Mami eto me. Jos nista kod mene.
Ja bi rado listu napravila al ne radi nam net doma pa ne mogu do lapa dok majstor ne dode (rok je 48h)
Mami eto me. Jos nista kod mene.
Ja bi rado listu napravila al ne radi nam net doma pa ne mogu do lapa dok majstor ne dode (rok je 48h)
Kaj sam sama u ljubicicama? Vise ne mogu polovit kak nema liste.
ja sam isto sa mobitela pa nemrem staviti listu... Budemo se snašle nekakodaleko sam od bitnih dana
![]()
Ima
Pa di mi je pol posta nestalo??
Mami pitanjce...
Napuhnuta sam par dana. Svaki put kad se najedem mi je jako tesko u zeludcu...ne znam dal da spojim to sa PMS om ili nekaj ne stima
Draga ne znam kako ti je inače u pms-u ali meni ovo zvuči obećavajuće.
ja tu poskrivecki špijuniram hoće li nivesa pisnuta da ju ne nagovaram
![]()
Hahahaha trudim se ne nadat
Danas je 35 dc. Po aplikaciji moj kalendar bi trebala kao dobit 41 dc al kod mene to nema ni reda ni rasporeda.
A nije da imam nekakav pms inace.
Nekad me trazi slatko samo ili eventualno osjetim cice. Drugo nis. Ili ne obracam paznju pa ne znam
nivesa - znaci cekamo do 41.dc?
Ja isto dođem tu samo da vidim jesi pisnula :D
Jutro, kavica!
Cekamo. Ko zna kaj cekamo he he
Ako budem nestrpljiva i prije cu ja piskit nije rano, bar se nadam.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :05.01.2016
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Evo liste
Nivesa, jesi možda uhvatila ovulaciju ovaj mjesec?
nivesa ne znam kako ti je inače u pms-u, ali ja sam u ovoj trudnoći imala problem sa zakopčavanjem hlača i prije nego mi je kasnila menga, bila sam baš užasno napuhnuta. Nadam se da ni tebi ovo nisu simptomi pms-a![]()
Zenii nisam nis lovila.
Idem na onu ak se primi primi.
Samo redovno "radimo"
Sad sam iz ljekarne dosla. Popiskila -
Ma nisam se uzrujala da ti budem iskrena.
Vise bi me + sokirao nego ovo
Nivesa baš mi je žao.
Mami tnx al nisam nis drugo ni ocekivala.
Nakon tolkih minusa i svega ostalog ne znam kaj se mora dogodit da me zdrma.
Nivesa, žao mi je
Ali ne daj se, glavu gore i u novi ciklus. Ali menga ti nije još došla, tako da nikad se ne zna...
Da. Dok ne dode nema predaje![]()
Samo da nabacim bokić..![]()
Kako ste mi???
Nivesa, jesi razmišljala da odeš na koju folikulometriju pa da znaš otprilike kakva to je situejšen sa jajnicima sada??
Kristinice, kako si ti? Jesi li već krenula u ivf.vode?
Xavii,Romeo, Tanita, curke di ste se izgubile?![]()
mami kakvo je stanje kod tebe?
MonaLi Nadam se da si vrijedna ovaj ciklus i da si sve lijepo pokrila ^^
zola idući ciklus nova nada ^^ :love
zenii, mami Sretno u "ljubičicama" ili"potočnicama"
![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 06.01.2016. at 22:48
Ives nemam kad ic na folikumetrije.
Jajnici su uvijek isto PCOS i tu i tam koja O.
Spoting krenuo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :057.01.2016
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Vec sam ostavila jednu porukicu, cini se na krivoj temi tj. podforumu.
Dakle, ja i moj dragi...2006e se upoznali i zaljubili. Tamo negdje od 2009e zivjeli skupa kod njega i njegovih. On voli djecu, ko god ga vidi s malim djetetom kaze kak ce biti dobar tata. Ja sam u to apsolutno sigurna jer ima onaj polu blesavi polu ocinski osmijeh kad se igra sa susjedom/sestricnom...
