Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
ček, ti stvarno vjeruješ da SU uspjeli zataškati takav događaj kao što je likvidacija tamnoputih prolaznika?
stvarno?
man in black i will smith, što?
A ti stvarno vjeruješ da je samo tadašnja Titova Jugoslavija imala UDBu? Stvarno? I da ljudi nisu ovce sa kojima je tako lako manipulirati? I da i ti i ja nismo vrlo često iste te ovce? Stvarno? Najstvarnije? A koliko je lako zataškati, ukloniti, falsiflicirati, pa tu doista ne moraš iči dalje od Hrvatske.
Ma daj me nemoj Cvijeto molim te, i ovako mi je puna kapa u kakvom svijetu živimo i na šta nam liči ta naša vrla civilizacija.
Nemam što vjerovat, ne govorim o religiji.
I nije prvi put niti u Njemačkoj, a sigurno niti bilo gdje drugdje.
A München i Bayern su i inače sustavi za sebe unutar Njemačke. Bavarska je ne baš tako davno bila policijska država, i danas je, samo se drugačije to zove, sigurnost i protekcija pučanstva, što je odlično, ali da ima i svoju drugu stranu medalje, pa naravno da ima, kao i sve i uvijek. I o tome nećeš isto naći u novinama i povijesnim zapisima, već u sjećanjima starosjedioca.
U petak je München bio opkoljen sa svih strana, zatvoren u roku 10 min. a ne radi se o malom gradiću.