Ives000 prvotno napisa
Pozdrav curke..
Evo nama je gotov phd nalaz..ali još nismo imali konzultacije sa Doktorom. Tako da još čekamo. Počela sam piti folnu kiselinu .. i polako krečem s pripremama.
MonaLi, prve dvije crtice sam vidjela zahvaljujući svom doktoru i klomifenu te naravno mm i ciljanim odnosima.
Moja dijagnoza je identićna tvojoj. Imala sam gina koji je tvrdio da nemogu imati djece..čak me nije htio ni slati na Mpo..pa sam promjenila ginekologa i preuzela stvari u svoje ruke.
Pronašla sam doktora koji je savjesno do zadnjeg obavljao svoj posao. Objasnio mi je što je klomifen i kako ćemo njime postići ovulaciju..i tako prvom dozom klomifena dobila sam dva lijepa folikula i svoju prvu potvrđenu ovulaciju a onda i svoj prvi pozitivan test na trudnoću.
Vrlo bitno je da imaš u svog doktora/doktoricu povjerenja.. bilo to samo klomifeni i ciljani odnosi ili i sam mpo postupak. Kada kreneš u sve ovo tada će ti to biti jako bitno. Evo mene sada isto očekuje nova borba.. klomifen+ciljani... nadam se da ću jednako odreagirati na njega i da će sve biti dobro. Želim ti sreću i samo hrabro.
Ma sve je lako kad znaš što želiš.