Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 50 of 71

Thread: Tijesto za pizzu kao iz Karijole

  1. #1
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default Tijesto za pizzu kao iz Karijole

    Zna netko kako se radi...?
    Kraljestvo za recept.

  2. #2
    zasad skulirana's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    na jugu
    Posts
    3,403

    Default

    bila jednom,nisam pala od divote na guzicu a od cijene bome jesam....

    mislim da ti nemaju neki posebni recept nego je tajna što tijesto provuku kroz one valjke tako da bude tanko ko' cigaret papir i crunchy....
    to mi je da se razumijemo odgovaralo,kako sam na LCFH-u nije mi pala teško na stomak ko' inače ali presiromašna je bila nadjevom...nemoj mi škrtarit a naplatit je ko Svetog Petra kajganu! na takve sam rip-offove navikla u Du ali ne i u Zg!

  3. #3
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Ajme tuge, ta Karijola. Mislim, to vjerojatno zato sto tu gotovo svaka pizzerija (a da nije neki bezvezan lanac) pod pizzu prodaje upravo to, neki pretenciozni flatbread... na krekeru.
    Last edited by Kaae; 26.11.2015 at 19:36.

  4. #4
    maca papucarica's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Posts
    3,666

    Default

    Ja imam, navodno, iz Dukse. Nisam probala, ali ga moja sestra obožava i diže u zvijezde.
    Hoćeš?

  5. #5
    Osoblje foruma sirius's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    zagreb zapad
    Posts
    21,716

    Default

    Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Zna netko kako se radi...?
    Kraljestvo za recept.
    Osim u tijestu , kljuc je u jako visokoj temperaturi pecenja. U obicnoj pecnici doma? Zaboravi.

  6. #6
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,706

    Default

    Ja volim takvo tijesti - podsjeća me na fruško pečene bakine mlince
    Meni pizza doma nikad nije fina kao ona iz krusne peći

  7. #7
    Cathy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    8,466

    Default

    Quote Originally Posted by Kaae View Post
    Ajme tuge, ta Karijola. Mislim, to vjerojatno zato sto tu gotovo svaka pizzerija (a da nije neki bezvezan lanac) pod pizzu prodaje upravo to, neki pretenciozni flatbread... na krekeru.
    A "deep pan" pizza? Kada god je neka racenzija pizzeria u USA te se spominju.

  8. #8
    Ginger's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12,003

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Ja imam, navodno, iz Dukse. Nisam probala, ali ga moja sestra obožava i diže u zvijezde.
    Hoćeš?
    Hocu ja
    Jos sam u potrazi za najboljim tijestom
    Iako mi je ovo zadnje ispalo skroz dobro
    I da, nema do krusne peci, al kaj sad...

  9. #9
    sasa's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    zg
    Posts
    4,609

    Default

    najsličnije u kućnoj varijanti na koje sam ja naišla je ovo: https://food52.com/recipes/16641-jim...margherita-pie

    Jako je dobro. Inače jako cijenim Karijolu i po meni nitko joj nije ni do koljena, što po tijestu, što po vrhunskim namirnicama koje koriste na pizzi.

  10. #10
    Willow's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    ZG
    Posts
    2,832

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Ja imam, navodno, iz Dukse. Nisam probala, ali ga moja sestra obožava i diže u zvijezde.
    Hoćeš?
    može recept

  11. #11
    maca papucarica's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Posts
    3,666

    Default

    Ajde pliz pošaljite email u pp. Preglupa sam trenutno za smišljanje kako i gdje to uploadati, a da je čitko i pregledno (jpg je), a prepisivati ne stignem.

  12. #12
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Quote Originally Posted by Cathy View Post
    A "deep pan" pizza? Kada god je neka racenzija pizzeria u USA te se spominju.
    To je jos gore od ove na krekeru.

    Deep dish, nije deep pan.

  13. #13
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    U vecini pizzeria ovdje, koje rade taj kreker, loptica tijesta ide u ovaj stroj: http://cdnimg.webstaurantstore.com/i...223/590984.jpg

  14. #14
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,295

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Ajde pliz pošaljite email u pp. Preglupa sam trenutno za smišljanje kako i gdje to uploadati, a da je čitko i pregledno (jpg je), a prepisivati ne stignem.
    Skopiraj

  15. #15
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Ja imam, navodno, iz Dukse. Nisam probala, ali ga moja sestra obožava i diže u zvijezde.
    Hoćeš?
    Ja sam do sad radila po ovom receptu http://www.gastro.hr/savrsena-pizza/...za-pizzu-6973#
    Da nemaš taj recept?


    Quote Originally Posted by sirius View Post
    Osim u tijestu , kljuc je u jako visokoj temperaturi pecenja. U obicnoj pecnici doma? Zaboravi.
    Znam. temperatura u krušnoj peći je 350 stupnjeva, doma tek 240... ali imam pećnicu s posebnim programom za pizzu, a ne klasičnu i postiže sasvim solidne rezultate. Ali... imam na Žumberku krušnu peć.


    Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
    Ja volim takvo tijesti - podsjeća me na fruško pečene bakine mlince
    To i MD kaže.


    Quote Originally Posted by sasa View Post
    najsličnije u kućnoj varijanti na koje sam ja naišla je ovo: https://food52.com/recipes/16641-jim...margherita-pie

    Jako je dobro. Inače jako cijenim Karijolu i po meni nitko joj nije ni do koljena, što po tijestu, što po vrhunskim namirnicama koje koriste na pizzi.
    VELIKI POTPIS!
    Nakon Karijole, kazna mi je kad moram jesti pizzu negdje drugdje. Iz svake druge pizzerije izađem s osjećajem tromosti u cijelom tijelu...
    Last edited by Mojca; 27.11.2015 at 08:09.

  16. #16
    Cathy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    8,466

    Default

    Quote Originally Posted by Kaae View Post
    To je jos gore od ove na krekeru.

    Deep dish, nije deep pan.
    Jel bi se ti kačila sa Jamie Oliverom?

    http://www.jamieoliver.com/recipes/b...qFtM1UvHdiU.97

  17. #17
    maca papucarica's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Posts
    3,666

    Default

    Mislim da se vidi http://tinypic.com/r/33pdd08/9

  18. #18
    dodagoda's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Zagreb
    Posts
    356

    Default

    Ja ne koristim neki posebni recept za pizzu , samo u normalno tijesto sa kvascem dodam mineralne i ulja(maslinova ulja) ...budući da sve radim odokativno recimo da na 70 dag brašna uz mlaku vodu stavim po 1 dl mineralne i 1 dl ulja. U tijesto za picu ne stavljam mlijeko. Uglavnom tijesto ne ispada debelo i bude hrskavo. Pizzu iz Karijole nisam jela pa ne znam usporediti...
    Što se tiče tempereture u pećnici doma-otkrila sam odličnu stvar pečenja pizze na rešetki pećine. Na papiru za pečenje razvaljam tijesto u krug, stavim punjenje i onda u pećnicu na rešetku na najveću temperaturu. Obično mi za razvlačenje tijesta kao podloga služi naopako okrenuti protvan pa onda papir sa picom samo sklizne na rešetku. Meni se to pokazalo odlično jer nema posude koja oduzima toplinu i bude brzo gotovo
    Last edited by dodagoda; 27.11.2015 at 08:42.

  19. #19
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Da, da... to je recept s mog linka.
    Super... na tvojoj fotki ima i par savjeta kojih nema na linku.

    Jedan pizza majstor mi je davno rekao da tijesto mora stajati bar 4 sata.

  20. #20
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by sasa View Post
    najsličnije u kućnoj varijanti na koje sam ja naišla je ovo: https://food52.com/recipes/16641-jim...margherita-pie
    Ovo ću isprobati... samo...ja sam malo previše hektična, pa mi planiranje i priprema dan unaprijed baš i ne ide... krenem kuhati juhu završim na rižotu..
    Ali, potruditi ću se.
    Inače, ova stanica ti je super!

  21. #21
    KrisZg's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Zg
    Posts
    4,173

    Default

    Ja radim ovako :
    https://goo.gl/photos/UpV5EWUJenWXwsQD6

    Bezkvasno, brzo gotovo. Tekstura savrsena. Na slican nacin radim i tortilje.

    Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

  22. #22
    Anci's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    10,626

    Default

    Meni je jako fina Karijolina pizza, i tijesto i sastojci. Jedino se djeci ne sviđa pa ne žele višetamo

    Inače, savršenu pizzu ima pizzerija u Samoboru, zove se nekako pizze kod Tomice
    Super sastojci, mozzarela, odlično tijesto.
    Last edited by Anci; 27.11.2015 at 10:09.

  23. #23
    KrisZg's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Zg
    Posts
    4,173

    Default

    Istekao edit...to je konacan rezultat
    Ne znam da li radi link za ovu jednu pa evo za album
    https://goo.gl/photos/deKQTheLsgPsWHrH7

    Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

  24. #24
    maca papucarica's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Posts
    3,666

    Default

    Pizza u kućnim uvjetima ne može ispasti kao u pizzeriji jer se pizza u krušnoj peći i profi pizza pećima peče 2-3 minute na jako visokim temperaturama (500-tinjak C).

    Ali uz malo truda, znanja i planiranja može ispasti slično.
    Tijesto treba zamijesiti dan ranije, prenoćiti u fridgu i izvaditi ga na sobnu temperaturu oko pola sata prije razvlačenja.
    Treba ga razvući brutalno tanko, idealno ručno da se dobije karakterističan rub, i ne prebogato nadjenuti.
    Razvući na masnom papiru i nadjeveno prebaciti na jaaako ugrijan (idealno kamen ) emajlirani pleh u pećnici.
    Sastojci bi isto trebali biti na sobnoj temperaturi.
    ...
    Ima tih finesa još, ali mislim da su ove među bitnijim.

  25. #25
    Osoblje foruma emily's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    6,507

    Default

    meni uvijek ispadne krušasta
    a kad razvucem tanje, onda mi je papirnata

  26. #26
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Pizza u kućnim uvjetima ne može ispasti kao u pizzeriji jer se pizza u krušnoj peći i profi pizza pećima peče 2-3 minute na jako visokim temperaturama (500-tinjak C).

    Ali uz malo truda, znanja i planiranja može ispasti slično.
    Tijesto treba zamijesiti dan ranije, prenoćiti u fridgu i izvaditi ga na sobnu temperaturu oko pola sata prije razvlačenja.
    Treba ga razvući brutalno tanko, idealno ručno da se dobije karakterističan rub, i ne prebogato nadjenuti.
    Razvući na masnom papiru i nadjeveno prebaciti na jaaako ugrijan (idealno kamen ) emajlirani pleh u pećnici.
    Sastojci bi isto trebali biti na sobnoj temperaturi.
    ...
    Ima tih finesa još, ali mislim da su ove među bitnijim.
    Slažem se.

    Baš sam pomislila da li bi se isplatilo probati tu iz Karijole, ali zaključih da za mene nema te pizze za kojom bih se raspametila. Ni fine ni nefine. Ja sam žena za quiche, a ne za pizzu. Prhko tijesto mi je uvijek finije. Ali o ukusima se ne raspravlja.

  27. #27
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by Anci View Post
    Meni je jako fina Karijolina pizza, i tijesto i sastojci. Jedino se djeci ne sviđa pa ne žele višetamo

    Inače, savršenu pizzu ima pizzerija u Samoboru, zove se nekako pizze kod Tomice
    Super sastojci, mozzarela, odlično tijesto.
    Mi smo jednom bili tamo, slučajno zalutali... ni blizu dobrome nije bilo... nama.

  28. #28
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by maca papucarica View Post
    Pizza u kućnim uvjetima ne može ispasti kao u pizzeriji jer se pizza u krušnoj peći i profi pizza pećima peče 2-3 minute na jako visokim temperaturama (500-tinjak C).