Preselili se napokon krajem 12og u svoj stan, a na badnjak sam dobila prsten!! Ikao smo pricali o braku i o djeci sto puta ali ja sam bila sva u emocijama. Davno smo rekli (jedno drugome) da zelimo bebu, ali jednom kad odselimo i budemo svoji na svome. I sad je to to. Ja nisam ni znala koliko to zelim. 22.1. mi je O i to ce biti prvi ciklus da cemo pokusati. Znam da nije realno da iz prve uspije tako da ako ne bude sve oke. Samo nitko ne zna da cemo pocet pokusavati a ja umirem da nekome ispricam sve to!! Cak sam si kupila folnu ali tek prije tjedan dana. Obrazujem se, citam, ucim. Tako da ako vidim plusic nebude panike, samo radost. I trenutno uopce nemam neki strah ili blokadu zbog tipa hormona, mucnina, poroda, trudova, i svih tih stvari...znam da zvuci glupi ali malo se veselim danu kad cevme uhvatiti mucnine hahaOprostite na duljini...sve mi bed malo kolko sam napisala.
Mami zar nemaju nikakvu ideju za spotting, jel opcija probati sa progesteronom?
Mislim da me sora PMS...
Pocele su i cice bit osjetljive
cure moje, nakon pune 3 godine, 5 bezuspjesnih aiha ja sam napokon jutros ugledala plus, koji se pojavio prije kontrolne crte...e sad imam drugu brigu boli me vec danima kao da ce svaki tren stic, pogotovo po noci...a i bol u grudima se smirila...sad bi trebala bit 5 tj po mom izracunu...dali su ti bolovi normalni?
Mislim da vecina ima te grceve u pocetku.
Jesi bila kod ginica?
Napisala sam jako opsiran post da bi se predstavila ali posto sam nova ko zna kaj sam s njim napravila.
Dakle ovako: Nova ovdje. Ja i decko napokon preselili u svoj i samo svoj stan (nakon 9 godina veze i 6godina pod istim krovom), on zaprosio i sad bi bebu!!! Pocela pit folnu, ovulacija 22.1. I to ce biti prvi pokusaj. Do sad sve te godine smo se cuvali principom prekinutog odnosa. Cak sam se zbog tog malo zabrinula ono kao kak to da se nije desilo, ali sam skuzila da ne moram brinuti. Ugl. spremni smo oboje i...znam da zvuci cudno ali nekak se veselim da budem sva nikakva i da mi bude zlo i da me peru hormoni i da testiram svoje granice. Ne bojim se niceg i nemam nikakve nervoze, samo da je s nama sve oke. Al ja vjerujem da je i nadam se do proljeca biti trudna!
Nisam, zvala sam je i rekla mi je da je to normalno...da odmaram i dodem u ponedjeljak na pregled. Sad na svaki grc mi srce stane.
Jel dobivas kakvu terapiju? Utrice duphaston?
Nista mi nije prepisala a ne znam jel mi pametno uzimat na svoju ruku![]()
Cudi me da nisi utrice dobila...
To je cuvar trudnoce isto ko i duphaston. A da zoves i pitas?
jesam zvala i pitala, al mi je rekla da ne treba do pregleda nista...i bas sam napomenila da sam nakon postupaka uzimala...a sad sam ostala trudna cekajuci postupak za ivf na kraj ovog mjeseca. valjda do pon nece bit nista, nadam se
Ja bi uzela na svoju ruku
Malaroza, čestitam i sretno do kraja..
Jagodicabobica,dobrodošla i ako želiš s nama odbrojavati do plusića samo reci koji si dan ciklusa i stavi te sutra na listu
Ajde zene moje savjeti.
Vrti mi se svako malo. Zeludac me i dalje muci...cice postale osjetljive.
Da kupujem test ili da cekam ipak jos koji dan mozda je PMS.
Pišite mi sutra 2 dc.
Malaroza da imam doma ja bi uzela utriće, škodit ne može. E da čestitam, divna vijest.
Nivesa nemam pojma kaj da kažem.