-
Guljenje i pucanje koze na palcu
Drage moje,ja kad zaredam sa bolescugama,nikako da se rijesimo...Molim vas iskustvo:maloj se guli i puca koza na palcu,odjednom. Nikad to nije imala. Sta mi je ciniti???
-
Tak je meni to počelo dok sam bila klinka, nikad mi ništa nije pomoglo dok nisam počela ruke mazati sa karite maslacom. Nikakve kreme mu nisu ravne, i za ruke, i za lice, savršen je.
Svaku zimu sam muku mučla sa suhim licem koje se peruta, suhom kožom na nogama i ispucanom krvavom kožom na prstima. Shea butter sve riješio. Al treba kupiti pravi, ne neku kremu koja ga sadrži.
-
Ako nije to, onda može biti posljedica lošijeg stanja zdravlja nakon tih bolesti. Pomoći će bilo koja masna, dobra krema, zatim uzimanje vitamina B kompleksa.
Najnovija istraživanja pokazuju da u slučajevima kad je organizam oslabljen, dobro djeluje popiti jednu kuru probiotika. Svejedno koji, Prolife je sada IN. Pitaj liječnika ili ljekarnika da li bi to imalo svrhe u slučaju tvojeg djeteta. Kod nas je djelovalo ( svo troje), ali koža se gulila na svim prstićima, a bolesti su prije toga bile zaredale.
Fali mi pola posta, ali isto se razumije
Posljednje uređivanje od Beti3 : 29.11.2015. at 19:13
-
možda je to i posljedica steptokoka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma