Vidi rezultate ankete: Treba li informatika biti obvezni predmet u osnovnim školama?

Glasači
30. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

24 80.00%
  • Ne

6 20.00%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Informatika da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Razne stvari se mogu uciti na dva nacina: od gotovog proizvoda prema djelovima i od djelova prema gotovom proizvodu.
    Niti jedan od ta dva nacina nije pogresan, a razni ljudi imaju vise sklonosti prema jednom od ta dva nacina.
    Ne znam da li netko primjecuje na kojem se nacinu bazira nase kompletno skolstvo? I da li netko primjecuje da to nije idealan nacin za svaku temu, premet ili osobu?
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.11.2015. at 10:55

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Razne stvari se mogu uciti na dva nacina: od gotovog proizvoda prema djelovima i od djelova prema gotovom proizvodu.
    Niti jedan od ta dva nacina nije pogresan, a razni ljudi imaju vise sklonosti prema jednom od ta dva nacina.
    Ne znam da li netko primjecuje na kojem se nacinu bazira nase kompletno skolstvo? I da li netko primjecuje da to nije idealan nacin za svaku temu, premet ili osobu?
    Sorry na offt. ali ovo moram podržati. Kojiput mi se čini da se od Marije Terezije nije promijenilo ništa. Nikakva informatizacija ne pomogne promijeniti stavove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •