Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
a kako ti mislis da bi se to vidanje odvijalo ako ne u njihovoj kuci. ne njegovoj! da otac mora birati izmedu djeteta i svoje zene kojoj sad najvise treba njegova podrska, tih malo dana u tjednu kad nije na terenu? i to jos kod bivse zene? koji bi to tek udarac bio sadasnjoj zeni?

daj se skuliraj malo, iskreno, situacija je sasvim normalna i lako rjesiva, ne treba zaostravati odnose vise nego je potrebno. treba prihvatiti realnost, a to je da sad oni trebaju svi zajedno isto tako biti obitelj. a ne da dijete staje izmedu muza i zene. ja sam za djecja prava u svakom slucaju, al dijete ne smihe diktirati odnose u obitelji. niti sadasnja zena niti curica nece nestati, pa sto se prije naviknu jedni na druge tim bolje.

sadasnha zena mozda samo treba prihvatiti da je normalno da joj mala ide na zivce. koji god razlog bio. to je normalno. i ne mora ju odmah zavoljeti. odnosi se grade, ne nastaju sami od sebe. mozda joj deckic za koju godinu pocne ic na zivce. sta onda, poslat ga mami na par godina? ne treba hraniti mrznju i animozitet medu clanovima obitelji, to nikud ne vodi.
Ja se ne mogu postaviti na mjesto druge žene, ali mogu na mamino. To dijete je dijete, nije ono krivo što su se roditelji razveli i što otac ima drugu ženu. Pa znaš koliko njoj to izaziva osjećaja, ko zna kako je sebe postavila u toj situaciji. Meni je za očekivati da se odrasli pobrinu za dijete, a ne dijete za odraslog. Što malu briga što joj je maćeha živčana? Pa neće ona imati razumijevanja zbog toga što je ova trudna i hormoni joj divljaju, ili zato što je više sklona muškoj djeci nego ženskoj.