Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Bozicno drvce/ukrasi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja, pak, imam ogromnu umjetnu gustu jelku i pola ostave mi je ispunjeno božićnim nakitom MM-a već u studenom počne znoj oblijevati od pomisli na sav taj posao kićenja i raskićavanja, mogli bi komotno staviti tu jelku u kakav shopping centar i ne bi je se postidjeli

Preferiram elegantnije verzije bora - moj je u zagasito ljubičastim, srebrnim i zlatnim tonovima, a imam i prozirne kuglice ispunjene pahuljama, srebrnobijele ptičice i slične fore. Nakit sam pažljivo kupovala jer mi se sviđa tradicija čuvanja nakita i htjela sam kupiti neki kvalitetniji, koji će dugo trajati. Volim vidjeti nakit kod svojih baka koji je star 50-ak godina.

Imam i božićne šalice za kavu, božićne stolnjake, dekoraciju za kamin... a pošto ne mijenjam nakit, izguštam se u mijenjanju vijenaca, lampica za balkon, mirisnih svijeća i sl.

Za dijete smo ove godine smislili foru - nalijepit ćemo mu na zid sobe jelku od papira (već kupljen ), izrezivat ćemo ukrase koji će se moći nalijepiti na nju, a kupili smo mu i nekoliko kartica naljepnica koje će sam moći lijepiti. Nadamo se da će mu to biti dovoljno zanimljiva aktivnost koja će mu odvući pažnju od pravoga bora

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Nakit sam pažljivo kupovala jer mi se sviđa tradicija čuvanja nakita i htjela sam kupiti neki kvalitetniji, koji će dugo trajati. Volim vidjeti nakit kod svojih baka koji je star 50-ak godina.
    I ja pomalo volim tradiciju. U roditeljskoj kući i danas se kiti veliki živi bor sa kuglicama starim preko 40 godina (velike, šarene). Mi u stanu imamo gusti umjetni veliki bor i kugle koje smo kupili prije 15-ak godina. A i badnjak mi ne bi bio badnjak, između ostalog, da ne kitimo bor baš tada...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Preferiram elegantnije verzije bora - moj je u zagasito ljubičastim, srebrnim i zlatnim tonovima, a imam i prozirne kuglice ispunjene pahuljama, srebrnobijele ptičice i slične fore.
    I kod nas je slično, ljubičasto-bijelo-srebrna kombinacija, s tim da su neke kuglice izrezbarene, neke mat, neke šljokičaste, došle su u kompletu i baš su mi lijepe. Imam i staklene, bijele sige i sl. Volim anđelčiće, najdraži su mi neki što izgledaju k'o balerina: čupava, srebrna glava, tijelo od nekog paperja, nožice od trakice, a cipelice prozirni kamenčići i male mašnice Vise s bijelih grana, ne na boru.

Voljela bih jednog dana imati kolekciju staklenih kuglica, ali su preskupe pa svake godine kažem da ću ih početi kupovati - sljedeće godine. I plastične su za sada sasvim lijepe. Iz daljine izgledaju k'o da su od stakla, doduše, mora se malo i zažmiriti da bi dojam bio bolji
    Posljednje uređivanje od Optimist : 02.12.2015. at 22:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •