Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 11/2015 by karanfilčić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke..
    Evo nama je gotov phd nalaz..ali još nismo imali konzultacije sa Doktorom. Tako da još čekamo. Počela sam piti folnu kiselinu .. i polako krečem s pripremama.

MonaLi, prve dvije crtice sam vidjela zahvaljujući svom doktoru i klomifenu te naravno mm i ciljanim odnosima.
    Moja dijagnoza je identićna tvojoj. Imala sam gina koji je tvrdio da nemogu imati djece..čak me nije htio ni slati na Mpo..pa sam promjenila ginekologa i preuzela stvari u svoje ruke.

Pronašla sam doktora koji je savjesno do zadnjeg obavljao svoj posao. Objasnio mi je što je klomifen i kako ćemo njime postići ovulaciju..i tako prvom dozom klomifena dobila sam dva lijepa folikula i svoju prvu potvrđenu ovulaciju a onda i svoj prvi pozitivan test na trudnoću.
    Vrlo bitno je da imaš u svog doktora/doktoricu povjerenja.. bilo to samo klomifeni i ciljani odnosi ili i sam mpo postupak. Kada kreneš u sve ovo tada će ti to biti jako bitno. Evo mene sada isto očekuje nova borba.. klomifen+ciljani... nadam se da ću jednako odreagirati na njega i da će sve biti dobro. Želim ti sreću i samo hrabro.
    Ma sve je lako kad znaš što želiš.
    Odmah si u prvom ciklusu dobila plus? Jao pa to je super, bar znaš da dobro reagiraš na to, pa makar sada i trajalo duže, znaš da su ti velike šanse, ja sam tek u fazi kad opće ne znam na čemu sam, i baš me strah.
    Jedino me brine moj posao koji je dosta stresan, kažu mi svi da me on i doveo tu gdje jesam :/
    Vjerujem da stres isto igra svoju ulogu u svemu... mislim nadam se da ne, jer onda nemam nikakve šanse :/

Puno hvala na ovom postu, ohrabrila si me. Treba vjerovati u sebe
    Ali ne mogu vjerovati kakav ti je to ginekolog bio kad je odmah odustao? To mi nikad neće biti jasno...

Limeta - hvala ti puno... neka nam je svima sretno Bar smo ovdje zajedno jedna uz drugu
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 08.12.2015. at 13:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •