odreći svojih određenih građanskih prava u svrhu bolje sigurnosti. Više od 80% anktetiranih Francuza odgovorilo je potvrdno.