Kristinice, sretno.... I mene ubrzo ceka odluka u koji cemo postupak,tako da se i ja uskoro selim u pikalice i micem s liste. Gdje si u postupku, privatno ili?
Kristinice, sretno.... I mene ubrzo ceka odluka u koji cemo postupak,tako da se i ja uskoro selim u pikalice i micem s liste. Gdje si u postupku, privatno ili?
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 20.01.2016. at 08:59
Hej haj curke.. stavim listu ćim dovršim ručak. Tamo u popodnevnim satima.![]()
MonaLi![]()
Zenii, Kristinice, Romeo, teška srca vaš puštam sa liste (falit ćete) ali opet neopisivo mi je drago što ste napokon pronašle način da ubrzo i vi postanete majke. Imate ovdje najvatrenije navijače prati ćemo vas u stopu i tu smo za vas i dalje, zato nemojte nas zaboraviti![]()
A nadam se da ćemo uskoro sve opet tipkati na trudničkim temama.![]()
Jučer sam bila na folikulometriji i otkrili smo dva folikula,
DJ: 13mm , i L-J: 9mm , tako da ćemo pratiti njih, moj gin. pretpostavlja da će ovo biti kasna ovulacija. Endometrij: 9mm u ponedjeljak ponovno na "fm"... i tako sve do 3mj. Kada ćemo raditi sve pretrage i ponavljati briseve. I tako.. barem se nešto događa pa mi brže prolazi vrijeme.
MonaLi ma i meni je ovo pravi šok.. jer sam ovilaciju imala samo s klomofenima. Nadam se da će ovako potrajat, možda ih i izbjegnem. Počela sam se šopat, imunosalom, pravim si domači kefir, i pijem lactogyn probiotik i tako sve do trudnoće.. ima da prštim od vitamina i dobrog imuniteta..
Probaj si nabavit te kapsule za podizanje i jačanje imuniteta. 145kn u lijekarnama 60 kom. Kažu da su super.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 20.01.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:![]()
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 11.dc
kristinica~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Romeo, sretno u ljubičicama !!!
Posljednje uređivanje od Ives000 : 20.01.2016. at 16:34
Ives draga, ne brini ne budem vas zaboravila, biti cete u toku, morat cu s nekim sve sto ce se dogadjati podjeliti, posto u privatnom zivotu bas ne pricam o nasoj situaciji, jer pojedinci uzivaju kad imas problem. Nekako uvijek kazem, ocito jos nije nase vrijeme za bebu, ali znam da ce doci.
Jedva cekam da se nesto pocne dogadjati i da moj dr Luci odredi sud kako cemo dalje. Vjerujem da bi moji jajnici svakako mogli reagirati zbog mog PCOS, ali sve ce ici lakse uz vas koje ste predivne i naravno moju bolju polovicu.
Vi cete sve znati prve.
Hvala na podrsci.
I ja tebi a i ostalim curkama drzim fige da nam ova godina bude sretna i plodna.
O vec sam u ljubicama...hvala za dobrodoslicu![]()
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 20.01.2016. at 19:12
Ives pitanjce za sto koristis lectgyn probiotik? Ja imam problema sa kandidom svaki puta kad pijem antibiotike. Jel ti probiotici pomazu ko preventiva
Romeo, ja sam ti kod dr.Škvorca, privatnik ali je postupak preko hzzo.
Hvala vam na lijepim željama svima![]()
Romeo![]()
Anka pijem ga preventivno svaki put kad vidim da mi se iscjedak poveća. Svakako bi trebala piti nekakav probiotik dok si na antibioticima, jer možeš dobiti gljivice ili upalu.. meni najbolje odgovara Lactogyn probiotic u kapsulama. Malo je skuplji cca 80-tak kn. Imaš ga u svim lijekarnama i možeš ga kupiti bez recepta http://www.jglprobiotici.com/lactogy...ralne-kapsule/
Romeo, Zenii, Kristinica sretno!!!sto prije da ugledate plusic!!
Nakon sto sam sebe ubijedila da nisam imala O ovaj mjesec veceras uradim onako lh test kad ono pozitivan...i jos pogledam evo i sluz se pojavila!!!![]()
Posljednje uređivanje od Limeta : 20.01.2016. at 22:58
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 21.01.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:![]()
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 12.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Xavii, sretno uLjubičicama!!!
Hvala ives, za vikend trebam dobiti pa vidjet cemo sta bude..
Nadam se da ćeš dobiti plusić umijesto "m"![]()
Xavii jesi ti na klomifenima i ciljanima ili ste u kućnoj radinosti?![]()
Ništa od postupka, već je bila ovulacija, idući ciklus nova šansa. Pusa svima !
Jutro!
Nisam dugo kuhala kavu.
Kavicaaaa!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Jutro. Hvala za kavicu bas prija!
Anastazija - teško da ti netko može reci sto je to, morat ćeš se strpiti i vidjeti hoće li M kasniti. Sve sto si navela su obećavajući simptomi ali opet, i sama sam se mnogo puta ponadala uzalud. Sretno![]()
Anka91, sta je sa spermiogramom, jeste išli kod dr-a da vam pročita nalaz?
Nisam bila. Rekla mi je da dodem 2dc sa nalazom. Pa mi je bilo neugodno sad otici rece zena da sam dosadna.
Svaki dan vjesim na forumu reko moza ce mi se javit ko sa vise znanja. A kad neradim samo citam. Mislim da sam vec studirala na sgramima hehe. Bojim se da nalaz nije bas bajan
Anka posao ti je da budes dosadna sada![]()
Definitivno je. M bi trebala stici ovih dana pa ce mo onda sve rijesiti. Moze usput jedan savjet kad budem na klomifenu i isla na folikometriju. Da usput koristim i lh trakice radi sigurnosti?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 22.01.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 13.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Ljubičice sretno!!!~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke
Ciao ekipa![]()
Eto zakasnila ja na kavu, mami skuhaš još jednu?
xavii, tako i treba! Samo vrijedno pokrivati i sve pokušati, a za mpo nikad nije kasno.
Držim fige da upali još ovaj ciklus
Kristinice baš mi je žao zbog O, glavu gore, iduća je tvoja
Anka slažem se sa Nivesom. Doktori nam moraju biti na raspolaganju, zato i jesu tamo.
Samo ti njoj budi ''dosadna'' . Da nisam bila takva, ajme majko izludila bi sama sa sobom.
Anastasija x na sve ovo i nadam se da će ti uskoro testić pokazati čistu pozitivu![]()
Cure moje, zagužvalo se u ljubičicama..miriši mi na plusiće
Kod nas sve po planu, danas opet pregled i u nedjelju, ako bude sve ok, u utorak aspiracija..držte fige za dalje
Xavii, nismo pokrili do dana punkcije, tako je doktor rekao. Ali budući da punkcije nije bilo, odmah smo krenuli u akcijuOsim tog folikula što je pukao bilo ih je još, pa se nekako nadam da ima šanse..
Zenii, i ovdje ti želim svu sreću i držim fige !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 23.01.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice:
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 14.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Ljubičice sretno!!!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke
Curke ja sam danas cijeli dan na putu tako da je zato lista malo kasnila. Isto vrijedi i za sutra.
Puse svima. Pišem čim stignem![]()
![]()
Ives hvala, za mene nema nade, test je pokazao svoje, ali menge jos nema sto me bas živcira... Sretno drugim curama![]()
Kristinica, jesi dobivala kakve lijekove za stimulaciju, jesi dobila štopericu? Koliko folikula si imala, koliko mm su bili u promjeru? Jesu li bilo cističnih folikula? Inače, u ciklusu se jednom događa ovulacija. Ako je bila ovulacija svi folikuli koji su bili sposobni za oslobađanje jajne stanice trebali su puknuti. Neće se dogoditi novi hormonski val koji bi pokrenuo drugu ovulaciju.
Cure, sretno svima!!!
Znam da je ovulacija samo jednom, ali sam se nadala zbog brevactida tj.štoperice da se produžilo.. znači, nema šanse.. meni je to sve još novost..
Naučit ćuCure, ima li piškalica ?
Nakon štoperice ovulacije nastupa otprilike nakon 36 sati.
Je li ti se ovo računa kao iskorišteni Hzzo postupak?
Cure moje od moje M ni traga jos, a ni od simptoma nista. Takav mir mi vlada u trbuhu da se sve cudimtu i tamo me nesto strecne samo i to je to. Ja nemam praksu piskit po testovima dok ne kasni barem tjedan dana. Vidjet cemo...
Sretno svim curama u ljubicicama i onima koje su u postupku. Daj Boze da uspije od prve![]()
MonaLi , jos nista?
Tajci, hm, mozda da ipak pisnes jedan☺
Bi ja Zeni, al nemam ni jedan doma. Ako ne dode do sutra onda cu kupitIako sam se punoooooo manje puta razocarala od nekih od vas tu, svejedno minus tesko padne. Al mislim da ce M ipak doc jer nemam apsolutno nikakvih simptoma :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.01.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice:
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 15.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Ljubičice sretno!!!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke
Posljednje uređivanje od Ives000 : 24.01.2016. at 23:32
Cureeee ja i mz (moj zarucnik) pocinjemo s misijom pravljenja bebe!!
Ja sam nova pa nisam bas puno ljudi upoznala sa svojom problematikom (najvise Ives).
Ukratko u zadnji tren mz je predlozio da krenemo na bebu sljedeci mjesec i ja sam sam se zbedirala da se on predomislio. A ja sva u tome kak cemo pokusati napraviti bebicu. I prije par dana je on sam predlozio!!! I prestali smo se stititi (odn. on je prestao izvlaciti u zadnji cas, hihi) i krecemo sa misijom "Mali covijek"!!
P.S. O nastupa oko valentinova, ali on je tak sladak pa kaze da se mozda i sad vec nekaj primilo, a meni neplodni dani sa velikim N
Jagodicabobica, sretno i nek vas uskoro razveseli jedan plusić.
Tajči66, si kupila testić![]()
Jagodoca bobica sretno i nek uspije od prve
Zeni nisam jos, nekak se bojim razocarenja pa si mislim ak cekam da bude boljenemam ni S od simptoma. Tu i tam me malo zabolucka trbuh i mislim evo je, kad ono nista. Mislim da je samo bila kasnija ovulacija il je nije bilo pa zato kasni. Jcr sam trebala dobit :/
Tajči66, držim fige da M ne dođe..
Hvala ti, ja tebi isto zelim da ti uspije sto prije. U kojem si sad stadiju?
Nekak se ne nadam jer nemam nit iacjedak koji vecina trudnica na pocetku ima, nit me cicke bole, nis, apsolutno nista. Jel moguce uopce bit trudan, a nemat ni jednog simptoma :/