Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Duboko udahnula gusti dim.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Duboko udahnula gusti dim.

Jutros sam isla lozit vatru i u toj nekoj zurbi sam zaboravila otvorit zrak za dimnjak...
    Otvorila sam vrata peci da stavim deblje drvo i onako sagnuta doslovno nosom tik do vrata izletio je gusti i jak dim skupa s vatrom...
    Ja ko za vraga taman duboko udahnula i sve to povukla u sebe...
    Morala sam odmah otvoriti sva vrata i prozore jer se u toj prostoriji jedva vidjelo koliko ga je izletjelo...
    U tom trenutku sam bila malo osamucena no izasla sam na svijezi zrak pa mi je bilo bolje...

Sve do malo prije kada imam osjecaj da opet osjetim taj mirisa dima i kao da mi "stoji" u grlu,osjecam neku slabu vrtoglavicu...pa sada neznam dal bi trebala mozda reagirat i otic doktoru ...tj.dal mogu imati kakve posljedice ili ce proc ?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Odi, da, ak' si zabrinuta. Nekad strah i briga mogu imat veće posljedice od samog uzroka pa bolje da te stručna osoba umiri.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Napisala si da si udahnula dim sa vatrom, znači da je bilo jako vruće. Da li osjećaš bolove na sluznici usta i grla? Na tvom mjestu, ja bih otišla na pregled. Možda ti je opeklo dišne puteve. Ako ne možeš ići, tada nazovi hitnu i pitaj što učiniti.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ne ,ne nista me ne pece,ne boli,normalno disem,ne kasljem ,bas nista ne osjecam...
    U tom prvom trenutku sam se malo uplasila ali nakon sto sam provela malo vrijeme na.svizem zraku bilo mi je bolje...

Cijeli dan takoder bilo super,cak i zaboravila na to sve dok nisam malo prije pocela opet osjecat miris dima...iako ga sada vise ne osjecam...

Inace nisam tip osobe koji leti doktoru stalno ...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Onda je OK. Nemoj zaboraviti popiti nešto više vode nego inače.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •