Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Od septembra bolesni-sta vise da radim?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Od septembra bolesni-sta vise da radim?

Drage moje,opet smo bolesni. Od septembra konstantne upale grla.U sept.2 antibiotika, u oktobru 1, sad ovaj mjesec 1 antibiotik i to Zinat prije 10 dana i evo je opet upala grla. Dr.kaze da nije gnojna angina,nije joj dala antibiotik hvala Bogu,ali ona vec 3.dan ima temp.jednom dnevno do 38,4. Ispiremo grlo kaduljom,koristi septolete od propolisa,tantum verde,obloge na grlo od kupusa i meda,slabo jede. Nos joj negdje u pozadini curka. Uradjen je bris grla i nosa,nalazi tek u poned.Sta da radim,molim Vas recite mi. Imam osjecaj da se to samo njoj desava i nikom drugom i da je ovo zacarani krug. Cim se vrati u skolu,u roku od 5 dana ponovo. MOLIM VAS SAVJETE

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

za grlo ispiranje i grgljanje slanom vodom, a isto tako i za nos. Moj mlađi ima taj problem, ali on je astmatičar. Higijena nosa je neophodna ako se djetetu cijedi iz njega u grlo. Nos mora biti prohodan. Probaj na starinski način, zagriješ vodu doključanja, unutra staviš par kapi sinusana ili tigrove masti, skineš s vatre i staviš na stol, a dijete nek pokrije glavu ručnikom i nek gurne glavu iznad re vode da joj para ide u nos. Nek izdrži bar minutu, pa prekid da ispuše nos, pa opet, dok god iz nosa ide sluz.

Ako je samo začepljen i otećen nos bez sluzi, slana voda ti je bolja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Klincima ispirem nos sa rinohornom (tj.verzija toga) i čini mi se da im pomaže.
    Možda da probaš s time. Čuda izađu...fuj.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja cura (12 godina) je u godinu dana imala oko 8 upala grla,rijetko je prolazilo bez antibiotika.
    Obavili bris-sve uredno,otorinac kaže nije još za operaciju krajnika.
    Više nisam znala što da radim pa ju je dr.opće prakse poslala na obradu za alergiju. Ustanovljeno je da je alergična na grinje,ambroziju te pasju i mačju dlaku.
    Dobila je terapiju:nasonex za nos i claritine i od kada je na toj terapiji ne žali se na bolove u grlu, a još čekamo nalaze krvi i idemo na kontrolu u 12 mjesecu.

Izgleda da su sve te upale bile povezane sa alergijom.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Koliko god.ima?

Moja curka od nekih 3god.vuce isto ovako...
    Krene u 9mj.i ne prolazi do proljeca...
    Ceste upale grla s antibioticima...
    Probala sam sve moguce da ju "zastitim"ali nista...

Do prosle god.nije ni u vrtic isla a opet bila stalno bolesna...

Evo sada ima 5.5god.i tek sada se nekako manje javljaju te upale...
    Od 9mj.smo za sada popili samo jedan antibiotik...kuc,kuc,kuc...

Nekako mi se cini da se to ipak "razrijedilo"...napokon...
    Bila sam luda jer taman kada sam mislila da je ozdravila opet sve ispocetka...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    Klincima ispirem nos sa rinohornom (tj.verzija toga) i čini mi se da im pomaže.
    Možda da probaš s time. Čuda izađu...fuj.
    Da, rinohorn je zakon!

Ima i Aqua Maris: http://www.jgl.hr/hr/proizvodi/progr...ma-30-x-295-g/

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nisam znala da alergije mogu imati veze sa upalom grla. Radili smo joj dva puta ige(tako nesto ) test za alergiju i bio je negativan. Nakon toga smo radili kao neki bris na eozofine???(tako nesto) u nosu je bio pozitivan,a u grlu negativan. Mozda da trazim pregled dr.alergologa?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •