Karanfilcic, mila čestitam ti na odbrojavanju i puno sreće ti želim.
Curke moje drage.. primila sam puno poruka podrške sa podforuma i puno vam hvala na tome.. jako puno mi to znaći.. Lady, Nivesa
Složila sam si kockice napokon i znam da mi nema druge..moram ostati normalna zbog moje obitelji i svih prijatelja koji me vole, na kraju krajeva zbog sebe i bebice koja mi tek dolazi...
Nemam izbora. Tako je moralo biti, zbog toga što se dogodilo nije nitko kriv. Tako je moralo biti. Mene je moj Anđeo izabrao da se rodi baš kod mene i za to joj neizmjerno hvala.. <3 znam da će paziti na nas sa nebeskih visina i uvjek ćemo biti povezane našom vrpcom. Moram ići dalje. Sad imam snagu nas dvije.
Vjerujem da ima puno žena koje više ne vide smisao u životu.. iskreno taj dan nisam ga ni ja vidjela i cjelo vrijeme sam si mislila da ne želim ni ja živjeti..ali onda sam u cjelom tom crnilu vidjela svog muža koji je sjedio uz moj krevet sve to vrijeme neodustajući od mene.. boreći se za nas. Da je teško je.. svaka majka si može zamisliti bol koju sada proživljavam.. ali ne smijem na tome ostati. U takvim trenutcima je bitno biti okružen ljudima koji te vole a onda je sve puno lakše. Naravno da nećemo odustati.. za 6 mj. smijemo opet pokušati i to ćemo učiniti. Svaka od nas ima svoju priču..svoju borbu i svoj strah..ali nema tog straha koji će nas spriječiti da budemo mame svojoj dječici. Rekla sam da vas neću napuštati dok god se sve ne maknete s ovog podforuma i to dalje mislim i dalje sam sa vama. Nema predaje![]()