Dakle ako netko ima te naljepnice, a ne treba ih, mi bismo ih rado udomili![]()
Dakle ako netko ima te naljepnice, a ne treba ih, mi bismo ih rado udomili![]()
I svi. Stvarno su pretjerali s tih 40 komada. Pa to je SF za skupit
Mi upravo skupljamo za petu igračku.
Imamo Kojota,Taza,Silvestra i Zekoslava a klinac se sada odlučuje između Patka i Kikija.
Ako pratiš za šta su dodatne mrkve uopće nije teško.![]()
ja mislila da prodaju trule mrkve![]()
Cisti bezobrazluk 75 kn za jednu mrkvu. Ne da bi dali dvije ako mi je ceh 140... A realna vrijednost igracke je manje od tih 75 kn.
Ma bezobrazluk!
Muz moje kolegice je natrpao 40 mrkvi ( povrće) i doša na blagajnu po plišanca.![]()
Bas smi komentirali na poslu da smo mi blagajice dale bi mu tog plisanca.jos ak je kupoval kad je mrkva bila na akciji po 2 kn/kg.
Inace, meni skupljaju kolege s posla i jos nismo skupili niti za jednog plisanca.![]()
mi se trudimo skupit za prvu igračku, nadam se da ćemo stići do 23.12., ako netko ima viška, udomljavamo
joj, dobar je taj kolega, i ja bih mu dala plišanca (ali, za razliku od drugih blagajnica koje znaju biti široke ruke pri djeljenju tih raznih naljepnica, ove u Billi, čini mi se, jako se drže iznosa i pripadajućih naljepnica, možda im se strogo kontrolira jesu li nekom dali koju više ili ne, tko bi ga znao).
Posljednje uređivanje od Riječanka : 22.11.2015. at 09:20
Meni su "moje" još u početku objasnile da ih moraju davati samo onome tko ima pravo i da s obzirom da ih se snima da se ne žele zezati sa time.
A razumijem žene, ne žele izgubiti posao, ali treba pratiti račun jer im je program blagajne u banani.
Neki dan imala sam pravo na 5 naljepnica, 2 za račun i tri za artikle. Njoj je blagajna pokazala samo one dvije za račun.
Da ju nisam upozorila na grešku ostala bi bez 3 naljepnice.![]()
da, i meni se to dogodilo
trebala sam za artikle dobiti 5 mrkvi, kupujem što mi ne treba samo radi mrkvi
i onda mi da 3 za artikle i 2 za račun
i ja se objašnjavam, iza mene 5 ljudi koji misle: nosi se ti i tvoja mrkva, meni se žuri
njima blagajna ne otkucava te artikle za mrkve
inače ja nemam dobra iskustva s billom i zapravo ne volim tamo kupovati
kada su im god tako neka skupljanja budu problemi
znam kad su bili neki albumi pa tko skupi treba doći po poklon bon od 100 kuna
isto smo imali neka natezanja
Znači vi trebate 40 mrkvi za jednog plišanca?
Jedna mrkva je 75 kn?
To je čisti bezobrazluk, u Austriji je bilo za 10 eur =1 bod, za 10 bodova jedan plišanac.
Nek im netko napiše da su pretjerali. Ne da im to nikad ne bi prošlo, ne bi im ni palo na pamet tražit 40 bodova!
Posljednje uređivanje od annie84 : 22.11.2015. at 12:54
I mi skupljamo mrkve, i skuzila sam da ih nećemo nikako skupit normalnom metodom pa sam razvila strategiju...redovito stanem iza nekoga tko ima natrpana kolica i pomolim se da on neće mrkve, i kad prodavacica pita skuplja li mrkve i on kaze ne, uskocim simpaticno ja s malom bebominace, neki dan je ispred mene bio covjek koji je nakupovao mesa za skoro 1000kn!
nisam se ja dobro ni zagledala u te plišance, nema takvih u prodaji? mislim, ako inače kupuješ i puno trošiš tamo i nešto užicaš od onih kojima ne trebaju mrkve, ok, ali baš da kupuješ ono što ti ne treba zbog plišanca...ne znam. meni je po svim tim bodovima i naljepnicama vjernosti bio i ostao prvi i najbolji Mercator (slava mu). u početku rada u RI imali su popust od 50% na Samsonite putne torbe, to je bio pun pogodak, pa one plastične posude što se odlično zatvaraju, pa Dormeo deke, jastuci, poploni...bože moj, puna mi kuća znakova vjernosti Mercatoru....A sad bih trebala troduplo više potrošiti u Billi da mi daju jednog plišanca, ma stvarno su...
Nedavno je moja Zmajica u parku objasnila svima da je više nema Mercatora jer ga je Konzum POJEO.
pa dobro, ne baš da mi ne treba, ali sam recimo uzela 1,5 l dukatovog jogurta tekućeg kojeg inače ne kupujem, a inače najvolim onaj u kantici vindijin
MM je popio ovaj i super
a za mercator se i ja slažem, plačem i danas za njim
skoro da sam kao ova gospođa
https://www.youtube.com/watch?v=g00T19H-Ub8
bio mi je prek ceste i nekih 6 mj mi je trebalo da uđem u konzum koji se uselio u njegove prostore
i ja imam samsonite kofer, klip klap posude, dormeo pokrivače, tanjure.....
ajme, gospođa je stvarno tužna, ja sam bila više bijesna nego tužna...
znam da nećeš kupiti nešto što uopće nećeš iskoristiti, ali mene nervira kad mi "oni", tko god to bio, posebno nude neki proizvod, onda iz nekog inata baš uzmem onaj koji inače koristitm, bez obzira što to možda i nije mudro. ali zato, nema sretnije od mene nego kada su "moji" proizvodi na akcijama...
Ja sam nekoliko puta skupljala te gluposti, tipa Hello Kitty 3D sličice i figurice.
Sada taj isti album se povlači po policama i ni ne pogleda ga moja princeza.
Ja potrošila lovu u dućanu kojeg ne volim, a osjećam se kao izmanipulirano roblje dok Todorić i slični trljaju ruke.
Ne dam više ni lipe za sličice, figurice, naljepnice...
Okrenem glavu i sebi i djetetu.
Rađe ću joj kupiti plišanu igrašču koju ja izaberem, pardon, koju ona zaželi.
Jedino može sličice s čokoladom...![]()
Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 22.11.2015. at 21:42
ako odustane, cekam u redu
nisam uspjela skupiti ni za jednu.
Posljednje uređivanje od *meri* : 01.01.2016. at 20:02
ja sam računala s time, kad sam meri rekla, mislim da to naša pošta ne može u dan rješit
cathy javi se ako si još za
prva si se javila i imas vece sanse iskoristiti jer si blize. povlacim se![]()
jesam vec
ne kupujem puno tamo jer je kod nas billa dosta skupa pa nisam uspjela skupiti.
I ja sam rijetko u bili, ali je bila akcijana ivkovićakoja sene propustA
A i nedavno su otvorili 2 noveu krugo do kilometar od mene pa sad imam izbor ducana
Kaj se dijeli u intersparu ?
Nije kod vas isto u intersparu wmf posuđe? Kod nas je baš jučer završila akcija skupljanja naljepnica u Intersparu (za wmf).
Sad sam vidjela, kod nas su bolje stvari od wmf-a imali![]()