Postovanje!

Imam 28 godina, udala sam se za vrsnjaka koji ima iz prijasnjeg braka dvoje djece, curicu od 6 godina i deckica od 4 godine. Oni dolaze k nama svaki drugi vikend i za praznike. Moj muz je preko tjedna na terenu i ne vidim ga od pon ujutro do petka navecer. Trudna sam i imam par dana do poroda tj svaki cas cekam porod. Nosim sina.
Svjesno sam usla u brak i cijelu situaciju jer ga volim i smatram da svatko zasluzuje biti sretan. Pomazem mu oko djece koliko god mogu pa i ovakva trudna do zuba kolko god mi je tesko. Problem je da mi je pocelo to ici na zivce...ne znam jel zbog hormona il cega. I ruzno je za reci al uvijek sam voljela vise musku djecu i s malim mogu se sve dog i napraviti i nije problem, nego s kceri. Nju je on jako razmazio i uopce ne pazi sta ce reci ili kakav nered napraviti, nikad za sobom ne zeli pospremiti i neuredna je jako a na opomene odgovara "bas me briga" dok sin nikad takve stvari ne radi. Odkako sam trudna dijeli mi savjete i opominje me sta smijem a sta ne i da poslije brace moram roditi seku. Ja cu roditi kroz koji dan i znam da ce oni doci na praznike i to me uzasno nervira jer ne znam kako cu s malom bebom i njom takvom. Muzu ne kazem nista jer ne zelim svadu niti ga povrijediti i osjecam se jako lose jer nju ne volim toliko koliko sina i jer me tako mala nervira i rastuzuje...