    Ali uz malo truda, znanja i planiranja može ispasti slično.
    Tijesto treba zamijesiti dan ranije, prenoćiti u fridgu i izvaditi ga na sobnu temperaturu oko pola sata prije razvlačenja.
    Treba ga razvući brutalno tanko, idealno ručno da se dobije karakterističan rub, i ne prebogato nadjenuti.
    Razvući na masnom papiru i nadjeveno prebaciti na jaaako ugrijan (idealno kamen ) emajlirani pleh u pećnici.
    Sastojci bi isto trebali biti na sobnoj temperaturi.
    ...
    Ima tih finesa još, ali mislim da su ove među bitnijim.
    Ali kako dobiti one zračne jastuke ko u Karijoli...?
    Bojim se da nikako, oni nastanu odmah na početku pečenja, čim se stave u peć... https://www.youtube.com/watch?v=HBoPAuJ0USs

  29. #29
    vertex's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Split
    Posts
    7,562

    Default

    Ja radim s maslinovim uljem, kako je netko pisao. I ne čekam da se digne nego domah pečem. Bude tanko, što volim. Ne mogu reći da je kao iz krušne peći, ali mogu reći da nam je mljac :D

  30. #30
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,005

    Default

    Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Ali kako dobiti one zračne jastuke ko u Karijoli...?
    Bojim se da nikako, oni nastanu odmah na početku pečenja, čim se stave u peć... https://www.youtube.com/watch?v=HBoPAuJ0USs
    Pa rekle su cure - moraš peći na jaaako visokoj temperaturi od samog početka pečenja, da se naglo diže.

  31. #31
    TeddyBearz's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    ZGB
    Posts
    4,620

    Default

    Quote Originally Posted by KrisZg View Post
    Ne znam da li radi link za ovu jednu pa evo za album
    https://goo.gl/photos/deKQTheLsgPsWHrH7
    Trebala si staviti upozorenje da ne otvaramo link ako smo gladni i/ili nesposobni u kuhinji.

  32. #32
    KrisZg's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Zg
    Posts
    4,173

    Default



    Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

  33. #33
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Quote Originally Posted by Cathy View Post
    Jel bi se ti kačila sa Jamie Oliverom?

    http://www.jamieoliver.com/recipes/b...qFtM1UvHdiU.97
    Nije Jamie odavde; njemu je to pan.

  34. #34
    Osoblje foruma Kaae's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    badgerella.com
    Posts
    10,890

    Default

    Ja ostavljam tijesto preko noci u frizideru, samo se dize, odmara, radi sto zeli. Razvlacim uglavnom rukama, a pecem na pizza stones, iliti ciglama, u obicnoj pecnici na koliko god stupnjeva moze zagrijati. Ispada super, nije kruhasto. (Nije ni kao u Karijoli, na srecu ) Mislim, sastojci na pizzi su mi tamo bili super, ali tijesto nikako. Plus ga tu stvarno ima na svakom koraku pa mi je skroz nebitno. Mi smo se bas zazelili 'obicnog' tijesta za pizzu iz krusne peci.

  35. #35
    Anci's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    10,626

    Default

    Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Mi smo jednom bili tamo, slučajno zalutali... ni blizu dobrome nije bilo... nama.
    Ma da?
    Ok, o ukusima...
    Nama je bas jako jako dobra.
    Mi ciljano tamo znamo otici na rucak.
    Nisi imala srece

  36. #36
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Naravno, nije to za raspravu, samo kažem. Mi smo izašli ljuti što smo novce ostavili za takvu prosječnost.
    Ili nismo imali sreće ili nam se ukusi baš jako razlikuju.

  37. #37
    *mamica*'s Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,413

    Default

    Meni su pizze iz Karijole i Dukse (a pogotovo iz Dukse, njih preferiram jer im je tijesto ljepše, za razliku od onog u Karijoli koje zna zagoriti) druga kategorija i ne mogu se usporediti sa običnim pizzama. Namirnice su odlične, svježe, daleko od prosječnih sir - šunka - šampinjoni sumnjive kvalitete.

  38. #38
    trampolina's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    ...na putu...
    Posts
    2,329

    Default

    Je li Karijola negdje oko onog vrtića na Trešnjevki? Ako je to to, lošiju pizzu u životu sam jela samo u Trstu.

  39. #39
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    Kariola je prekoputa hotela Laguna i u vlaskoj prekoputa importane galerije.

  40. #40
    flopica's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,482

    Default

    trampolina

    na temu nemam za reći
    osim zatražiti preporuku za dobru pizzeriju na gornjem gradu
    kad sam već ovdje

  41. #41
    bella77's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    tu i tamo
    Posts
    1,478

    Default

    Meni su Karijoline pizze OK, ali nisu za najesti se. Poslije njih ostanem gladna, valjda zato što tog tijesta ima tako malo...

  42. #42
    Ginger's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12,003

    Default

    Quote Originally Posted by bella77 View Post
    Meni su Karijoline pizze OK, ali nisu za najesti se. Poslije njih ostanem gladna, valjda zato što tog tijesta ima tako malo...
    ti to ne jedes
    al kazu da ova ima malo tijesta pa ajde

  43. #43
    Osoblje foruma emily's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    6,507

    Default

    Quote Originally Posted by bella77 View Post
    Meni su Karijoline pizze OK, ali nisu za najesti se. Poslije njih ostanem gladna, valjda zato što tog tijesta ima tako malo...
    a platis ko da si dvije pojela

  44. #44
    bella77's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    tu i tamo
    Posts
    1,478

    Default



    Ne znam ima li u Karijoli, ali ima kod mene u kvartu, rade isto tako tijesto, ali imaju u ponudi i foccaciu, tj. samo to papir-tijesto s maslinovim i češnjakom. To znam uzeti (malu foccaciu) i bude mi baš fino ujutro uz kavu.

  45. #45
    *mamica*'s Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,413

    Default

    Quote Originally Posted by bella77 View Post
    Meni su Karijoline pizze OK, ali nisu za najesti se. Poslije njih ostanem gladna, valjda zato što tog tijesta ima tako malo...
    Ali fakat su velike... Kada jedem u Duksi (sve je to isto, isti im je pizza majstor, prije radio u Karijoli, sada u Duksi), naručim i salatu i baš fino bude, nema one težine kao poslije "prave" pizze.

  46. #46
    Barbi's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,599

    Default

    Najbolja pizza u Zagrebu mi je "Pizza kod Žaca" u Grškovićevoj. Radim blizu i relativno često je znamo naručiti, uvijek je dobra, ne odstupa kvalitetom nikad. Odlična mi je pizza i u Gloriji u Središću, Spizi na Vrbanima, za Duksu sam čula ali nisam tamo nikad jela. U Karijoli je bila dobra nekad ali dugo nisam tamo jela.

    Za home made pizzu često kupimo gotovo razvaljano Kplus tijesto s maslinovim uljem - izvrsno je.

  47. #47
    bella77's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    tu i tamo
    Posts
    1,478

    Default

    Barbi, kad si zadnji put jela u Gloriji? Pitam jer sam nedavno imala užasno iskustvo, doduše s lazanjama. Izašle su istim putem kud su i ušle... poslije sam čula da nisam jedina koja se tako provela. U Središću je sad in pizzeria "Nu", oni imaju to papir-tijesto.

  48. #48
    AdioMare's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9,023

    Default

    Quote Originally Posted by emily View Post
    a platis ko da si dvije pojela
    mi bili u nedjelju, reko' ajd' da vidim zašto je navikana.
    nije mi bilo malo, bilo je čisto dosta jer stvarno ne čeznem za onim osjećajem kad zbog hrane ne mogu ustati od stola.
    ali za dvije velike pizze i dva točena piva 140 kn je stvarno puno previše.
    gledam pandan miješanoj, mislim da se pizza karijola zove... 75kn jedna

    nisam rekla da više tamo neću - pij guzo, plati guzo; ali po meni nemaju pokriće za tako visoke cijene pizza.

  49. #49
    Barbi's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    2,599

    Default

    Hm, zadnji put ljetos. A dobro, lazanje neću onda sigurno isprobavati.

  50. #50

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    1

    Default

    Pozdrav, moze li se dobiti recept?

    Hvala, novi sam korisnik i ne mogu vam poslati poruku, pa morate vi meni!

    Lp, Edin

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •