Stranica 19 od 29 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1450

Tema: Odbrojavanje 11/2015 by karanfilčić

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

hmm da... Nešto ću morati, vidjet ću sve kad donesem sve nalaze doktorici. Nisam ništa od pretraga napravila jos... Prvo čekam da mi kaže sto trebam. Naručiti ću se za bris jedan dan jer ću to svakako trebati... A ostalo ko zna, čula sam da ću svašta morati zbog pcos :/

Ja sam mislila da doktorica opće prakse piše doznake? Tako sam pročitala negdje, hmm?
    Mislim da neću ići na inseminaciju ako je sgram dobar? Ne znam... Ništa vise ne znam

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Da, ima tu dosta pretraga. Mislim da i gin i dr opce prakse mogu pisati bolovanje. U svakom slucaju sretno, sve ti ovisi o nalazima.
    Posljednje uređivanje od Romeo85 : 01.02.2016. at 20:53

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke moj papa nalaz u redu, hvala Bogu!!!! Sutra zovem dr Lucija za konzultacije, jedini trenutni problem je sto moje m nema i nema, trebala je vec doci, test danas neg, ovulacija je bila 21dc....

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

hvala Romeo
    I moje menge jos nema...:/ ako ne dođe sutra pocet ću piti duphaston koji mi je ostao od prošlog puta

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Na folukometriju ideš svaki drugi dan, kad je aspiracija možeš taj dan uzet bolovanje a mižda ti bude vikend pa ti neće trebat i onda kad ti vrate mižeš bolovanje.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Aha znaci ako ću ići samo na stimulaciju klomifenom onda samo uzimam bolovanje kad su folikulometrije? A od kojeg do kojeg dana ciklusa se to ide? thanks

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pa za to ti netreba bo, možeš poslije na posao.

Jutrooo, kavica!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa za to ti netreba bo, možeš poslije na posao.

Jutrooo, kavica!
    Teško, došla bi na posao oko 11-12h jer se čeka, a nemrem doći tada jer bi me razapeli valjda
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 02.02.2016. at 09:42

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro!
    MonaLi najbolje ti uzmi bolovanje i lagano bez stresa.. razumijem te u potpunosti..ja odem raditi na teren i onda gledam hocu li fuliti ovulaciju pa sad hocu li stici izvaditi hormone na vrijeme, dok nisam otisla na put... a m kasni i onda ne mogu nista isplanirati kako treba...
    I da jutros test negativan... Kasna ovulacija ...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

BO ti pise gin ako je sa ginekoloske strane. Mislim da tu dr opce prakse ne moze nista.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Romeo super za papa test! Znači uskoro krećete, sretno do neba..

MonaLi, napravi onako kako osjećaš i što će ti biti najmanje stresno. Ja sam recimo (u 1.postupku) bila na folikulometrijama svaki drugi dan (ukupno možda 4 puta) do 11 h i onda na posao. Punkcija i transefer bolovanje. Ali tako je pasalo i meni i poslodavcu.
    Ovaj put sam imala folikulometrije poslijepodne i moram priznati da mi je to bilo puno lakše, bez stresa, ne moram nigdje žuriti, nitko me ne zove na mob itd.
    Tako da..ako želiš naravno...iskoristi bolovanje jer imaš puno pravo na njega

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala Zenii, evo danas se narucila kod svog mpo dr, 9.2.idemo na pregled

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives, pisi danas 1dc.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Limeta - da, još bi ja nekako da mogu popodne, ali nemam tu opciju, a glupo mi je plaćati privatno dok ne moram. Uostalom ionako planiram ostati trudna, mora se firma počet snalaziti bez mene polako :D

Nivesa - to mi je još bolje, bolje ginekologica zna zašto i koliko mi piše dana, valjda

Romeo - jel ti to prvi put da ideš mpo doktoru? Privatno? (isto sam se već pogubila u postovima )

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, bila sam vec prosle godine, povadili sve nalaze, u medjuvremenu mm bio na operaciji i jos 100 cuda se izdesavalo. A sad idemo na konacnu odluku i kontrolu sgrama, prosli put je dr preporucio icsi zbog loseg nalaza, sad u utorak cemo znati jel se sta promijenilo ili
    su decki iste brzine. Sve u svemu jedva cekam vise krenuti s tim i napokon se pomaknuti s mjesta. Idemo privatno u ivf centar. I ja se pogubim, dogadja se
    Posljednje uređivanje od Romeo85 : 02.02.2016. at 14:37

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pratim i citam, ali nema nista pametno napisati
    danas mi je dan uljepsala kuma, plusic u 40.
    tako da nsimo mi s 38. punih tako stare
    idemo dalje u nove pobjede

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Romeo - Aha, nisi trebala opet sve pretrage raditi pošto si ih davno radila?
    Znam kako ti je, jesmo u problemima ali ipak postoji uzbuđenje prije...možda je baš idući ciklus taj?
    Možda se riješi problem... možda se uskoro nađe rješenje...Ja samo o tome razmišljam.
    Držim fige
    Ajde super da možeš privatno, bar nema gužvi... čekanja... itd.
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 02.02.2016. at 14:53

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

MonaLi, najbitnije da si krenula, sve će se posložiti samo po sebi. Ja se prečesto brinem oko posla, pa kako će bez mene, nema tko preuzeti, klijenti lude...
    Ali na kraju dana kad razmislim...to je moj život i moja obitelj i ako to netko ne razumije njegova stvar
    Uz sav stres koji moramo prolaziti da bi postale mame, ne želim se još zamarati i mišljenjem okoline.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    pratim i citam, ali nema nista pametno napisati
    danas mi je dan uljepsala kuma, plusic u 40.
    tako da nsimo mi s 38. punih tako stare
    idemo dalje u nove pobjede
    Ma šta stare sa 38., molim lijepo..u najboljim godinama

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bokic svima. Nisam sve ispratila ali samo cu za ove zadnje postove rec da su godine samo broj, starost osobe je u glavi. Moja baka je sa 70 kusur kartala s frendicama do 2-3 ujutro! Hehe!

Moje novosti: M treba stic od danas do cetvrtka (cet zadnji dan, danasnji izbacuje u mobu)
    Prije dva dana isla piskiti i bio negativan. Sad se psujem jer znam da je to bilo rano.
    Jedino sumnjivo mi kaj sam prije M obicno dole suha, a sad i dalje imam iscjedak.

Eto tolko od mene cisto ak nekog zanima stanje u mojim gacicama haha. Navijajte da M ne stigne, i drzim svima vama fige!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 2.2.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

monaLi~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
    tajci66
    ~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc ll
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc

Odbrojavalice:

vjerujem u bolje sutra ~~~~~24.dc
    nivesa
    ~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    šiškica
    ~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    Cheerilee
    ~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    anka91
    ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    zol
    a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    mami2
    ~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
    romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~1.dc

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto ako ima netko čorav, danas će super vidjeti listu.. fakat sam je uvećala.

Toliko ste se raspisale da sam vas jedva popratila sve.

Romeo juuuuuuuj još malo i krećemo po pluseka!!!! Bravo
    Sa zadovoljstvom te budem maknula s liste čim mi daš znak i daj nam donesi ll da se malo divimo!!!

Zenii
    naravno to vrijedi i za tebe.

Jagodice draga molim te ostani tako vedra, i dobro raspoložena uvijek!!!! Eto lijepo od tebe što si nam dala uvid u
    u tvoju istuejšen... Držim ti fige da ''glupaća'' ne dođe i
    da se veselimo i tvojim crticama uskoro.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives, ja ti vjerujem u ono da pozitivno razmisljanje privlaci pozitivnu energiju. I pozitivan test haha. Ja i dalje brijem da sam se sje jer sam piskila prerano i jos navecer poslje 20h.
    I dalje se drzim za ono probadanje od prije par dana. I da, jucer sam isla jedno 8-9 puta na wc piskiti...hahaha (koji sam ja freak)
    Kak si mi ti Ives?

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, oko pola godine su mi stari nalazi od markera, a sve ostalo je frisko... I da, opterecivala sam se sa svim tim do prije koji mjesec, onda sam napokon poslozila sve u glavi i skuzila sta bude bit ce, kod nas bi ocito jako veliko cudo bilo da prirodno zatrudnim, zbog cjelokupne dijagnoze.... Ali se jos uvijek nisam prestala opterecivati sta ce biti s firmom kad ja ne budem stalno bila u toku, jer u biti svi sve pitaju mene, u biti sam ih sama tako naucila i moram ih sve preodgojiti jer je napokon doslo moje vrijeme i najvise se moram posvetiti sebi i svojoj obiteljskoj buducnosti, u poslu ce mm morati duplo uskociti jer ja planiram uzeti odmor

Ives, draga, bas mi je drago jer si uz mene, puno mi to znaci. Znas, od pocetka si mi nekako sjela, haha....
    Javim ti kad da me skines s liste, jos ovaj ciklus cu biti s vama... A i stalno cu vas pratiti i javljati novosti

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Romeo ~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mami

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi, oko pola godine su mi stari nalazi od markera, a sve ostalo je frisko... I da, opterecivala sam se sa svim tim do prije koji mjesec, onda sam napokon poslozila sve u glavi i skuzila sta bude bit ce, kod nas bi ocito jako veliko cudo bilo da prirodno zatrudnim, zbog cjelokupne dijagnoze.... Ali se jos uvijek nisam prestala opterecivati sta ce biti s firmom kad ja ne budem stalno bila u toku, jer u biti svi sve pitaju mene, u biti sam ih sama tako naucila i moram ih sve preodgojiti jer je napokon doslo moje vrijeme i najvise se moram posvetiti sebi i svojoj obiteljskoj buducnosti, u poslu ce mm morati duplo uskociti jer ja planiram uzeti odmor
    Sta se posla tiče znam kako ti je, ja sam si taman napravila kako mi pase na poslu, postrojila sve i napravila neki red, i sad ću izostajati pa ako zatrudnim neće me biti. Bas me strah sto kad se vratim. Sad se jedna kolegica vraća sa porodiljnog i svi su zadovoljni njenom zamjenom i sad neznaju kaj da rade... Obje su dobre. I kolegica kaj je 2 puta rodila kaže sa se ni na jednom poslu nije nakon porodiljnog vratila na isto radno mjesto... :/ užas
    Ali nema smisla o tome razmišljati, na to ne možemo utjecati.... ako si sama svoja šefica onda jos manje brige imaš sto će biti

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jagodicasti update: Stigla M. Bila tolko uljudna da priceka da se produbim i dodem do wca....ali bas je mogla na 9mjeseci na godisnji. Sad se osjecam tolko glupo jer sam samu sebe uvjerila bila...

Ali dobro.... Novu sansu nam svima pruza mjesec ljubavi!

CURE OVO JE JEDINI ZENSKI MJESEC I OVOG MJESECA RULAMO!!

I da.... Kavaaaaaa

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutrooo
    Jagodice zao mi je sto je tvoja m stigla
    Ali bez brige tek ste poceli.. to sa simptomima nemoj da te cudi...malo koja od nas ne umisli sebi simptome trudnoce bas svaki mjesec

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice zao mi je, ali ne brini... Tek si krenula. Uz taj tvoj veliki optimizam mislim da nećeš dugo čekati Hehe
    Ovo će doslovno biti mjesec ljubavi (sexa)
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 03.02.2016. at 11:41

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jao cure bas mi toplo oko srca kad vidim vase poruke! Bila sam ujutro malo tuzna ali trgla se jer kad vidim kolko ste sve vi jake i kak se borite ne pada mi na pamet izigravati patnicu!

Mona, vec sam sa Ives podjelila svoju teoriju da ak neznam kad je tocno O najbolje se sexat cijeli mjesec hahaha. Znaci 29 - 6 (zbog M jer to je meni bekino) to je 22 dana hahaha.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

jagodice želiš li na listu s curama ?
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.02.2016. at 12:10

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Moze! Danas dobila, jel to znaci 1. Ili 27? Nznm to bas kak ide ti vjerojatno znas bolje od mene... Sad me sram kaj priznajem hahaha. Al zato sam naucila sve o ovulaciji muahahah!
    Ives kaxi kaj? Nesto si "tiha"

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 3.2.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

monaLi~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
    tajci66
    ~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc ll
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    vjerujem u bolje sutra~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    šiškica
    ~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Cheerilee
    ~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    anka91
    ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    zol
    a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    mami2
    ~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    romeo85
    ~~~~~~~~~~
    ~~~~2.dc
    jagodicabobica
    ~~~~~~~~~~ 1.dc

vjerujem u bolje sutra
    dobro nam došla u ljubičice!!!

Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.02.2016. at 12:48

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Ives, draga, bas mi je drago jer si uz mene, puno mi to znaci.
    Znas, od pocetka si mi nekako sjela, haha....Javim ti kad da me skines s liste, jos ovaj ciklus cu biti s vama... A i stalno cu vas pratiti i javljati novosti
    Pa kad smo si baš baš kliknule
    Ja sam u pripravnosti i čekam znak!!

Jagodicabobica dobro nam došla na Listu...i što manje nam se na njoj zadržala

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Moze! Danas dobila, jel to znaci 1. Ili 27? Nznm to bas kak ide ti vjerojatno znas bolje od mene... Sad me sram kaj priznajem hahaha. Al zato sam naucila sve o ovulaciji muahahah!
    Ives kaxi kaj? Nesto si "tiha"
    Pošto si danas dobila to ti je odmah 1.dan ciklusa (1.dc)
    Nema te što biti sram..svašta ćeš ti tu još s nama naućiti.

Ja sam ti dobro, koliko mogu biti. Hvala na pitanju, Idem dan po dan. Čekam da mi dodje ''m''
    pa da krenem opet na uzv preglede i tako. Nemam puno za prijaviti jer nastupamo tek za par mj. ja se nadam.
    Ali sve vas budno pratim i navijam s vama

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Pozdrav cure.
    Jagodice zao mi je radi M, glavu gore i u nove pobjede
    Cure nadam se da ce vasi sefovi imat razumijevanja i da cete sve uspjet odradit. Drzim fige da vam uspije od prve
    Jasam danas 6 tjedana i sad mozgam dal da odem dns na pregled kak je rekla dokt sa 6 tjedana ili da cekam do petka? Sta vi mislite?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Strpi se jos dan dva.u pocetku t i dan znaci puno

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Tajci66 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure.
    Jagodice zao mi je radi M, glavu gore i u nove pobjede
    Cure nadam se da ce vasi sefovi imat razumijevanja i da cete sve uspjet odradit. Drzim fige da vam uspije od prve
    Jasam danas 6 tjedana i sad mozgam dal da odem dns na pregled kak je rekla dokt sa 6 tjedana ili da cekam do petka? Sta vi mislite?
    slažem se s Nivesom.. meni se tek 6+5 tt vidjelo srčeko. Probaj se još malo strpiti.
    Za čas će petak

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives to je to dan po dan. Znas ono: Danas je prvi dan ostatka mog zivota. Nekad male stvari covjeka podignu pa makar to bilo samo sjesti pred tv i pogledati komediju! I hvala ti na sluzbenoj dobrodoslici! Dabog da me do Ozujka skinula s liste haha.

Tajci, ma sve pet. Malo ijutro bedara i sad se nabrijavam na novu O hihi. Kako si mi ti? Kak se osjecas? Ja ti nemam iskustva ali kolko znam da ti je bolje otic malo ranije nego kasnije. Cisto da ti dr moze pokazati nesto odredeno na tom ekranu. Cuvaj se!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Strpi se do petka jer ako se sad nebude vidjelo kcs samo ces se brinut bezveze. Nekima se do 8 tt ne vide otkucaji.

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure moje, zvala sam sestru od dokt i rekla je da dodem dns da vidimo i vidjeli smo gestacijsku vrecicu samo i dokt kaze da je to u redu za ove tjedne trudnoce i da dodem za 2 tjedna opet i da bi tada vec sve trebalo biti vidljivo. Nije da nisam slusala vase savjete, al bila sam bas nestrpljiva i drago mi je da sad znamo da je trudnoca potvrdena i da je u maternici sad molimo Boga da bude sve u redu i da vidimo srceko drugi put i da bude sve u redu

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cestitam Tajci jos jednom, sretno do kraja.... I ja bi bila nestrpljivana tvom mjestu, sve je to razumljivo

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo mene, riješili operaciju uspješno tako da mogu sad lagano odbrojavati do ovulacije a ona samo što nije ))

tajci - ja te skroz razumijem, i ja bih bila nestrpljiva !
    Meni se u tri od četiri trudnoće tako posložilo da sam se naručila na redovnu kontrolu, a onda dva tjedna prije radila test koji je bio +
    Isto me uvijek naručila za 2tj na uzv
    Sretno ....

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure drzite fige sutra smo kod urologa. Tajci vjerujem da si sad puno mirnija kad si vidjela da je to to. Ja bi vjerovatno otrcala doktoru cim bi vidjela +

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tajci super vijesti!
    Sad odbrojavanje !!!!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tajci eto vidis.. ma brzo ce proci i ta dva tjedna.
    A onda otvaramo i novo odbrojavanje

Cheerilee drago mi je da je operacija prosla
    dobro i sto ces sada imati vremena malo i za sebe.

Anka da pregled kod urologa prođe u redu. I da sve bude dobro.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Anka bodri muza znas da su oni mimozice

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ives to je to dan po dan. Znas ono: Danas je prvi dan ostatka mog zivota. Nekad male stvari covjeka podignu pa makar to bilo samo sjesti pred tv i pogledati komediju! I hvala ti na sluzbenoj dobrodoslici! Dabog da me do Ozujka skinula s liste haha.
    Cvrsto navijam da te maknem sa liste do ožujka
    Eto kako se pokazalo, tajci sam donjela srecu s preuzimanjem liste pojavile se napokon i prve crtice..nadam se da ce se crtice mnozit..i da cete se uskoro sve premjestati na trudnicke teme
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.02.2016. at 21:35

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Tajči čestitam još jednom.
    Anka~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    Ives malo sam se pogubila, kad ti opet krećeš, tj. koliko još moraš čekati.
    Nivesa kakvo je stanje kod tebe?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Cheerilee drago mi je da je operacija prosla
    dobro i sto ces sada imati vremena malo i za sebe.
    .

Ovih zadnjih par dana mi preletilo, stalno muving i ide vrijeme... Rekla sam da neću više pratiti ovulacije, ali kako sam danas ujutro ostala sama, nisam mogla a da ne pljunem u geratherm ; pokazuje da se ovulacija bliži i opet one misli, hoćemo li uspjeti ovaj mjesec
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 03.02.2016. at 22:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •