-
ovo je jedna od onih tema di u jedan nedorečen post svi unesu hrpu svojih pretpostavki i zamišljaju potpuno različite situacije
mislim, mene je u trudnoći, a nakon poroda pogotovo, silno i neopisivo nerviralo moje starije dijete, i na dane smo dosta loše funkcionirali
ali kad to napiše ili pomisli maćeha, to je već druga stvar (stvarno je, naravno, jer dijete zna da ga roditelj voli, a ovdje je sve friško)
Tinchy, ne znam koliko ste imali vremena prije tvoje trudnoće za uspostavljanje odnosa, pretpostavljam ne puno
ali vidit ćeš i sa svojim djetetom, sa djecom moraš naći neki način funkcioniranja
i ponekad, ako ste različiti karakterom, s nekim djetetom ćeš biti stalno u ratu
ali odgovornost je na tebi, kao odrasloj osobi u toj priči, da pronađeš način da to (bolje) funkcionira
ako je moguće, ja bih uključila oboje djevojčicinih roditelja, da oni vide kako curica uopće stoji s činjenicom da stiže beba
točno je što je netko gore pisao, ne bi čovjek vjerovao šta oni sebi znaju utuvit u glavu
nisam nikad bila u takvoj situaciji, ali mislim da bih se postavila na način da su oni sad i moja djeca, u smislu da ne mogu sad tražit da mi ih ne dovode jer me živciraju, to nije tetka iz Sikirevaca
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma