Uh uh drzim fige
Dominikslatki, Karanfilčić, curke moje drage. Oprostite što sam ovime otvorila vaše stare rane, ne razmišljajući sam natipkala sve ono što mi je stajalo na srcu jer sam s večinom vas ovdje i nekim curkama sa trud.podforuma djelila sve svoje brige, strahove, sretne i tužne trenutke (nekako mi je ostalo u navici sa vama sve podijeliti)..sve što ste napisale stoji,i žao mi je što sam vam nepotrebno probudila vašu bol...zbilja mi to nije bila namjera..grozno se sada zbog tog osječam i neće se više ponoviti.
MonaLi hvala i tebi na ovome.Do tvog posta nisam uopče gledala situaciju na taj način.. zbog onih loših sve sam stavljala u isti koš. Sada dok sam malo hladnije glave zaista i ja vidim jasnije situaciju.
sretno svima cure.. .![]()
Ives, mislim da nema razloga da se lose osjecas, neki ljudi jednostavno ne znaju sta reci pa izvale glupost, neki su netakticni, a neki jednostavno bezosjećajni...
Tu smo za tebe i samo reci sta god ti je na srcu..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :12.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~20. dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~16. dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Ives, Dominik, Karanfilcic...ovo sto ste napisale vezano za ljude oko vas i njihove reakcije potpisujem u potpunosti...takoder, slazem se i s tim da ljudi cesto nemaju takta i da ne znaju sto bi rekli, jer ocito imaju neku potrebu..
Moji svi bliznji a posebno prijatelji su bili uz mene uglavnom u tisini i brizi, maksimalno osluskujuci i zaista su me pokusali okupirati nekim sitnicama..zahvalna sam im do neba na tome..istovremeno bila sam jako iskrena prema njima u svojoj boli..
Bilo je nekih i s glupim pitanjima i komentara okoline ali sam ih odlucila ignorirati i pustiti...ali da, susrela sam se i s njima.."bude jos djece", "mladi ste", "dogada se"...nepotrebne floskule...
Ni meni nije namjera uzurpirati temu, pogotovo jer ovdje uvijek vlada jedna pozitiva i nada u iscekivanju lijepih vijesti..ali eto, mnoge medu nama imati ce nekoga bliskog mozda jednog dana koji ce proci kroz nesto slicno i sigurna sam da ce im tada pasti na pamet nasa iskustva
Ives
P.s: jel prosla kontrola, nalaz?
Posljednje uređivanje od LadyB : 12.12.2015. at 21:47
Curke moje samo da vas zagrlim sve![]()
Meni danas poz lh trakica....![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :13.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~21. dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Zenii draga, već 28 dc, držim fige !
Ives, divim se tvojoj pozitivi i snazi.
Kristinica hvala, nada uvijek postoji!
Romeo, super za ovulaciju, nadam se da vrijedno pokrivate!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :14.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~22. dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~18. dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Anka91, dobrodošla u ljubičice..napokon da mi se netko pridruži![]()
Jutro, sutra 2 dc.
Cure, trebam savjet iskusnijih
Dakle, zadnja M je bila 29.11, a O 05.12 (znam jer sam ju ulovila LH trakicama).
Prvi, onaj internetski testić sa visokom osjetljivošću radila sam 12.12, dakle 8-i dan od O, nadajući se da bih možda mogla vidjeti makar sjenu.
I da, vidjela sam "sjenu", ali samo ja. Muž nije.... Doduše, on je malo i ćorav, pa sam uzevši to u obzir napravila danas još jedan, Baby check. i na njemu vidim sjenu...I opet samo ja. On ne... I na tom testu ne piše osjetljivost....
Pitanja su 2: zna li netko koja osjetljivost je na Baby check mini (2 su u pakiranju) i ima li smisla sutra ga raditi opet?
Btw ciklusi su mi od 24-27 dana.....
Sory ako sam na krivom mjestu postala.....
Viralna kupi drugi test. Taj Baby Check nije bas pouzdan
Uzmi npr gravignost mini kosta 15 -20.kn
Ives draga..kaj sam se ja naslusala...ljudi ne znaju kako reagirat i sta reci pa lupetaju glupositi. Oni ne znaju kak je tebi.
Naoruzaj se strpljenjem jer bit ce toga jos.
Neki jednostavno ne razmisljaju
Hello!
Samo da mahnemo moj bebo i ja strarim suborkama
Žužy lijepo guraš, još malo...
Ives želim ti pune ruke kao moje, što prije! Nekad, kad gledam mog sinčića kad se smije u snu, znam da priča sa svojom braćom anđelima i miješaju mi se osjećaji... ali da nije bilo njih, ne bih ni sada grlila ovu mrvu.
nivesa i tebi pusu šaljem, samo hrabro dalje!
MAMI2 daj više otvori novo odbrojavanje, nemoj tu puštati korjenje![]()
Viralna, jos je rano pa je i zbog toga crtica svijetla...izvadi betu ili pokusaj s testicem opet za dan-dva s prvim jutarnjim..
Mami, ovaj ti je ciklus bas nesto sve naopako..spominjala si mpo postupke, planiras li jos koji postupak?
Dada eto mene po ko zna koji puta u ljubicicama. Ovaj mjesec nazalost nismo nista pokrili opet upala mjehura. Tako da jedino se cudo moze dogodit
Stork
Zeni neću više u mpo.
Ovaj ciklus koma, m došla nakon 18 dana a cijeli ciklus je curkalo nekaj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :15.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~23. dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~2. dc
Pozdrav cure! Evo da se i ja javim..
Jutros sam bila kod gin i ponovila Papa test..prosli papa sam radila prije zadnjeg ciklusa i pokazao upalu medjutim nije bilo promjena koje ukazuju na Hpv iako mi je hpv test bio pozitivan..Iz tog razloga je trazila da ponovim papu nakon terapije geonistin dok se povuce upala ne bi li se tad vidjele te promjene..
Moje pitanje glasi zna li neko od vas mora li se ta promjena koja ukazuje na hpv vidjeti na papa nalazu? Moguce da virus miruje, zar ne?
Uglavnom, nakon apstinencije od sexa zbog terapije i pred nalaz pape jutros sam tacno znala da se ovulacija blizi sto mi je i doktorica potvrdila i odmah nakon pregleda sam javila da kasnim na posao i rekla mm da me ceka kuci![]()
Zenii
Je kontrola je prošla i potvrdila sve naše sumnje. 'Upala posteljice i plodne vode.'Nitko ne zna zašto se to dogodilo jer su mi svi nalazi bili uredni i sterilni do zadnjeg.
Tako je valjda moralo biti.. Ja sada čekam da mi dodje moja spontana menga, dobila sam i Geonistin vag. jer mi je rodnica još malo iziritirana.. pa nakon toga u koliko ne dobijem spontano menstr. krećem sa duphastonima.
Curke nisam sve ovdje popratila kako treba pa neću ništa još tipkati. Danas planiram sve detaljno pročitati pa vam se javim. Pusa svima
Limeta papa najcesce pokaze hpv,ako je prisutan.
Ali jedino 100% sigurno je bris i kolposkopija + biopsija
Romeo...ajme pa to je Divno!!!!Nadam se da ste ti ti TM sve to dobro pokrili i da se uskoro seliš našoj Lady, Žužy, Dominik, i ostaloj ekipici. Držim palčeve i čvrsto se molim za to!
Ne znam da li se to može nazvati snagom.Učim se nositi s tim da moje cure više nema.
Ima dana kad sam dobro. Ima dana kad mislim da nikada ovo neću preživjeti, ali živim! I tako..dan po dan i odoše dani..i evo još malo pa mj. dana kako se sve dogodilo. Steže baš u grudima.
Ja sam svoje crtice ( sjenu) uočila 11dpo i bio je običan onaj testić sa ebay-a. tek 15dpo se lijepo vidjela. Ali da...bio je pozitivan. U svakom slučaju sretno i javi nam kako je prošlo..
Hvala ti mila. Puno mi to znači. Duboko se nadam da će nam naša malena ubrzo poslati mrvicu kojoj ćemo se radovati baš kao što smo se radovali i njoj.
Anka, Limeta, Romeo.. sretno curke.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :16.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~24. dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~3. dc
Evo da se i ja malo javim
Ovaj ciklus se čudno osjećam jer znam da nije bilo ovulacije... valjda prvi put nakon duuuugo sam nekako van svega, onako opuštenija jer znam da ništa ne mogu...Odnosi nisu isforsani, ne mjerim bazalnu više, ne tražim iscjedak... i tako to sve. Mogu reći da se malo odmaram od svega... čekam svoj odlazak u MPO.
U međuvremenu čitam vas, svaki dan i nadam se lijepim vijestimaPusa svima
![]()
Ajmo cure... ima i kakaa ako netko želi
MonaLi, pametno radiš..tako bi se trebale sve mi opustiti. Tko zna, možda ti baš ovaj bude dobitni ciklus..![]()
Teško, jako teškoČak vidim da i sad kao malo krv ide a još nisam završila sa Duphastonima koje sam pila jer sam 2 tjedna krvarila. Ali nema veze, polako i sve će se riješiti. Ima još "sto" načina kako da mi se pomogne ako ne ide ovako. Tako se tješim i eto... opuštenija sam puno
![]()
Samo bez presinga.. vidiš i sama da su sve opcije otvorene. Doći će i tvoje malo čudo čim si odredi horoskopski znak![]()
Samo polako, strpljen spašen.
Malo kasnim na kakao al uvijek rado svratim pogotovo jer zadnjih par dana ne povracam vise pa sam kao raketa, po svukuda me..evo 21tj kotrljamo..
Ives draga pratim sve kaj si napisala i sad i s odmakom i saznanjima tesko je bit pametan i nesto pametno reci..Zelim ti normalan ovaj dio fizickog oporavka jer ce ti to dati jedan dodatan push da se osjecas bolje i da mozes sto "lakse" krenuti korak dalje..
Svim ljubicama u gornjem domu jedno cudo od plusica zelim, a ekipi koja je u poslu vesele i aktivne blagdane![]()
Lady za kako nikad nije kasno.
Ajme već 21 tt.. bravo! Drago mi je da su te mučnine napokon pustile. A sada polako do 40tt i onda je tvoje maleno u tvojim rukama![]()
Ma nema tu puno mudrovanja. Na neke stvari ne možemo utjecati niti ih spriječiti..probali smo sve a nije išlo...o tome bolje na drugoj temi da ne uznemiravam cure. Moram skupit snage i krenuti dalje.
Doći će i moja dugica. kad za to dodje vrijeme. Šaljem pusu i mazi bušu.
Jutro!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :17.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~4. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Danas lista malo kasni, gužva na poslu..
Limeta, nažalost nema potrebe za testićem, opet sam u odbrojavalicama
Nisam tužna, zapravo sam baš zadovoljna jer su mi ciklusi u zadnje vrijeme ko urica, ovulaciju hvatam uredno svaki mjesec lh trakicama...eh još kad bi se spermiogram popravio...
Velike nade polažem u idući ivf postupak, koji planiram početkom godine..jedino me malo živcira kaj stalno moram odgađati zbog briseva, stalno neke beštije..
LadyB, već 21 tt, vrijeme tako leti, sretno za dalje
MonaLi, bitno je da je problem uočen i da rješenja ima..da te već idući ciklus iznenadi ovulacija, a kasnije i plusić
Ives
Mami, jutro!![]()
Ljubim vas curke redom i jedva cekam da nas netko razveseli od vas na podforumu s plusicem![]()
Zenii thanks![]()
Ja se malo raspitujem o MPO, bris za šta sve trebam raditi jel netko zna?
I još jedno pitanjceDobit ću uputnicu za MPO, a ako se ja javim kod Škvorc-a u polikliniku (preko HZZO) da li mi on preko uputnice može dati samo npr.klomifen i pratiti na uzv? Ili?
Nisam baš pohvatala sve konce. A nebi pisala na tom podforumu još, nekako sam si tu još![]()
MonaLi, odes kod svog ginekologa da ti napravi cervikalne briseve. Rade se brisevi na ureaplasmu i mycoplasmu, chlamydiju i ostale beštije npr. ak imaš e.coli, enterococcus i sl. Sve to obaviš odjednom, dr uzme više uzoraka.
Škvorc ima sa HZZO potpisano do kraja ove godine. Meni su rekli da se javim u siječnju kada bi trebali znati hoće li im biti produženo, a to očekuju.
Prvo sam se javila na kozultacije, koje sam + uzv platila. Kad krenem u postupak, moram donijeti uputnicu D1 i tada svi pregledi i lijekovi idu preko Hzzo, tako sam bar ja shvatila.
Pogledaj na njihovoj stranici imaš popis kohe sve pretrage moraš napraviti.
Monali, samo ivf postupak i ljekovi vezani za njega se ne plaćaju, sve ostalo se plaća. Ja čekam mengu pa da idem hormone vaditi i markere i sl.
Sve nalaze moram ponoviti .. Ali bolje se osjećam jer konačno poduzimam nešto. Sretno nam svima![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :18.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~5. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Kristinica držimda svi nalazi budu dobri i da ih što prije prikupiš...
Ja sam tak lijena s tim nalazima, uvijek mi nešto nedostaje, pa kad prikupim sve, onda neki postanu prestari, pa opet ponovno vadim i tak...zapravo mislim da podsvjesno odgađam taj postupak u nadi da će se dogoditi čudo..
sretno curke u kojim god da ste fazama!!
Aha onda se neću javiti Škvorcu, jer ja još nisam probala sa Klomifenom solo, mislim da ne bi odmah trebala na IVF, vjerojatno će mi dati uputnicu za VV ili Petrovu... ? Tamo mi sve pokriva uputnica ili? A tamo se dugo čeka na konzultacije i sve to?
Ja više ništa ne razumijem...aaaaaaaa![]()
Hvala curke![]()
MonaLi, pretpostavljam da misliš na ciljane odnose uz klomifen..vjerujem da će se javiti netko od cura tko je to prošao.
Nisam sigurna da bi zbog toga trebala ići na VV ili bilo koju državnu bolnicu koja radi humanu reprodukciju..
Koliko mi je poznato iz nekih starih postova, cure su išle kod svojih soc. ginekologa ili privatnika...a sad nek me isprave, ako griješim..
MonaLi,
jesi radila prohodnost jajovoda, a tm spermiogram?
Klomifenske ciljane cikluse ne bi trebali provoditi socijalci, pogotovo bez tih pretraga.
Nisam nikakve pretrage još radila, ja sam isto mislila da ću kod svoje socijalne imati ciljane odnose ali ona mi je rekla da će mi dati uputnicu za MPO, ali da to ne mora odmah značiti IVF, nego da ću vjerojatno početi sa Klomifenom, eto tim riječima mi je rekla. I sad ja opće ne znam di da idem :/ A prohodnost jajovoda se obavezno radi prije ciljanih uz Klomifen? Ajme toga me strah...