-
Al slaba crta skroz skroz
Ne nadam se a nadam se....
Ujutro cemo sve znat
-
Budim se u pol 6.
Pisam odmah.
Ak je m dosla u meduvremenu onda ne pisam
-
Samo se bojim da nije evaporacijska
-
-
Ahahahaha
Ja idem na posao pa se moram dic.
-
A i moja crta se tak slabo vidi da jednostavno nikak ne mogu ulovit na mob
-
Nivesaaaa neka ujutro bude ne stupić nego stupčina!
-
-
Samo da nije evaporacijska
-
-
Curke hvala kaj ste tu!
Saljem vam puse jer je uz vas sve lakse.
Javim vam sutra odmah rezultat.
Ak je - samo mi nemojte nikakve utjesne pisat plizzz jer sam iovak na iglama sad.
Bilo bi mi.lakse da nis nije pokazao.
-
-
-
Curke jutro!
- ko kuca.
Nema nista.
Idemo dalje cekat M.
-
Nivesa, meni je to još uvijek upitno, M još nema, jučer blaga sjena..ponovi za par dana, ako M ne dođe..moguće da je još prerano
-
Zenii nekak mislim da nema smisla.
Al ako ne dode za 4-5 dana ponovit cu.
Bas sam poslala sliku frendici od testa od jucer veli da vidi i ona..a sad kaj bi covjek mislio?
-
Slažem se za zenii, trudne smo dok se ne dokaže testom drugačije (u tvom slučaju dok ne dodje menga)
Šta sam vam rekla.. nema mene prije 10 xD
-
Ma mislim da je to samo evaporacijska bila
-
-
Na jutarnjem nije bilo nista
-
Ali nisam ni cekala da se posusi.
Za 10-15 min sam otisla na posao
-
Jutro, ja se tek probudila :/
Nivesa probaj za koji dan. Jesu isti testovi?
Meni to sve sumnjivo...
-
Isti testovi. Gravignost mini
-
Nivesa, i ja bih tako napravila, pričekaj još par dana pa ćeš najbolje znati.
-
Ma necu. kaj je tu je.
Idemo do sljedeceg ciklusa
-
I to je u redu.
-
-
Nepisem redovito al vas zato redovito pratim i nadam se da ce mo se jednog dana svi preseliti na trudnicke forume i da ce ova 2016 biti jako plodna godina
-
Pozdrav, moze jedan zenski savjet za novu curu? Napisala poruku na prosloj strani ali vidim bilo je zanimljivo pa nije ni cudo da sam prosla neprimjecena haha. Btw Nivesa, kako god bilo drzim fige!
Mene zanima dal se trebam brinuti zbog toga sto mi je dragi prvo izjavio pred drugima da cemo u 2016 raditi na bebi, onda meni potvrdio da je bio ozbiljan (nije da o tome nismo pricali) onda reko da nek ja sve splaniram jer sam jednom prilikom to rekla da budem, i ONDA reko sad pred kraj mjeseca da krenemo od drugog mjeseca. Ne znam cudno mi to. A pricali o bebi sto puta. Jos me pito neki dan za folnu kaj sam si kupila dal sam popila. Budite iskrene, jel to njegovo pomicanje razlog za zabrinutost?
-
-
Anka, kako si nam ti? Riječi ti se pozlatile
-
Ma malo ne "zbediralo" to kaj moja jaca polovica nesto kao da se necka. A tvrdi da oce i on bebu. A opet pita ne da pocnemo s pokusavanjem "od slijedeceg mjeseca".
I...neki dan u doba neplodnih sam rekla da...ovaj...zavrsi posao u mene pa nije htio. A dan dva prije je on mene isto to bio pito. Tak da ono, nikad me nije zbunjivao taj covijek ali sad me zbunjuje.
Hvala na odgovoru
-
Ma malo ne "zbediralo" to kaj moja jaca polovica nesto kao da se necka. A tvrdi da oce i on bebu. A opet pita ne da pocnemo s pokusavanjem "od slijedeceg mjeseca".
I...neki dan u doba neplodnih sam rekla da...ovaj...zavrsi posao u mene pa nije htio. A dan dva prije je on mene isto to bio pito. Tak da ono, nikad me nije zbunjivao taj covijek ali sad me zbunjuje.
Hvala na odgovoru
-
Sry slucajno dvaputa...pardon!
-
Svakako sjesti i popričati o tome.. nemojte ostaviti da vam to pitanje lebdi u zraku. Svjesna si i sama da je donjeti odluku o stvaranju djeteta jako velika stvar (škicni potpis). Nemaš sto izgubiti..razgovaraj s dragim otvoreno i pitaj ga zašto sada želi odgoditi sve. Javi nam se ^^ sretno
-
Potpis mi ravno kroz srce prosao, vidjela sam ga vec. E pa to!! I jos ja njemu kazem: Ljubavi, svaki put kad te pitam odgovoris mi onak, kratko, sturo. A on meni uvijek sami kaze da zeli i on to, jos sam mu rekla, nemoj da ja ostanem trudna pa da poslje bude da sam ti mladost unistila. On kaze "ma da!" I smije se. Onda sam mu rekla i da cu ga napiti i iskoristiti ak se ne odluci. I tak, ugl kad god ga pitam uvijek kaze da je ozbiljan i da sam ga vec pitala. Mislim kaj se tice razgovora o emocijama to znam da kod njega nebude dugo trajalo. Al onak! Damn covjece daj sjedi i pricaj samnom! Ma ko ga fucka! Cekam ja veljacu! Pa bumo vidli. Ak se krene izvlacit znaci nije spreman. A ak je spreman, drzim fige da nam ovo valentinovo donese najvecu ljubav koju covjek moze upoznati.
-
-
-
25 god ja i on. I 9 godina zajedno haha (znam). Da mislim da mu je postalo ozbiljno jako pa da mozda oce samo jos nekoliko dana da se privikne na ideju. Mislim mladi smo, ali sami o sebi ovisimo i puno smo o tome vec pricali tako da, pricekat cu sad a ako i dalje bude nesiguran onda cu ga posjest i natjerati da pjeva! Naravno bit cu puna ljubavi i razumjevanja.
Ives, ja si sve mislim da mi pokrijemo citavi mjesec - 6dana kad imam M pa mi ne trebaju trakice haha.
-
-
Ma mi inace imamo neki tempo da ak se 3 dana za redom nismo to je vec susa hahaha. Kad smo kod toga...jel malo cudno da vec godinama prakticirami sex bez zastite, u biti sa "vadi-ga-van" zastitom i da se nije zalomilo. Ne treba me to brinuti jelda? ...
-
Čuj teško je ostati u drugom stanju ako nema dovoljno materijala za to.. a opet što neke kažu..ostani trudne kad samo muške gače vide.
Moj savjet ti je da se ne zamaraš s time. Jer do sada nista aktivno radili na tome da ostaneš trudna.
Niti jedan doktor te neće slati na obrade u koliko nije prošlo bar godinu dana od pokušavanja.
-
Ma joj, ja vec imam plan hahahaha. Ak krenemo stvarno u veljaci onda mi O pada na valentinovo. A obzirom da planiram pokriti i druge dane njemu necu ni govoriti kad mi je ovulacija da nije pod presingom, ja tu vecer necu opce razmisljati o bebi (samu sebe varam hahahaha) a valentinovo ce mi biti izgovor za atmosferu prikladnu....pa....a jbg razmnozavanju hahaha. Samo prije toga svega da ja budem nacisto kaj on zeli.
-
-
-
Ja radim na nalazima svoje sam prikupila i morat ce mo poticat ovulaciju. A prije toga M ide utorak na spermiogram. I mogu vam reci frka me nadam se da ce sve bit ok
-
Dobro jutro ! Menga mi kasni 1 dan, baš sad kad sam naručena na uzv 
Moguće da su mi antibiotici odgodili?
Nivesa, stalno , mislim na tebe, koliko ti najduže znao biti ciklus?
-
Jutro cure! Imam jedno pitanje jel neciji M mozda radio spermiogram u Osijeku koliko se cekaju nalazi?
-
Anka, mm je radio prošle godine, mislim da je bio gotov za 3-4 dana. Mm ide sutra na sgram. Pazi, oni u os to rade samo od ponedjeljka do srijede. Mm bio u četvrtak pa ga vratili doma. Poludio je, uzeo godišnji i sve. I da mu nitko nije rekao to prije. Neozbiljni su svi..
-
I da ne luta bezveze, mora ići u podrum od rodilišta, tamo se to obavlja. Ima i nekog smisla, dole sgrsm, gore bebice
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma