curke, ostalo mi je dosta testova kineza, ali jbg ne znam da li su lh ili hcg. zaboravila sam, a na njima sve piše na kineskom. mislim da su hcg jer sam taman bila naručila mjesec u kojem sam ostala trudna...a možda su i miksani... no, nama (vama) pišalicama neće biti problem detektiratai!!
ako nekome treba, javite se na pp
Posljednje uređivanje od kudri : 16.02.2016. at 09:17
kudri...moze meni par komada, mozda donesu srecu(trudnocu)
ako budu dobitni-ostatak saljem dalje
tako sam ja u prvoj trudnoci-ostala trudna i poslala testove jednoj curi i ona za mjesec dana ostala trudna
mozda da je bilo vise testova bi jos netko ostvario trudnocu
poslije smo se zezale da su to bili sretni testovi
![]()
Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 16.02.2016. at 09:30
Nisad danas prva sam smjena pa nemam na poslu prilike ga napraviti. Nadam se da nece bit kasno u 3 kad dodem kuci da ga napravim?
Najbolje je raditi u približno isto vrijeme svaki dan ili?
Možda će netko iskusniji znati...
![]()
Jucer sam radila oko 3 cim sam dosla s posla tako cu i danas. Vec bi ja njega jutros u 6 prije posla napravila. Ali kazu da nevalja prvi jutarnji urin
Anka, nece biti kasno. ~~~~~~~~~ za pozitivne testove svih vrsta.
Bok curke. Tanita nista jos. Danas ako ne dode kupit cu onaj jedan gravignost za 15 kn i piskit. Ako je sad bi se vec trebalo vidjeti.
Nivesa, igras nam se sa zivcimaNek gadura ne dodje. Zelimo plusice i srceka.
Meni stigao los papa, salju me na meko bojanje. Jos mi i to sad treba![]()
Tanita kakvo bojanje???
Mozda kolposkopija?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za:15.2.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc ll
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~ 38.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Odbrojavalice:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Znaci cin? Ili?
Nije ti to tak strasno kak zvuci. Ali najbitnije je da obavis i biopsiju
Ne ovaj mj,jer moram još napraviti CRP, KKS, TSH I UK, ako brisevi i ti svi nalazi budu ok onda bi mogli pokušati u 3mj. kad nam
dr. da znak . Još moramo ovaj ciklus otpratiti na folikulometrijama pa ćemo vidjeti što će reći za dalje.
Baš sam te htjela pitati kako si?! Nisam te dugo nigdje srela na forumu ,jako sam sretna što vidim da si dobro.. Ljubi svoju mrvu malu, i daj mu jedan cmok od mene. Tipkaj nam kad god stigneš.
Slažem se s Tanitom i ostalim curkama. Mora biti tamnija ili ista , nadam se da si pokrila i jučerašnji dan. Piški i prije tri ako možeš, da ti ne bi utekla !!!
Ajme super, i buša se pojavila.Jedi manje obroke po više puta i malo ćeš si ublažiti simptome mučnine..
Ma bit će sve super. Samo hrabro. mazi bušu !
~~~~~~~~~~~~~~~~ Za BINGO!!!!
meni ovo zvuči obećavajuće
Grlim draga..![]()
Jaka si ti i pozitivna..brzo ćeš se ti riješiti beštije.
Nivesa, borim se sa tom cinom vec par godina. Papa javlja upale, promjene povezane sa cin I, cin II. Predzadnji papa cist ko suza, ovaj opet nesto. Cemo da vidimo sutra.
Hvala, Ives. Tupa sam na sve zive preglede vec. Bitno da sam redovito po kontrolom, pa kaj bude, bit ce.
Nivesa, iscekujem tvoje piskenje. Drzim fige da M ne dode.
Tajci, pocelo je pocelo hehe! Nemoj se nis brinuti, samo pozitiva.
Tanita, samo hrabro!
Ives, pa 3 mj je tu iza coska! Bas sam uzbudena zbog tebe draga!
Meni jucer u mobu izbacilo O ali smo se nekaj pokacili pa se nismo...makar brijem da je O bila ranije jer dole sam nekak suha pa ne vjerujem mobu. Ugl od 9dc do jucer smo se recimo svakih 24h. I vjerojatno nastavljamo tim tempom jos jedno 2-3 dana.
A onda cekanje...vec sad sam malo pod utjecajem iscekivanja M a obecala sam si da necu bit...
Samo da vas pitam, koja su vasa misljenja po pitanju zaceca u pozi "zena gore"?
Pozdravljam vas sve puno.
Bok društvanjce s odbrojavanja, vidim tu neka nova lica pa nek vam je sretno a posebno mojim ''veterankama'' s liste
Mi smo još 2u1 usprkos strogom mirovanju (krevet-wc) u nadi da će što prije proći još ovo tjedana pred nama
Jagodica ja sam negdje čitala da poze itekako imaju veze..
pogotovo kad se cilja baš na ''Curu'' ili ''dečka''
doduše sad se više ne sjećam kako je to išlo, ali ako iskopam, linkam ti
Lady dr'š se..još malo i ti i tvoj momak čete se maziti na veliko.
i baš mi je drago da si nam se javila.
Jagodice evo ovo sam uspjela pronjuškati :
http://www.24sata.hr/news/od-poze-do...-curicu-436301
http://www.roda.hr/portal/trudnoca/p...je-je-sad.html
http://www.24sata.hr/lifestyle/znate...-zacece-351699
eto... malo kombinirajte jedno malo drugo..par dana prije ili na dan ''O'' i uspjeh je zagarantiran.
LadyB, draga, daj nas zaspi malo trudničkom prašinom i mi bi bile debeleInače si dobro?
Jagodice, mi smo probali sve poze za vrijeme sexa, ja probala sve poze poslije (dizanje nogu u zrak, ležanje na leđima s jastukom ispod dupeta, ležanje na trbuhu s jastkuom ispod, kasnovečernji sex, pa spavanje da ne iscure... you name it, I've tried it :D ), probali sva tempiranja (svaka dva dana, pa svaki dan u plodne dane...pa par dana apstinencije pred O) i na kraju uspjeli jednim popodnevnim sexom na brzinu par dana pred O. Pravila nema. Prvih par mjeseci nam je bilo zabavno, onda sam ja počela paničariti, raditi pretrage, on radio s-gram...nekako, sve se počelo svoditi na pravljenje bebice. Nakon spontanog smo uzeli malo pauzu (nismo se štitila, ali nismo ni imali ciljane odnose) i onda sam ja došla u period da ne želim dijete. Sve me to previše umorilo, nagrdilo mene kakva sam bila prije. Sad smo opet krenuli aktivno (kad se ne posvađamo, heheheheh), ali se stvarno nadam da me neće obuzeti opet do ludila. Ovdje, kad vas sve čitam, nekako ste uvijek u veselom tonu, pa si mislim da nisam normalna, ali vjerujem da svaka vodi svoje bitke. Otišla sam predaleko od pitanja![]()
Tanita - draga... ja sam sve samo ne normalna, a vesela sam jer sam tu sa vama pa mi vi olakšate to sve, ali ja u svakom trenutku svog dana razmišljam o tome. Dok gledam seriju... radim...hodam po cesti... pricam s nekim... itd.Na početku mi je isto to sve bilo onak... fora, radimo na bebi. A sada je panika... šta ako ovo, ako ono? Ako ovaj nalaz ovako, ako onaj nalaz onako... Na večer sam živcama ako moram ići spavati a dragog još nema, a nismo se posexali, i tak, život mi se svodi na to...
Da nema vas tu na forumu ne znam kaj bi, kome bi napisala ovaj post? I tko bi me potpuno razumio?
Tanita ja imam iza sebe LETZ i konizaciju...sve znam...nikad mira s timp
Sad kad sam pročitala svoj post, vidim da zvuči grozno... Nikako nemam namjeru obeshrabriti cure koje su tek krenule u to, dapače, želim im što prije plus k'o kuća i zdrave i vesele bebice. Samo sam htjela reći da veze sa vezom nema. Zvijezde se moraj posložiti i to je to. A mene danas uz ovo vrijeme pere i to što svako malo moram nekom, da prostite, širiti noge, pun mi kufer više i doktora i pregleda. Mislim, znam da sve to moram, i odrađjujem redovno, ali neeeeedaaaaa mi se više.
MonaLi, znam sve, zato sam i napisala da svaka svoje bitke vodi, ali eto, danas sam baš jadna. Pa su i takvi postoviIako, bez obzira što su prošla tek dva dana od sexa, i bez obzira što smo O fulali skroz, već sad imam hrpu simptoma trudnoće :D Za poludit sam si!
Nivesa, meni su tri puta radili kolposkopiju, ali mi nisu uzimali nikakav uzorak za analizu. Vidjet ću što će sutra biti.
Ives, nek svi nalazi budu ok, pa ćemo zajedno u daljnje odbrojavanja.
Anka, si pišnula ti tu trakicu?
Stavila sam graf u potpis, a neku večer, u napadu bijesa sam zafitiljila toplomjet u zid. Đubre se nije razbilo, pa sam ga spremila dalje od sebeNi to mi se neda.
Ja sam tek krenula pa sam jos kolko tolko mirna. Inace sam pozitivna full, i znam da bi sve to moglo trajati i za sad sam spremna na to. Ali ak potraje, pitajte me onda kolko sam mirna i pozizivna. Ugl ak ovaj mj nebu plus narucujem lh trakice. Nisam ovaj ciklus primjetila sluz nikakvu pa me to malo brine. A moram i kod ginica cisto informativno...
Ja pitam za poze jel citam svasta pa si mislim da smo se zeznuli jer nismo misionaraki, al vidim da nije uvijet!
Za spol mi skroz svejedno, samo da bude zdravo.
Sve smo mi i sretne i tuzne i lucidne i sasave i ovakve i onakve, al jedno je sigurno, sve smo mi JAKE!
Cure pisala sam gravign mini on je od 25 mlu
tanka tanka crtica se pojavila...
U roku 5 min.
E sad...ja sam pisala u 14 i sad...
Ili je biokem ili je ful rano....
Kaj mislite
Nivesa, daj fotku! Mozes mi u inbox, pa ja prikeljim. Tamnit ce to, draga.
Kojeg će ti spola biti dijete ovisi samo i isključivo o tome s kakvom muškom jajnom stanicom će se spojiti tvoja ženska jajna stanica. Samo su muškarci nosioci y kromosoma. Ženske jajne stanice su uvijek nosioci x kromosoma. To znači da ako spermij sa sobom donese y kromosom dijete će vam biti muško, a ako donese x kromosom bit će žensko. Na to ne utječu poze jer je spermija milijun u jednoj kapljici sperme. Kako god promućkali spermu kod zanošenja djeteta to će biti tek puka slučajnost koji će spermij biti "sretnik koji je pobjedio trku".
Ovo sve piše i u Rodinom tekstu koji si linkala.
Sretno, i ne opterećujte se pozama, iako ako su vam frajeri neupućeni možete im reći da je poza vas gore ona koja donosi spol koji oboje želite. Ipak mi cure volimo biti gore.![]()
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 16.02.2016. at 18:21
Tanita jesam ali lose se vidi
Vidi se slabo, ali ju vidim. Ives je isto takvu imala, a i ja u full radnoj trudnoći.
vidim ju i jatu je!!!!!!!
Posljednje uređivanje od MonaLi : 16.02.2016. at 18:39
Dajte sliku!!
Ja sam od neizvjesnosti pojela cokoladu koju sam kupila za svom muzeku!!
Nivesa, i ja sam taj pisala, gravignost mini i isto je bila full svijetla crtica, pojavila se za par min.Za dva dana ponovila i bila je jasna crta..Drzim fige da je to to
Nivesa, i ja sam taj pisala, gravignost mini i isto je bila full svijetla crtica, pojavila se za par min.Za dva dana ponovila i bila je jasna crta..Drzim fige da je to to
Soryy, nesto mi se zbrckalo s tim upitnicima
Oprosti ja sam malo nestala.
Ja ne vidim al brijem da je do slike. Daj slikaj u krupnom planu samo crte.
Probaj u negativu slikat
Nivesa, draga, probaj u cetvtrak ujutro sa jutarnjim urinom. Meni su ovakve crte bile tipa petak o subotu, nikom ih nisam ni pokazala jer sam vjerovala da ih samo ja vidim. Vec u ponedjeljak, pojavila se vidljiva, iako jos slaba. Sorry, sređivala se za sutrasnji pregled![]()
Tanita pa ko ce docekat cetvrtak