Pozdrav!

Nisam odgovarala jer nisam mogla.
Eto zasto ne volim zene...jako puno napada i negativnih komentara iako velika vecina vas nije bila ni u slicnoj situaciji a lako je osudjivati i pametovati!

Ja u nijednoj recenici ni rijeci nisam rekla da ja toj djeci nisam dobra! Da nisam dobra i da ih nisam prihvatila ne bi se brinula i nabavila sve potrebno za kucu da imaju kad dodju, ne bi kupovala gace i carape i odjecu da imaju, ne bi dopustala da s nama spavaju u krevetu itd. Nisam ni rekla da je problem nered u kucu premda je malo teze dok jos nemaju svoju sobu zasad. Ja sam rekla da je problem neurednost i pritom sam mislila na higijenu prvenstveno, poludim kad dodju od mame neuredni, kad vidim da mala nije gace presvukla barem 4-5 dana ni kosu oprala, nokti prljavi i veliki i takva ide u vrtic! Ja se za to pobrinem kad dodju premda mi je sad fizicki tesko i na to sam mislila da mi je neugodno reci suprugu jer ne zelim cuti od njihove mame "sta nju briga kakva su moja djeca". Mala zbog toga ima problema zdravstvenih al jednom prilikom je suprug to napomenuo svojoj bivsoj na sta je ona rekla "ma mala izmislja i sta bi joj ja" i poklopila slusalicu kao i u vecini slucajeva. Tesko mi je jer se ne zelim mjesati niti upletati a znam da ce imati problema kad krene u skolu, al sta da ja radim kad je njihovoj mami u redu reci "kad ces vise doc po djecu pojest ce mi zivce i jel si uplatio alimentaciju