-
Duboko udahnula gusti dim.
Jutros sam isla lozit vatru i u toj nekoj zurbi sam zaboravila otvorit zrak za dimnjak...
Otvorila sam vrata peci da stavim deblje drvo i onako sagnuta doslovno nosom tik do vrata izletio je gusti i jak dim skupa s vatrom...
Ja ko za vraga taman duboko udahnula i sve to povukla u sebe...
Morala sam odmah otvoriti sva vrata i prozore jer se u toj prostoriji jedva vidjelo koliko ga je izletjelo...
U tom trenutku sam bila malo osamucena no izasla sam na svijezi zrak pa mi je bilo bolje...
Sve do malo prije kada imam osjecaj da opet osjetim taj mirisa dima i kao da mi "stoji" u grlu,osjecam neku slabu vrtoglavicu...pa sada neznam dal bi trebala mozda reagirat i otic doktoru ...tj.dal mogu imati kakve posljedice ili ce proc ?
-
Odi, da, ak' si zabrinuta. Nekad strah i briga mogu imat veće posljedice od samog uzroka pa bolje da te stručna osoba umiri.
-
Napisala si da si udahnula dim sa vatrom, znači da je bilo jako vruće. Da li osjećaš bolove na sluznici usta i grla? Na tvom mjestu, ja bih otišla na pregled. Možda ti je opeklo dišne puteve. Ako ne možeš ići, tada nazovi hitnu i pitaj što učiniti.
-
Ne ,ne nista me ne pece,ne boli,normalno disem,ne kasljem ,bas nista ne osjecam...
U tom prvom trenutku sam se malo uplasila ali nakon sto sam provela malo vrijeme na.svizem zraku bilo mi je bolje...
Cijeli dan takoder bilo super,cak i zaboravila na to sve dok nisam malo prije pocela opet osjecat miris dima...iako ga sada vise ne osjecam...
Inace nisam tip osobe koji leti doktoru stalno ...
-
Onda je OK. Nemoj zaboraviti popiti nešto više vode nego inače.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma