Nivesa, ja bi poznajuci sebe, vec isla vaditi betu haha
Jagodicabobica- dobrodošla, nadam se da ćeš brzo ostati trudna
Ives- pokrivala sam dane ali mislim da ovulacije nije pokrila svoje. Naručena sam kod svoje gin krajem mjeseca, ne znam hoće li mi raditi bris ako je zamolim ili ona o tome odlučuje?
Nivesa- ja bi opet pisnula... Pa makar i minus, bar te na tren smiri. Ovako ti je samo kaos u glavii sretnoooo!
Malaroza- čestitam![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 08.01.2016. at 07:50
Jutro i dobrodoslica novim curama!!! Jagodicabobica sretno sa odbrojavanjem!
Malaroza cestitke i zelim ti da sve bude u redu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :08.01.2016
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jutro curke. Strpit cu se jos danas. Ako ne dobijem onda cu ponovit test.
Nema druge. Zivci su u pitanju![]()
MonaLi kad si zadnje briseve radila?
jagodicabobica držimda ubrzo ugledaš svoj " " + " "
malaroza prvo čestitam ti na pluseku.. znam da ti je sad 100 pitanja i strahova u glavi.. prvo se probaj opustiti.. cure ti dobro savjetuju. Ne može ti škoditi ako uzmeš utriće ili duphastone..mogu ti samo pomoći. Ja kad sam vidjela svoj pozitivan test, čim sam javila svom doktoru, odmah mi rekao da krenem sa duphastonima 2x3 što je sigurno sigurno je.![]()
Dobro nam došle curke![]()
Nivesa.. vibram ti na najjače ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za II
MonaLi narano da može, i mora. Tvoje pravo je znati što se s tobom događa. Ako ti ne bude htjela napraviti briseve na tvoj zahjev , pronađi ginekologa kojo to bude htio. Bitna si ti i tvoje zdravlje.
Curee. Da se izjadam jedinima koje znaju kaj se desava. Znaci ja i decko/ zarucnik/ muz (nisu trojica nego sve isti covijek) smo pricali o bebi. I ja se nabrijala na ovulaciju sad krajem prvog kao bit ce nam prvi pokusaj. I sad nesto jucer pricamo i on kaze kao ajmo od drugog mjeseca poceti. Ja ga gledam...pitam ga kaj ti znaci mjesec sim-tam, tesko da ce se iz prve primiti. Al da skratim. Dobila M 2 dana ranije (vjerojatno zbog antibiotika kaj pijem jer sam dobila laganu upalu mjehura), i O za veljacu mi se pomakla sa 18og na 14i!! I sad umjesto da se bediram zakaj on mene pito da krenemo mjesec dana kasnije (filister) ja odlucila razmisljati ovak: Zamisli da nam se iz prve uhvati (jea rajt) i onda jednog dana prica, da da, vas tata nije htio bebu u sijecnju pa mi ju je poklonio za valentinovo! Hahaha. Btw nebi se zvao/la Valentino/a haha.
P.S. Dal vi cure imate iskustva da vase snaznije polovice pomicu datum "lansiranja" za JEDAN mjesec?!
What's up with that?!
Hvala vam puno svima koje ste izdrzale procitati do kraja! xo
Nisam nikada, prošli put kad sam htjela rekla mi je sa se brisevi rade samo ako Papa nešto pokaze... :/ a sada bi privatno htjela na ciljane odnose+klomifen ali bi htjela bar bris napraviti kod svoje da ne plaćam bas sve?
Ives- nadam se da će htjeti, strah me da mi ne kaže da će mi dati uputnicu za mpo pa da riješavam to, jer ja bi privatno ostatak. Samo to bi kod nje... Vidjet ćemonadam se da si ti ok
![]()
Imas pravo na briseve pogotovo ako nisi nikad radila.
Trazi ju opet.
Jel ti PAPA uredan?
Na ljeto sam ga radila i imala sam kaže neku malu upalu ali kao ne treba bris, ali sad nemrem na klomifen bez brisa pa ću inzistirati...
Ma objasni joj situaciju i reci da ti trebaju brisevi, lijepo je zamoli da ti ih napravi. Reci da bez toga ne želiš ništa poduzimati i da se želiš uvjeriti da je sve u redu prije nego kreneš u mpo.
Pretpostavljam da ti je papa uredan čim smatra da brisevi cerviksa i uretre nisu potrebni. ..držim palčeve da si sve lijepo središ.
Ja sam dobro. Idući tjedan idem na folikulometriju da vidimo kakvo je stanje. U drugom mj.ponavljam briseve i ako bude sve u redu u trečem mj ..idemo po bebicu![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 08.01.2016. at 13:50
Ja sam za svoju dusu kupila mini gravignost.
Sutra ako ne i veceras pisam.
Ja sam i dalje vjerna testičima sa e-baya... budem ih piškila onako iz dosade...sve do 3mj.![]()
![]()
![]()
![]()
da vidiš najsjajnije dvije crte ili plus na testu sutra. Mislim na tebe
![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 08.01.2016. at 19:31
Ja bi kupila sa e-baya al nemam karticu
Mozda da ga veceras pisnem ha?
Joj ajd...ne strpljiva sam skroz.
Da se mene pita ja teško da bi izdržala
![]()
Meni nabavlja prijateljica jer ona ima karticu..
Dodem doma oko 21:30.pa cu onda
Samo polako. Ima vremena. Nemoj si stvarat presing (hahah ova mi je dobra).. navračat ću svako malo u slučaju da slućajno ne piškiš i ranije![]()
Ahahahha ranije nemam gdje :D
Al cim pisnem javim
Nije nama ženama za vjerovat.. nađemo mi način i kad je nemoguće.
ipak ja vrebam iz prikrajka.
![]()
Jel moguće da već imam ovulacijske bolove..pa tek mi je završila menga prije dva dana
Ak sam ikaj naucila to je da je apsolutno sve moguce.
Koji ti je dc
Danas mi je 8dc...... onako malo malo pa me lijevi jajnik presijeće. A i iscjedak mi je nekako rastezljiv i proziran
![]()
![]()
Paaaaa primi se posla
Joj tak mi je krivo što još ne smijem. Moram ponoviti briseve prije. Kakve sam sreće kad mi bude ovulacija trebala neće je bit.
Nivesaaaaa navijam iz prikrajka!!!!
Ivesa aha...a nis onda stisni noge jos malo
Bubekica tnx
Ma kakvi stisni noge, trebam vježbat da ne zakržljam..
![]()
Hahahahahah onda udri brigu na veselje :cool:
Evo piskila
Cekam da se posusi jer ne znam da li od silnog buljenja vidim sjenu od sjene ili je fakat crta tu.
Pod svjetlom onak ju vidim.
Sad cekam....
Slabasan neki stupic
Nivesaaa- nemoj mi to raditi, nestrpljiva sam... Malo malo dolazim i pratim situejšniiiii? Odi po još jedan test da vidimo
![]()
Nivesa daj sliku linkaj da i mi virnemo![]()
Imam jos jedan test al za ujutro.
Ne mogu link stavit jer ne znam kako :rolleyes:
U pocetku se vidjela samo na svjetlu. Sad ju vidim ovak al ful slabo.
Test je gravignost mini
Neeeemogu vjerovat... cijelo vrijeme čekam s nestrpljenjem i onda dođe moj muž i sve us**re!!!!!! Šta sam propustila..Nivesaaaaaaa iiiiiiii?????
Posljednje uređivanje od Ives000 : 08.01.2016. at 23:23
Ives citaj gore.
Ni sama ne znam
Ooo kako ćeš i sutra piškit test..!!! Da vidimo jesu li stupiči potamnili ...ma to je to!!!!Tako je i meni bilo ^^ sjeti se mojih sjenica ...
Trenutno se niceg ne mogu sjetit hahahaha
Ja sam oba puta odma imala jaasno vidljive crte
Jer uvjek piskim na pitaj Boga koji dc pa je to vec ohoho beta
Jedino prosli put je biokemijska kenjavila sa crtama
Pisi kak je bilo kod tebe
Prvi test koji sam napravila (a piškila sam ih u 2 dana 7kom) je pokazao jedva vidljivu sjenu..piškila sam ga 12dpo.. i onda 15dpo kad sam piškila učitala sam ga na forum..sam da pronađem sliku pa ću ti učitati link
Nivesa ali rekla si da su tebi dugi ciklusi pa je mozda još rano za tamne crtice... Ajde držim fige i ujutro dolazim rano tu vidjet rezultat, nemoj da još nisi piškila kad dođem![]()
Evo ga.... iskopala sam ga https://imageshack.us/i/ipZG2Pxyj
Registriraj se na imageshack i tamo učitaj sliku zatim link slike nalijepiš ovdjenije komplicirano..
Zaboravila sam ti napomeniti da prvi test dva dana prije ovoga nisam ni stavljla na forum jer su crte bile toliko slabe da se preko moba nisu vidjele.. pa sam jedva ovu sliku uhvatila xD