I slazem se s lili, sve je stvar perspektive, ond. sta je onda netko neradnik ako radi 8 h. Bojim se da je to narativ koji ti je usadjen.
I slazem se s lili, sve je stvar perspektive, ond. sta je onda netko neradnik ako radi 8 h. Bojim se da je to narativ koji ti je usadjen.
Gdje sam to napisala da je netko neradnik?
Ono, s onim da ti netko 1 mjesec ili 3 mjeseca ne odgovori na nešto na čemu ti trenutno radiš i pokušavaš dostići njegove rokove? A mislim da bi mogao da nije u 15.55 ispred lifta? Je l sam tu napisala da je netko neradnik? Mislim da nisam, niti to mislim.
Mislim samo da nema niti najosnovnije poslovne pristojnosti. I da se posao ne radi na takav način da nekome 3 mjeseca ne odgovaraš.
ja isto nisam uhvatila gdje je to bubilo izjavila ili aludirala da neradnici rade samo osam sati dnevno
i one generalizacije o ljudima koji puno rade i zato ignoriraju obitelj, imaju odnose s tajnicama i placeni seks, svasta
vjj ima i takvih, svega ima
ali poznajem i radim godinama s hrpom ljudi (i muskaraca i zena) koji puno rade, i sama sam bila (ili jesam) jedna od njih
pa su veceri i vikendi rezervirani iskljucivo za obitelj, dosta ih ima odraslu djecu, naravno da imaju logistiku za neke druge stvari, rade za dobre place, tako su si poslozili zivot
ponavljam, radije bih radila u uredu nego kuhala ili ribala kucu
to nekome pase, isto kao sto drugom pase otici u 16 i vise ne pomisliti na posao
super i za jedne i za druge, ako si nadju posao na kojem mogu tako funkcionirati
Posljednje uređivanje od summer : 08.03.2021. at 22:22