-
I ja sam vise puta promijenila radno mjesto. Kod mene sve nekako slucajno. Dajem sve od sebe i stvari se dogadjaju. Problem je sto su zene iznad cetrdesete tesko zaposljive pa sad ne ide tako. Trenutno sam zasicena svojim radnim mjestom i zelim ga promijeniti, al nema u Hrvatskoj nesto sto bi me bas privuklo, a prestara sam za novi pocetak u drugoj zemlji. Ne zbog sebe, bi ja, nego me nece nitko s 40+ u toj bransi.
Radila sam i u struci i izvan struke, tako da sam svasta probala. Ipak, ono sto mi je bilo najljepse, bilo mi je i najteze, intelektualno, ali s odlicnom atmosferom. I ta atmosfera mi nepodnosljivo fali. Danas mislim da ionako ne bih vise mogla intelektualno pratiti. Otisla sam, slucajno.
Trenutno sam zapustila posao na racun privatnih komplikacija i koliko mi se cini i ti bi se slicno osjecala. Izmicu mi stvari. Danas sam najvjerojatnije izgubila puno novca, ne samo svojeg, jer nisam kontrolirala administratore. Nisam imala kapaciteta naganjat ih jer imam privatno puno vaznijih obaveza. Da je svatko radio svoj posao, bilo bi super. Nije moj posao da naganjam druge da rade. Al neki ljudi naprosto ne rade.
Voljela bih biti pjevacica ili privatni detektiv
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma