Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bol u prsima

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Bol u prsima

Vec drugu godinu zaredom curici se povremeno javi bol na sredini grudi:izmedju sika,ali gore vise,na pola puta izmedju grla i zeluca. Vodili smo je kardiologu,ekg uredan,uzv uredan,jednom je doduse imala ubrzano lupanje srca pa je ostala u bolnici i sve je bilo ok. Medjutim ,mene je strah te boli. Da li ima iko slicnih iskustava?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mene je ko dijete uvijek nešto boljelo u prsima pa je dr jednom samo objasnila da mi pluća rastu brže od prsnog koša (rebara) pa kao to je to. Ne znam, ali već dugo nisam osjećala bol u prsima. Otprilike otkad sam izrasla. Prati sve jako dobro i vidi hoćeš li tražiti mišljenje drugog liječnika.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    Vec drugu godinu zaredom curici se povremeno javi bol na sredini grudi:izmedju sika,ali gore vise,na pola puta izmedju grla i zeluca. Vodili smo je kardiologu,ekg uredan,uzv uredan,jednom je doduse imala ubrzano lupanje srca pa je ostala u bolnici i sve je bilo ok. Medjutim ,mene je strah te boli. Da li ima iko slicnih iskustava?
    refluks?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni je isto palo napamet refluks,ali zar ne bi dosad to otkrili?I dan danas je zaboli,pa prestane

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moju curku od 5god. zna povremeno zaboljet ali ja to povezujem s kasljem...svaki put kada je prehladena i kaslje zna s vremenom na vrijeme rec da ju boli ali i odmah prode...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Je li baš uvijek na tom jednom mjestu? Zna boljeti i kad se poplućnica (opna koja prekriva pluća) zaglavi u rebra.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako se poplućnica zaglavi u rebra?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nemam pojma. To sam jednom negdje pročitala i imalo je smisla. Bol koja me hvatala na tih par trenutaka pojačavala se s udahom (i smanjivala s izdahom). Odgovaralo je opisu.

Edit: izgleda da je to opna porebrica.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.11.2015. at 12:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •