Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Prestanak dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Prestanak dojenja

Imam bebu od 18mj., vrlo strastvenoog sisača koji je dojen od prvog dana na zahtjev. S 14mj. je krenuo u vrtić, ja na posao i nemamo nikakvih problema dok smo odvojeni, međutim otkako radim problemi su kada dolazim kući, kada idemo u trgovinu, kada idemo u šetnju...iz čista mira počne trgati majice, počne cviliti, i počalo je biti opterećujuće. Odlučila sam prestati dojiti...
    Kako? Ima li netko neki savjet? Brzinski odraditi ili nešto postepeno?
    Pokušali smo za vikend, on jednostavno hoće dojiti kada želi, i čini mi se da postepeno dojenje ne dolazi u obzir...

tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mi smo brzinski, imao je 16 mj.i isto volio cicati. U tri dana smo riješili dnevno - jednostavno mu nisam dala a onda i noćno, otišla sam spavati u drugu sobu tri, četiri noći a muž je spavao s njim. Bilo je tjedan dana koma a onda je počeo zaboravljati. Ustvari, najgore su mi bile bolne dojke koje sam morala po malo izdajati. Jednostavno, morali smo tako naglo jer drugačije ne bi išlo i bilo je grozno te dane ali jednostavno si to tako poslozis u glavi pa brzo prođe. Sretno! I da, stavljala sam listove kupusa da ne dođe do upale!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •