Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Homeopatska cjepiva?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Homeopatska cjepiva?

Nastavljam se na ovo, da ne kvarimo onaj drugi topic.

Sirius, ali postoje homeopatska cjepiva?
    Mislim, nasa pedijatrica nam je rekla da postoje (ona se bavi homeopatijom i nabavlja i intravenozne pripravke), bas ekvivalenti za klasicna Di-Te-Per i neka jos cjepiva. Njeno je dijete od klasicnog Di-Te-Pera dobilo nekakve otekline koje je navodno izlijecila tek intravenoznim pripravkom ekvivalenta ovom cjepivu. :?

Razmisljam o tome kao o varijanti "cijepljenja" ako se nista ne promijeni oko obveznog cijepljenja u neko skorije vrijeme.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pripravak koji spominje vaša homeopatica je vjerojatno razrijeđen i potenciran uzročnik bolesti protiv kojih se može cijepiti.

Nisam to spominjala o takvim pripravcima znam jako malo jer oni ne spadaju pod klasičnu homeopatiju. Dakle ,takvi pripravci su napravljeni po principima homeopatije(slično se sličnim liječi i potenciranje),ali se ne slažu sa jednim važnim homeopatskim principom , a to je da homeopatija(klasična) radi na bazi individualnih ,osobnih simptoma osobe a ne na bazi općih simptoma bolesti.Osim toga homeopatska sredstva se nikad ne daju poput cijepiva u neko planiranuo vrijeme nego tek onda kad organizam to zatraži kroz simptome.
    Vaša pedijatrica je moguće govorila o liječenju nuspojava i posljedica izazvanih cijepivom,a kako je ona točno znala koje je cijepivo loše dijelovalo na njezino dijete tako je i odabarala pripravak.
    Malo se još raspitam ovih dana o mogučim alternativama,ali stav klasične homeopatije je"uzročnik je ništa,podloga je sve",sto znači da treba raditi na imunitetu.Nažalost ,obavezna cijepiva nikako ne čine dobro po tom pitanju.Ja još uvijek radim na tome da poništim posljedice imunizacije na svom dijetetu ,iako smo na tom području već puno postigli...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A jel postoji homeopatsko cjepivo protiv gripe?
    Moja ma je to negdje čula, načula, samo kao informaciju, pa me zanima kao eventualna mogućnost. I osim toga, ako postoji, gdje bi to uopće bilo dostupno?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

homeopatska cjepiva ne postoje.

Busybee, je li tvoja pedijatrica koju spominješ prije pet godina kako intravenozno daje "homeopatska cjepiva" još na slobodi?
    Naime, netko tko daje djetetu nešto intrvenozno i tvrdi da je to homeopatsko cjepivo nije zaslužio oduzimanje liječničke licence, već zatvorsku kaznu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    A jel postoji homeopatsko cjepivo protiv gripe?
    Moja ma je to negdje čula, načula, samo kao informaciju, pa me zanima kao eventualna mogućnost. I osim toga, ako postoji, gdje bi to uopće bilo dostupno?
    ja sam čula da Ropac iz zagreba ima tak nekaj u ponudi, ali pošto me ne zanimaju cjepiva.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zabrinjavajuće.....

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma Mujice, koja šteta od malo fiziološke?
    Osim ako nije voda kao iz Magrižinog avatara. Onda je već zabrinjavajuće

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Mujice, koja šteta od malo fiziološke?
    Osim ako nije voda kao iz Magrižinog avatara. Onda je već zabrinjavajuće
    misliš zasrana voda? nije draga, sve je to razrijeđeno do besvjesti, ali je pitanje ima li voda alzheimera ili je još bistra u glavi

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    misliš zasrana voda? nije draga, sve je to razrijeđeno do besvjesti, ali je pitanje ima li voda alzheimera ili je još bistra u glavi
    Nema alzhija, voda pamti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •