Imam ja ideja sto bih mogla raditi, i s mojom strukom i iskustvom mi uopce ne bi bio problem naci drugi posao, pogotovo isti ovakav, nadem ga sutra. Ideja imam što, gdje i kako, i gdje se vidim za 10-15 godina. No, treba skociti .

Na ovom poslu mi je gotovo nemoguce otici stepenicu nize. Tj. ovdje postoje samo dvije stepenice (ne racunajuci sefove): ili vodis projekt, ili radis samo jedan parcijalni dio.
Pitala sam koja je to placa za prekovremene koji se podrazumijevaju, jer nas odgajaju i za to. Dakle bas jucer slusam kolegicu voditeljicu koja govori sefu da ima 3 tjedna prekovremenih (120 sati), a on ce njoj da ima i placu. A to je jedva dvoznamenkasta placa, da nema pokaza bila bi ispod 10.
I onda ti koji imas 8-9, neki 10, mozes sve, al ne mozes traziti isto to od drugih koji imaju duplo manje od tebe (4,5-5,5).

Imate pravo za drzavnu sluzbu, ja bi i tamo radila prekovremeno. A ima ih, u mojem uzem krugu imam ljudi koji i u drzavnom/javnom sektoru rade prekovremeno, i to ne bas rijetko. Posla je sve vise, zaposljavanja nema.

Ali kao i uvijek, do nas je koji pristajemo na to.
Zato moram posloziti sebe prije nego skocim.