Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Guljenje i pucanje koze na palcu

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Guljenje i pucanje koze na palcu

Drage moje,ja kad zaredam sa bolescugama,nikako da se rijesimo...Molim vas iskustvo:maloj se guli i puca koza na palcu,odjednom. Nikad to nije imala. Sta mi je ciniti???

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Tak je meni to počelo dok sam bila klinka, nikad mi ništa nije pomoglo dok nisam počela ruke mazati sa karite maslacom. Nikakve kreme mu nisu ravne, i za ruke, i za lice, savršen je.
    Svaku zimu sam muku mučla sa suhim licem koje se peruta, suhom kožom na nogama i ispucanom krvavom kožom na prstima. Shea butter sve riješio. Al treba kupiti pravi, ne neku kremu koja ga sadrži.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ako nije to, onda može biti posljedica lošijeg stanja zdravlja nakon tih bolesti. Pomoći će bilo koja masna, dobra krema, zatim uzimanje vitamina B kompleksa.

Najnovija istraživanja pokazuju da u slučajevima kad je organizam oslabljen, dobro djeluje popiti jednu kuru probiotika. Svejedno koji, Prolife je sada IN. Pitaj liječnika ili ljekarnika da li bi to imalo svrhe u slučaju tvojeg djeteta. Kod nas je djelovalo ( svo troje), ali koža se gulila na svim prstićima, a bolesti su prije toga bile zaredale.

Fali mi pola posta, ali isto se razumije
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 29.11.2015. at 19:13

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda je to i posljedica steptokoka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove