Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Mozda nesto ovako:
- prvih 15 godina jedno
- pa 10 godina drugo
- pa se zadnjih 15 godina vratim na prvo
(pod uvjetom da mi se ovo drugo ne svidi vise ).
Ja sam iskusila slično, 12 godina na svom prvom poslu s kojeg sam dobila prekomandu na drugi posao u istoj grupi, ali ne u istoj firmi. Morala sam ići psihologu da to prebolim,ali je bilo uspješno. Slijedi dvostruki porodiljni pa opet prekomanda na posao daleko od moje struke, ali šefovski, koji se ne odbija, bar ne odmah. Izdržala 2 godine, a onda sam kumila i molila svog nekadašnjeg šefa da me uzmu natrag na moj prvi posao, u struku. I sad to radim već 12 godina. Neke stvari se ne mogu platiti nikakvim novcem, npr.ok međuljudski odnosi, razumijevanje za bolesnu djecu, a i činjienica da mi je to radno mjesto fizički bliže pane gubim vrijeme na putovanje.

Svaki posao ima dobrih strana i mana. Svaka sredina isto. Ne možeš sve dobre strane svih svojih radnih mjesta objediniti na jednom poslu, osim ako nisi sam svoj gazda...Osim toga, ne odgovara ti svaki posao u svakim trenutku. Ja sam doslovce utekla s posla koji mi je uzimao previše vremena dok su djeca bila mala. Nikada nisam požalila. Treba probati. Aliiii nikada ne treba vrata za sobom zalupiti guz®com. Ja sam živi dokaz da je to istina. Nikad se ne zna... čuvaj svoje poslovne kontakte, pregovaraj o promjeni uvjeta rada, traži i nađi nešto drugo, ali ostani dobra s onima od kojih odeš. Za mene je tokonkretno značilo i da sam odbila primamljivu ponudu konkurencije, ali nisam imala želudac to prihvatiti. Kako god bili, sretno svima u potrazi za novim poslom. Ali nije nemoguće da se jednom vratite i na stari.