Sillyme, to si tako dobro opisala.
Tesko No@, jer ako ne ostanes prekovremeno, niti drugi nemaju sto raditi, niti imas sto poslat klijentu. To je ili-ili.
Ili radis prekovremeno, ili ne moras nikako, jer u 8 sati se stvari ne mogu odraditi, i mala korist od onog sto se odradi. Imalo bi smisla da projekt traje 6 mjeseci. Ali ne traje, uvijek se treba zavrsiti u 3 mj. I ti to znas od prvog dana. I svi mi. I svi zbilja znamo da nam nikakve koristi sto vicemo, ali odradimo.

Bas ste lijepo napisale "disfunkcionalna obitelj". Mi smo si tamo svi super, cak su svi sa sva tri sefa na ti, mogu im reci sto god mi padne na pamet, bilo kojim tonom. I to je to sto me dugo drzi, super atmosfera i meduljdski odnosi. Koji se u zadnje vrijeme svode samo na to da lijecimo jedni drugima burn out.

Treba mi firma koja ima human resource. Moja ima samo fiktivni jer su nam iz stranjske korporacije kojoj smo prodani rekli da moramo imati, pa glumimo da imamo.

Mogu raditi i u privatnoj i u drzavnoj firmi, i u javnoj upravi. U vlastite vode ne bih isla, nisam taj tip.