Draga moja, odavno znamo da se sve događa s nekim razlogom. Tako i tvoja jedna crtica na testu. Znam da bi svi voljeli barem jednom saznati koji su to razlozi.. budemo, Jednom! Kada za to dođe vrijeme.
Čitam te, i kao da čitam sebe prije svojih pozitivnih crtica.
- Bila sam jako ne strpljiva i jedva sam čekala da krenem s klomifenima..
toliko sam jako i žarko željela plus na testu, da se niti jednom nisam zapitala..što dalje?
Što kada se jednom stvarno pojave dvije crtice..? Tek kada sam ih doista ugledala..pojavio se šok, strah i baš to pitanje
što i kako dalje, jer jedino što sam do tada znala je biti ne strpljiva i razočarana zbog neg. testića. Vjeruj mi, koliko god mislila
da sam spremna.. ništa me nije moglo pripremiti na ono što slijedi, stalne kontrole, bolovi u kuku i kralježnici, pa u trbuhu i trtici, pa
bole grudi, pa mi je još i muka, pa nizak tlak i vrtoglavice, stalno mokrenje i znojenje,ne smiješ ovo, pa ne smiješ ono.. ...i tako sve u krug.
Ne želim te plašiti, ali to sve dolazi sa tim crticama.
I vjeruj mi sve se to isplati pretrpjeti kad osjetiš ono malo čudo u trbuhu kako se miče i kako te gurka.
Sve dolazi s nekim razlogom. I ti ćeš biti majka. Zato nemoj biti razočarana kada vidiš jednu crticu na testu.
Iskoristi svo to vrijeme, i učini nešto za sebe, učini sve ono što nećeš moći kada jednom ugledaš svoje dvije crtice na testu.
Jer one će doći , a onda ćeš biti najsretnija na svijetu.![]()